BiusMasszázs erotikus masszázs Budapest-707319963

Beszámolóim

BiusMasszázs, felejthetetlen masszázs

  lovezoli

Egyeztetés

A bemutatkozó írása nagyon megragadott, de köztünk levő nagy korkülönbség miatt bizonytalan voltam. Felhívtam, kellemesen elbeszélgettünk és a kételyeim eloszlottak. Nekem szükségem van egy kis társalgásra, hogy dönteni tudjak. Tapasztalatom az, ha telefonon keresztül jól megértjük egymást, akkor élőben is. Időpontot nem egyeztettünk, mert én egy másik városban lakom és nem tudtam mikor megyek Budapestre. A találkozást végül is pár nap múlva fixáltuk le VTR-en.

Megközelítés

Autóval menetem és a GPS a ház elé vezetett, ahol éppen üresedett egy parkoló. A környéket elnézve megállapítottam, hogy nagy szerencsém volt, mert itt nem egyszerű megállni.

Helyszín

Egy régi építésű ház felső emeletén egy hangulatosa lakásban van a masszázs szalon, ahol egyedül fogad. Ez pozitívum számomra, mert nem kedvelem az olyan helyszíneket, ahol többen is vannak. A fürdő nagyon rendben van, nagy méretű kényelmes zuhanyzókabint, tusfürdő választék.

Hirdető külseje

Bius arckép nélkül hirdet a diszkréció miatt, de emiatt nem kell aggódni. Ő egy szép arcú, jó alakú, ápolt, eredeti, természetes, művi beavatkozásoktól menetes, igazi Nő.

Masszázs

Belépés után bevezetett a masszázsszobába. Itallal kínált és beszélgettünk egy kicsit. Gyorsan meg lett a szükséges összhang. Tiszta, puha törölközőt nyomott a kezembe és fürdeni mentem. Mikor visszaértem már csak egy piros szexi melltartó és tanga volt rajta. Átöleltük egymást, ami nagyon jól esett és megadta az alapot a folytatáshoz. Megkért, hogy kapcsoljam ki melltartóját. Fantasztikusa szép, feszes, természetes eredeti cicik tárultak elém. Jól esett kézbe venni, megcsókolni.
Hasra fektetet és kézzel végig járta testemet. Kellemes bizsergető érzés volt, nagyon jól esett. Egyre jobban éreztem magam. Vártam már a fordulást, mert nagyon kívántam, hogy keze vesszőm is érintsen. Lassan ennek is eljött az ideje és kezdetét vette a lingam masszázs. Szépen, lassan, türelmesen csinálta. Nem hagyta ki a heréket és a gátat sem. Csukott szemmel élveztem a kényeztetést. Ezt persze nem titkoltam, mert nagyokat nyögtem. Néha felpillantottam, hogy néztem hogyan csinálja. Mosolygott és láttam rajta, hogy élvezi, szeret örömet szerezni.
Az izgalmi szintet lassan, fokozatosan emelte és amikor azt érezte, hogy közeleg a vég fogást váltott és visszavezetett alacsonyabb szinte. Ez is nagyon jó volt, egészen lenyugodtam. Ezt a folyamatot ismételte meg párszor. Közben simogattam fenekét és csókolgattam melleit, ami nem volt ellenére. Lettek volna még elképzeléseim, hogy hol és hogyan csókolgatnám, de erre Biusnál nincs lehetőség.

Kényeztetés

Mint mindennek az ilyen erotikus kényeztetésnek is egyszer eljön a vége. Kapaszkodj –mondta - most már a csúcsra röpítelek. Nem sokáig bírtam és a hosszú út után célba értem. Nekem ez az egyik legkritikusabb pillanatom. Ilyenkor azt szeretem, ha erősen megszorítják és kihúzgálják belőle a maradék ondót. Ő pont úgy csinálta. Nagyon magas szintű volt az orgazmusom köszönhetően Biusnak, aki ügyesen és hosszan játszott velem és ügyelt rá, hogy csak az utolsó pillanatban menjek el. Simogatva hagyott lenyugodni, míg én kipihegtem magam. Közösen mentünk zuhanyozni és utána még egy jót beszélgettünk.

Elszámolás

Nagyon korrekt. Az időtartamba a kezelési idő számít, a fürdés nem. A rózsaszálak átadása végén történt, semmi gond nem volt, annyi volt, ami az adatlapon is szerepel.

BiusMasszázs, istennő masszázs

  AnakinS

Egyeztetés

Telefonon hívtam és értem el oly sok idő után mert már régen nem voltam nála gondoltam meglepem őt is és magamat is. A randi előtt napokkal már beszéltünk hogy mikor jöhetek hozzá, kaptam is következő hétre hívási engedélyt amivel éltem is. Telefonosa nincs a telefont ő kezeli ezért nem mindig tudja felvenni a kagylót mert hát vagy dolgozik vagy telefonál. Hírdetésével az oldalon találkoztam nem mintha máshol hírdetne mert hát nem véletlenül exklusive a hölgy. Telefonon egyeztettünk és megbeszéltünk egy mindkettőnk számára ideális időpontot amit vtr-en is megerősítettem.

Megközelítés

A randi helyszíne a Fehérvári Kondorosi sarka a többit szerintem mindenki kitalálja, a helyszín tömegközlekedéssel is jól megközelíthető minden irányból bár én autóval érkezem minden randira. A parkolás a közelben elég lutris de azért megoldható ha leleményes a kedves vendég mindig találni parlolót csak keresgélni kell.A cím nagyon pontos viszonylag könnyű odatalálni csak az instrukciókat alaposan kell követni és nem lesz gond . A GPS odavisz ahova kell nem lehet eltéveszteni csak ha akarja az ember, a számokat figyelve megtaláljuk az adott kaput is ahol további infók után lehet tovább haladni a célunk felé.

Helyszín

A kapun be majd a belső ajtón megint be kis séta és már ott is vagyunk az ajtó előtt ahol már nyílik is nem kell várakozni semennyit se. Belépve a lakásba egy nagyon hangulatos és jól berendezett kuckóba toppanunk ahol minden a helyén van de tényleg , mindenki úgy érti ahogy akarja. Az előtérbe a cipellő le és irány a nappaliba tovább ahol a masszázságy is van mert ugye tatami az nincs a belső szobába van egy ágyikó de az más célt szolgál.Kis beszélgetés simogatás után ruhák le majd tovább a fürdő irányába ahol szintén csak rend és tisztaság fogadott mint az összes helyiségben ahol jártam ottlétem alatt.A fürdőben bőven volt tufürdő amik közül lehetett jócskán válogatni minden testrészre jutott több darab . Fürdés után a törölköző teszt is jól sikerült nagyon jól dolgozott a szárító egység nincs szösz csak száraz bőr amihez gratula. Vissza a szobába ahol már vártak rám és üdítővel kínáltak amit elfogadtam persze sokat nem kortyoltam mert beindúl a vérkeringés és a wc járat is ha nem figyelünk oda a mennyiségre. A masszázságy nagyon kényelmes volt az ilyen eszközökhöz képest öröm volt rajta feküdni egész idő alatt.

Hirdető külseje

Bius ugyanaz a csinos szép nő maradt akit emlékeimben őríztem nem változott semmit csak szépült az idő múlásával , azok a róka szemek az igéző mosolya, tekintete mind mind emelték a randi fényét. Azok a kerek formás mellek amik szépen kerekedtek testén hát csak a kerek feneke tudta ellensúlyozni, egyszóval nagyon csinos a hölgy és nem a nádszál kategória pont ott gömbölyödik ahol kell és megáldották az égiek rendesen rajzolni se lehetne szebbeket. A képeknek teljesen megfelel sőt élóben sokkal jobban néz ki nem adják vissza testének vonalait a fotók ezt látni kell mindenképpen. A ruci amiben fogadott nagyon szép volt combfix tanga melltartó kombó egy kis semmiséggel takarva ami nagyon áttetsző volt így még erotikusabb képet hozott a vártnál.

Masszázs

A masszázságyon hason fekve kezdődött a masszírozás amit a bokáktól indított el utána a vádli és a combok következtek az alsó végtagok tekintetében. Mozdulatai nagyon precizek és hatékonyak pontosan tudja mit hol és hogyan kell masszírozni minden pillanatban ami a második részben is így van de erről majd később. Jól átgyúrta a lábaimat mindent érintve és semmit se kihagyva talált olyan pontokat is amikről nem is tudtam hogy vannak és ráfér az átgyúrás de ő érezte és foglalkozott is velük. A combom után a fenék illetve a hát következett amik szintén egy mindenre kiterjedő masszázst kaptak ami minden porcikámat éríntett az adott területen. A combokat jól átgyúrta jobbról balról fentről le majd fordítva is nagyon szakszerűen és hatékonyan végzi a munkát a fáradt testeken. A fenekemet is gyúrta mint a tésztát egy kicsit a belső combok is érezhették kezeinek munkáját ami majd később vár rájuk. A hátamon viszonylag sok időt eltöltött mert hát van mit gyúrni az ember legnagyobb felületén és minden csomómat megtalálta amiket probált kiszedni több kevesebb sikerrel de hát ezek a csomók mint tudjuk nem múlnek el egy kezelés után. Dögönyözte alulról felfelé majd vissza jobbról balra a közepétől kifele és vissza azt hittem sose lesz vége :). Masszírozás közben mindig kérdezte hogy jó így vagy erősebben vagy gyengébben szeretném egyszóval figyelt rám egész idő alatt. A hát után a nyakam és a karok következtek amiket szintén nagyon jól átgyúrt sok jóleső mozdulattal amik nagyon pihentetően hatottak rám és amikor a levezető részhez értünk szinte teljesen ellazúltam mindenhol. Kis idő múlva mikor már a testem levezető folyamatainak a végére jutottuk jött a varázsszó amit mindenki vár ...

Kényeztetés

Fordulás után elkezdte a vádlimnál a simogatást majd indúlt feljebb és feljebb mostmár cirógatós mozdulatokkal amik nagyon jól estek és kezdték nyitogatni a szemeimet.A combok belső oldala itt szerető kezekre talált amint simogattak ingereltek mind erősebben ahogy telt az idő. A combok után simító mozdulatokkal kezdődött a kivégzés stádiuma ami nagyon lassan történt de biztosan haladtunk a kielégülés utján minden bugyrát éríntve az erotikus végyaknak. A féfiasságom emelkedett hangulatba került a kezek munkája miatt amik nagyon jó hatással voltak az egészségemre is :). A mozdulatok nagyon erotikusra sikeredtek minden pillanattal közelebb és közelebb kerültem az elkerülhetetlen felé de mikor összenéztünk ő tudta hogy lassítania kell és így is tett. Sokszor voltam fent a csúcson majd egy kis szünet következett utána megint fent a hullámvasúton majd le és így ment ez addig amíg lehetett húzni az időt de már a végén nem múlt el a vágy hogy kezei közt fogok elmenni és így is lett . A csavargatós tekergetős hol lassú hol gyors mozdulatok amiket kaptam megteték hatásukat így a hatalmas melleket simogatva puszilgatva lett végem miközben teljesen kicsavartak ott lent . Utána kis beszélgetés majd törölközés amiben segítséget is kaptam és a jól megérdemelt frissítő sem maradhatott el. Nagyon jól éreztem magam egész idő alatt és még utána is meg előtte is és mindig amíg ott voltam kezei alatt.

Elszámolás

Azokat a dolgokat vállalja amik ki vannak írva se többet se kevesebbet amik szerintem pont elégségesek egy ilyen fantasztikus masszázsnál. Amit kaptam az nagyon jól esett és nem éreztem hiányát semminek se, mindenből kaptam ízelítőt is és még sokkal többet is ebből abból ami nagyon jó volt. Azok a kezek iszonyatosan jól tudják a dolgukat mind a masszázs mind az erotika terén, érdemes kipróbálni másnak is.

BiusMasszázs, felejthetetlen masszázs

  Szeretemakakaot

Egyeztetés

Egyeztetés könnyen és gyorsan ment. Elsőre foglalt volt de 15 perccel később újra meg csörgettem akkor felvette és nagyjából 2 perc alatt megvolt az információ átadás és az egyeztetés is

Megközelítés

Könnyen megközelíthető BKV-val és odatalálni is borzasztóan egyszerű akár autóval akár tömeg közlekedéssel érkezel.

Helyszín

Teljesen rendben van a hely. Kívülről picit régiesebb de teljesen rendben van. Belülről sem mai. De legalább nem lehet eltévedni benne. A fürdő és a szobák teljesen rendben vannak. Masszázs padon történik a masszázs.

Hirdető külseje

Bius egy fantasztikusan szép és magabiztos intelligens érett nő. Olyan mint a képeken. Arc kitakarástól pedig nem kell félni nagyon szép arca van. Erős magabiztos és nyitott személyiséggel rendelkezik.

Masszázs

Ez a nő egy profi. Másfél órára mentem így 2 szeri kényeztetés volt. Az első után hasamra feküdtem és egy nagyon szakszerű kellemes mindenre kiterjedő masszázst kaptam. A masszázs olajat előmelegíti ami ezerszer jobbá teszi az egészet. És maga a masszázs technikáján is látszik hogy itt nem akárkivel van dolgunk. Talán a legjobb masszázs amit eddig kaptam életemben. Megjegyezném hogy a 2. menet után segít lemosni az embert a fürdőben ami kifejezetten jól esik azután amit művel az emberrel nyilván pozitív értelemben.

Kényeztetés

Wow... hát azért elég durva volt. Ez a nő nagyon nagyon brutálisan érti a dolgát. Igaziból nehéz megfogalmazni hogy pontosan mi is történt. A pontos megfogalmazás az lenne hogy egy lingam masszázst kapsz. Olyat amilyennek lennie kell. A legtöbb helyen csak maszatolnak kb. de ez nagyon brutális volt. Itt írják azt a "csavarós technikát" igen pontosan arról van szó. Nekem mind 2 alkalommal lezsibbadtak a kezeim tőle és kb. önkívületi állapotba kerültem. (de hát ez a lényege a lingamnak ...) Másodjára picit nehezebben ment ami miatt túlléptem az időkeretemet de egyáltalán nem siettetett szóval nem óra nézős sőt...

Aki meg akarja tudni hogy milyen az menjen el hozzá. Tudom tudom hogy ez itt arra van hogy leírjam milyen de ez egyszerűen elírhatatlan... De vigyázat! Utána egész más szemmel fogja az ember tekinteni a világot és az erotikus masszázsokat mert ez az igazi profi erotikus lingam masszázs amit ő csinál és nem az amit sok helyen megpróbálnak eladni az embernek.

Elszámolás

Utólag adtam oda. Teljesen korrekt volt. Nemszégyenlős ezzel kapcsolatban. 1000%-ig megéri.

BiusMasszázs, felejthetetlen masszázs

  devil69

Egyeztetés

Már régóta próbálkoztam, de valahogy sohasem jött össze vagy ő nem ért rá akkor amikor nekem jó vagy én. Most időben kapcsoltam és a reggeli órában hívtam, ennek függvényében gyorsan közös nevezőre jutottunk egy aznapi időpontban, had ne tervezzek már előre szeretem a spontenoitás a lényeg. Így csak harmadszorra jött össze az aminek összekellett , de megérte. Bius már telefonon kitűnik kacér hangjával, lazasaságával, fogalmazzak kretén ül ügyfél barát hozzáállásával :) Rég írtam már beszit nem volt időm rá, de ezt az élményt most ezt meg kell osszam.

Megközelítés

Számomra kicsit messze, tiszta szerencse hogy hetente egy nap arra van dolgozom, majd összekötöm a kellemest a hasznossal. Kocsival egyszerű parkolni nem fizetős az övezet, a gugli a barátom, a ház előtt tett le.

Helyszín

Külső csinosításon átesett panel tömb, negyedik emeleti lakása, kádas fürdővel és elválasztós zuhanyzó lehetőséggel. Ízléses minden, tiszta és rendezett. Szájvíz, széles tusfürdő választék, nem mintha érdekelne, már rászoktattak a lányok a Babára, már otthon is tartok belőle. Körtés az a cool.

Hirdető külseje

Fiatal barnás szőke, hosszú hajú, magas, csinos, ideális alkatú (azaz markolni való) fehérbőrű lány, nagyon bájos, szép arccal, huncut mandula vágású szemekkel, extra szép cicikkel és kemény popsival. Na meg szűk…fekete ruhával. Nyitott érdeklődő, kedves, csillogó szemű fehér fogsorú. Na mit mondjak még egy tetkó van a jobb lapocka környéken, engem ez nem zavar, sőt megfelelő helyeken pld itt izgató.

Masszázs

A szobában masszázságy és tatami is fellelhető, Bius cicifixe lekerül, tanga egyelőre maradt, de később az is a kanapén landolt. Én hason próbálok elhelyezkedni, nehezen megy, cicijével rámhajol, izgatja a bőröm, nyakamba lehel, ellazít és egyben kellő képen „felhúz”, incselkedik, játssza az érett főnököt, csak nevetek majd elővesz egy korbácsot ezzel is izgat kicsit rám paskol, mondom, hogy én ezt nagyon élvezem ha én csinálom, de piszkosul nem ha velem,..röhögünk. Mindketten elég dominánsak vagyunk, kiegyezünk egy döntetlenben a korbácsot hanyagoljuk. Majd következik egy csúszka masszázs amit kellő odaadással végez, figyelve hogy az oldalsó tükrökben észvesztő domborulatai még hangsúlyosabban kapjanak figyelmet. Kaptam egy kitűnő erotikus csúszka masszázst, a fülem is állt, pedig nem vagyok egy passzív alany, de tetszett. ügyködése.

Kényeztetés

Ahogy belépek egy helyre már az első pillanatban eldől, hogy jó helyen járok-e vagy sem. Itt a műszer jelzett és vigyázban várta a zuhanyzást végét. Van Biusban valami elementáris tűz, rád néz a csillogó szemével a kis nyugodt visszafogott természetével és mintha egy kis bárányka lenne és én meg látom belül a farkast aki csak az áldozatára vár, mondjam úgy hogy a tejelő tehénre :). A lényeg, hogy nagy barátságban van a férfi nemmel, szeretett kínozni, izgatni, húzni a fejemet. Loptam egy két csókot is, meg a puncival is ismerkedtem kicsit nem sokat, pont annyit, hogy legközelebb is érdeklődve tekintsek a kihívások elé. Tény, hogy diót lehetett volna törni velem olyan keményre varázsolt. Szóval kaptam egy olyan lingam masszázst, hogy spricceltem, remegtem, kapkodtam levegő után. Ügyes a leányzó és szerintem ez csak a kezdet, van egy olyan halvány gyanúm, hogy a tehetsége még csak most bontakozik ki. Egy aranybányán ül és ezt szerintem tudja is:)

Elszámolás

Elején rákérdeztem nem ismerve a ház szokásait, de kérte, hogy a végén rendezzük, olyan megbízható képem van :). Sávos mint az autópálya, függ az igénybe vett extráktól. Véleményem szerint teljesen reális a kapott függvényében. Azt vettem észre, hogy korom előre haladtával, egyre sármosabb leszek a nők szemében, igaz , hogy ezt a sármot a bal hátsó zsebemben hordom és pénztárcának hívják, de ez így teljesen jó :)

BiusMasszázs, felejthetetlen masszázs

  Danedina

Egyeztetés

She had been on my favorites list for a long time, so I didn't really need much more information. I called her from the street on a windy day, but I could hear here just fine because she spoke loud and clear (we spoke in Hungarian). We agreed to meet a few hours later. When I told her I couldn't write down the address she suggested I use the VTR function. I did and she confirmed our date. The sound of her voice was pleasant and reassuring.

Megközelítés

I took public transport and got there easily with gps. It's a big apartment complex, so it was good that I arrived a few minutes early. I called from the street and she was waiting for my call. She gave me instructions and stayed on the line while I navigated the inner-courtyard. The building is modern and everything was clean on the outside.

Helyszín

The apartment is small but cozy, tasteful and clean like a hotel room. It's a one-room flat with a professional massage bed in the middle of the living room as well as a couch. There was a TV playing music. The bathroom was nice with a massive selection of shower gel. The shower cabin functioned perfectly and she provided me with 2 towels for before and after.

Hirdető külseje

She is a little taller than her listed height (or I'm shorter than I thought). Now that I look back at her photos I realize that she looks fuller in some of them and skinnier in others. You should believe the ones where she has a little more weight. She has a very womanly figure with beautiful tits and perfect skin. Her face is nice, she has big lips and a warm smile. Everything about her is extremely natural. She greeted me in a beige nighty, which disappeared when I came back from the shower. She has a pleasant voice and an open, reassuring personality. I had no doubts at all that I would have a great time with her from the moment I arrived.

Masszázs

I opted for the 90-minute program, with a long massage at the beginning. Everything happened with me on the massage bed and her standing over me. The massage portion took a little more than half the today and was extremely professional. She could easily market herself as a professional massseuse. She started with the legs, and then hips, lower back, upper back, arms, neck. All of her techniques were solid, she asked for feedback. In general, I like the longer program because I want to enjoy the massage. Bius delivered. It''s clear she has her technique down and prides herself on this part of the program.

Kényeztetés

Somewhere around the 60-minute mark Bius woke me up and invited me to turn over. By this point I knew that I was in for a treat because it was clear that she was a true artist. She took out the oil and went to work with two hands. She displayed numerous ESZO/lingam techniques. She was patient, building slowly, using both hands in conjunction. She kept me from getting too excited because she wanted to make it last. I like the 90-minute program because I need a lot of stimulation to get off. She kept me in an excited state for quite a long time before finally finding the stroking technique that I need. I shot like a volcano in the end. She cleaned me off and we talked for a bit before she offered to massage me a bit more on my legs. I was happy because I have some pain in my thigh.
During the HJ, I mainly held her ass with right hand and occasionally explored her perfect tits. I didn't do much other exploring. If you want more from her then be sure to ask her where her boundaries are. She is an excellent communicator and not shy about herself.

Elszámolás

Her prices are clearly listed, and are below what many ladies are charging these days. I think she is providing the best value in the city. Top marks in this category for sure. Everything I wanted was included in the price, so I didn't even ask about extras.

BiusMasszázs, felejthetetlen masszázs

  Petrocelli

Egyeztetés

Úgy alakult, hogy egymás után több megbeszélésem, szerződésem is volt az Alleeban és környékén, amikor az egyiket visszamondták, így tudtam, hogy lesz kb. 1,5 óra szabadidőm, amibe belefér a környéken egy órás randi. Nosza, keresés, a cél az Allee környékén hirdető, aki kb. egy óra múlva, pont abban az idősávban ráér. Bius a hirdetése szerint éppen elérhető volt, a térkép szerint közel is volt, egyszer régen voltam is nála, az jó volt, hajrá, telefon. Láss csodát, a térkép pontos, tényleg ott van, és pont ráér. Szóval igazi átgondolatlan, impulzuslátogatás volt. Kaptam a címet, rohantam a megbeszélésre, majd ahogy az véget ért, Biushoz.

A telefonban (melyet ő kezel) felajánlotta, hogy elmondja a lehetőségeket, én mondtam, hogy köszönöm, nem kérem, voltam már nála régebben. Mint később kiderült, ez hiba volt, aztán még később kiderült, hogy mégsem volt az…

Megközelítés

Allee-hoz közeli kis utca, és ez mindent elmond a megközelítésről. Buszok, villamosok, sőt, még egy metró is a közelben, tömegközlekedéssel ideális. Autóval macerás lehet, ez a rész be tud dugulni, de nem vészes. Parkolót ezekben a kis utcákban könnyű találni (nem egyszer előfordul, karácsony előtt, Black Friday alkalmával, hogy az Allee parkolója tele van, itt akkor is tudok parkolni). Fizetős lenne a parkolás, ha most nem lenne nem fizetős mindenhol az országban.

Helyszín

Közepesen régi társasház, nem a régi bérház, de nem is vadiúj lakópark. Utcáról nyíló ajtó közvetlenül a lépcsőházba, majd lifttel fel az emeletre. Bius a ház előtt mondja a bejutáshoz szükséges információkat, eltévedni lehetetlen. A lakás patent, van minden, ami kell, semmi, ami nem. A szoba kellemes, van egy masszázspad, és egy tatami (lásd alább), a fürdő a szobából nyílik. Ez utóbbi kicsi, de még az én egyáltalán nem kicsi testemmel is bőven elfértem. Kaptam jó nagy, nedvszívó törülközőt, volt sok tusfürdő, szájvíz, és ami nekem a legfontosabb, tisztaság, csend, nyugalom. Nem hallatszott fel az utca zaja, a kolléganő (egy van) neszei, patyolattiszta a zuhanyzó, a törülköző, a lepedő, ez nekem nagyon fontos. Kellemes zene szólt, a félhomály pont jól eltalálva, látszott minden, amit szeretnék látni, de messze voltam attól, hogy a fények zavarják az ellazulást.

Hirdető külseje

Korábbi vendég írta, hogy Bius rubensi alkat. Ismerve Rubens munkásságát, ezt azért vitatnám, Bius messze van attól, de értem, mire gondolt az illető. De az is tény, hogy a képekhez képest kerekebb, talán a megadott súly sem pontos. De nem mondanám teltnek, inkább az a helyes megfogalmazás, hogy a képekhez képest azért kissé gömbölydedebb, pici poci is van, de bőven az elfogadható mértéken belül.

Bius arca kimondottan szép. Szépek a szemei, a szája, orra, álla, fülei, van benne valami cicás-rókás (elnézést, ha bántó, abszolút bóknak szántam), amitől különösen vonzó. Az biztos, hogy ha az utcán látnám meg, az arca fogna meg, itt is ez történt. Jó volt nézni az arcát, ami nem csak szép, de kedves is. Az alakja nekem tetszik, a fent írt gömbölydedsége ellenére kemény mindenhol, pazarul gömbölyded, tökéletes formájú, kőkemény a feneke (de tényleg, olyan érzésem volt, hogy ha rácsapnék, visszapattanna a kezem), szépek a lábai, nagyon-nagyon szép természetes keblei vannak. Szóval jó nő. Aki a kimondottam karcsú lányokat keresi, ne ide jöjjön, mindenki másnak tetszeni fog Bius.

Egy csinos tangát, szexi fűzőt, combfixet viselt Bius a találkánk során, pont annyira volt szexi és ledér, amennyire egy ilyen helyzetben az indokolt.

Masszázs

Érkezés után csevej, könnyed, lazító diskurzus. Utána irány a fürdő, ami a szobából nyílik. Az ajtóban helyszűke miatt kissé egymáshoz préselődtünk, itt átkaroltam, nem ellenkezett, kezem lecsúszott a pospijára, és emlékezve a korábbi csókos randinkra csókot leheltem volna az ajkára, de mosolyogva elfordult. Nem baj, majd a szájvíz után, gondoltam én. Zuhany, be a szobába. Itt Biuson a fent leírt fogadóöltözetből már csak a combfix volt rajta, amit személy szerint nem kedvelek, de itt a program miatt nem volt jelentősége. Bius kedves mosollyal invitált a masszázságyra, de én jeleztem, hogy a tatamit preferálnám. Ő továbbra is kedves mosollyal visszajelezte, hogy azt bizony nem, masszázságy. Itt kezdtem érezni a zavart az erőben, gyorsan ki is derült, hogy nincs se csók, se kölcsönös francia, se natúr francia – annak idején, réges-régen, valamikor 2019 nyarán mindhárom volt, ráadásul igen jóféle, ezért is választottam rögtön Biust. Nem a járvány miatt alakult így, év eleje óta profilt váltott.

Én masszázsra elsősorban nem a masszázs miatt járok, hanem az egyéb élvezetek miatt, az már a sors érdekes fintora, hogy az utóbbi időben inkább a masszázsoldalon találok megfelelő partnereket. Nekem a csók, a natúr- és a kölcsönös francia fontos, enélkül nem randi a randi, szóval még a távozás gondolata is megfordult a fejemben, de csak egy pillanatra. Egyrészt innen már nem illő visszafordulni, nem tisztességes játszani a vendéglátóm idejével, másrészt csak magamat hibáztathatom, ebben biztos voltam. Utóbb ez be is bizonyosodott, megnéztem az adatlapját, az utóbbi beszámolókat, és ha körültekintőbb vagyok egy picit, és eljutok a telefonszám alá is a hirdetésben, minden világos lett volna. Nem is jöttem volna, ami nem lett volna jó, a későbbiek fényében...

Szóval megadtam magam a helyzetnek, felfeküdtem a masszázspadra, és elindult egy nagyon-nagyon kellemes, hatékony masszázs. Bius a rendelkezésre álló időt tökéletesen beosztva haladt végig a testemen, vádlitól a nyakamig és a karokig. Erős keze van, és a masszázsa nekem határozottan szakszerűnek tűnt (nincs nagy tapasztalatom ezen a téren). AKisembr Az tény, és ezt a hátamon éreztem, jobban esett volna egy hosszabb masszázs, bár a letapadt izmaimat így is megdolgozta kicsit, de még több jobb lett volna. Más hasonló találkáim alkalmával is volt masszázs, vagy olyasmi, szerintem nem tévedek, ha azt mondom, Bius ezt tanulta, és értőn műveli.

Ami különösen tetszett, hogy úgy volt erőteljes a masszázs, hogy nem volt fájdalmas. Ami fájdalom volt, az a kellenes fajtából volt, éreztem, hogy ez nekem jó, és később még jó lesz. A karok masszázsát különösen élveztem, ilyenkor egy picit tapizni is lehetett. Kiemelném, hogy Biusnak a masszázs során mindig volt érkezése némi kedves simogatásra, erotikus érintésre, mintegy jelezve, hogy itt a masszázson kívül más is lesz azért. A masszázs vége felé kellemes mikromasszázs a belső combokon, elkalandozva a lényegi részek felé, majd jött a „megfordulhatsz”.

Kényeztetés

Én pedig is meg is fordultam. Félkemény állapotban voltam, masszázstól ennyire vagyok képes, a natúr és kölcsönös francia beindít, de igazából a csók az, amitől áll a zászló. Itt ugyebár semmi nem volt, kíváncsian vártam, mi következik. Én nem nagyon hiszek a lingamban, tantrában, meg az egyéb ilyen hókusz-pókuszokban, a kézi levezetés az nekem f.szverés, ennyi. De Biusnál ez mégis más volt. A mozdulatai finomak voltak, változatosak, pont annyira foglalkozott a környékkel, a szerszámmal, a makkal, hogy kellemesen felizgasson, míg végül különösebb probléma nélkül sikerült egy teljes értékű erekciót produkálni, igen rövid idő alatt. A mozdulatok folytatódtak, jók voltak, különösen jól esett, ahogy az olajat használta közben. Én közben néztem Bius szép arcát, szép kebleit, fenekét, és szerencsére azért a kezem kalandozhatott is. Egyre jobban izgultam, amikor egymás szemébe néztünk, az hű de izgató volt, abban a nézésben benne volt, hogy eddig tudlak engedni, de eddig teljesen érted vagyok. Aztán éreztem, hogy jön a vég, ő is érezte, elkezdett érdekes enyhén csavaró mozdulatokat végezni, amitől hörögve élveztem hatalmasat. Nem akarom a nagyérdeműt a részletekkel untatni, de tőlem egyáltalán nem megszokott módon hatalmas spricc volt, a kézfejemen landolt a gejzír… Én pihegtem, azt sem tudtam hirtelen, hol vagyok, Bius pedig nézett rám kedvesen a cicaszemeivel, amiben azért benne volt, hogy na látod, kisfiú, meg tudlak én fogni téged így is.

Amit mindenképpen ki kell emelnem: Bius nem sietett, sőt. Amikor látta, hogy közel a vég, visszalassított, visszanyugtatott, elnyújtotta az élvezetemet. Ez nagyon tetszett, kétségkívül sokat emelt a találkozó élményén…

Utána megtörölgetett, majd mentem zuhanyozni. Hátamat megmosta, ezt köszönöm (van olyan hölgy, aki nem hajlandó hátat most, ami nekem a megelőző foglalkozás intimitását követően kissé érdekes, pláne, hogy aki kapcsolatban él tudja, mennyire lényeges a hát megmosása ilyenkor). Puszi-puszi az ajtóban, elköszönés.

Elszámolás

Bőven az átlag alatt. Említette is Bius, hogy a szolgáltatások szűkebbre szabásával az ajándék is csökkent. A bővebb infóban meg lehet nézni, már csak a masszázsért megérné, de a látványért, kedvességért, és a nagyszerű egyebekért különösen ajánlott.

BiusMasszázs, felejthetetlen masszázs

  Master102

Egyeztetés

Telefonon hívtam , rögtön felvette majd csicsergő hangján tájékoztatott , hogy az általam felkínált időpont neki is megfelelő. Le is fixáltuk következő nap délelőttre a randit , és ezt VTR-en is megerősítettük. Többedik alkalommal randevúzunk egymással , így nagyon könnyen ment minden.

Megközelítés

A Kondorosi lakóparkban található a rendelő. Megközelíteni egyszerű mind a város felől , mind az M0 irányból. A cím pontos , könnyen megtalálható. A parkolás már nem ilyen egyszerű téma. Szinte bármely napszakban full az összes. Érdemes rá időt szánni, nem mindig lehet közvetlenül a ház előtt megállni. Nekem most pont szerencsém volt , találtam egy üres helyet. Az utca végén van egy benzinkút , végső esetben az is megoldás lehet parkolás szempontjából. A tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

A helyszín minden igényt kielégít. Társasház x emeleti lakása , bejutás két kapun keresztül történik , Bius navigál szépen folyamatosan , és persze kedvesen szóval tart ez idő alatt hogy ne unatkozzunk . A amerikai konyhás nappaliban található egy masszázpad , ülőgarnitúrával. A fürdőben zuhanykabin. A háló részben pedig egy francia ágy segíti az ellazulást. Mindenhol maximális rend és tisztaság , jó illat félhomály , halk lágy zene.

Hirdető külseje

A képek és a beszámolók nem hazudnak. Gyönyörű természetes nő fogad bennünket az ajtó mögött . Gyönyörű arca van , a kitakarástól egyáltalán nem kell félni. Lélegzet elállítóan szép természetes cicik , formás fenék pont ott gömbölyű ahol kell. Szép hosszú illatos barna haj , illatos finom selymes bőr , és illatos szűk babpunci . Egyszerűen szinte minden porcikája tökéletes. Nem is azt kapja az ember amit a képek alapján vár , hanem sokkal-sokkal jobbat.

Masszázs

A masszázs az erotikus rész után következett. Felfektetett a masszázspadra és alaposan átmasszírozott kezdve a lábaimtól és fokozatosan haladva felfelé. Görgős segédeszközt is használt illetve a hátamnál összeállt csomókat könyékkel nyomkodta szét. azon kívül hogy eszméletlenül csinos , kedves és az egyik legjobb vendéglátó akivel dolgom volt a masszáz rész miatt járok vissza hozzá. Állandóan fáj a hátam , és nála a masszáz rész nem csak simogatás , hanem tényleg igazi masszáz , én erősebben szeretem , így jól meg szokott szenvedni velem :) Érezni rajta hogy profi benne. Teljes testre kiterjedő masszázst kaptam ismét. Külön a kezek , külön a nyakam , majd a hátam. Közben amikor érezte hogy nincs kedvem beszélgetni , egyáltalán nem erőltette , hagyott relaxálni és ez nálam sok sok extra pontot jelent. Egyszóval a masszázs csillagos ötös.

Kényeztetés

Érkezésemkor egy fekete Bodyban fogadott ami észvesztően jól állt neki. Sajnos amíg elmentem zuhanyozni , galád módon kibújt belőle amiért nagyon szomorkás lettem, de megígérte hogy legközelebb majd én csomagolhatom ki :) Üdítővel és kávéval kínált amiket el is fogadtam. Közben jót beszélgettünk kivel mi történt az elmúlt időben. Tusolás után a nappaliban várt. Csókolózni kezdtünk , állva símogattuk egymást. Gyúrtam a fenekét, közben finoman szopkodtam a melleit , majd vissza édes ajkaihoz csókcsatára. Szó szerint a farkamnál fogva a francia ágyhoz vezetett és hanyatt fektetett. Kaptam párnát is a fejem alá kettőt is hogy teljes legyen a mozi élmény. Először csókolóztunk , majd ő lassan haladva szépen leért ekkor már kőkemény farkamhoz és érzékien , lassan szopni kezdett . Nyalta végig a rudat egyik feléről a másikra , majd óvatosan bekapva a végét cuppogott a makkon . Kis golyó nyalás következett , majd a szájában tartva a végét a nyelvét pörgette a makkon. Közben folyamatosan váltotta az ütemet , hol lassan hol gyorsabban szopott. Néha rásegített a kezével is , közben dobálta a haját az egyik oldalról a másikra és végig kereste a szemkontaktust. Majd fölém hajolt kicsit és a mellei közé szorította a farkam úgy verte. Majdnem kivégzett. Kértem had viszonozzam kedvességét. Hátára fektettem és kényeztetni kezdtem finom illatos punciját. Először csak finoman puszilgatva , majd egyre erőteljesebben nyalva , végén az újjaimat bevetve sikerült célt érnem :) Két csók váltás után 69-be fordultunk , ő vadult erőteljesen szopni kezdett , közben kézzel verte a farkamat , én közben az arcomra szorítva a punciját két kézzel nyaltam ahogy csak bírtam . így lett végem , hatalmasat élveztem. Szépen letisztogatott , majd irány a masszázspad.

Elszámolás

Teljesen korrekt , pesti átlag másfél órás masszázsért . Szóba sem került. Érkezésemkor rögtön kitettem az asztalra , végig ott is maradt. Minden egyes szál rózsa többszörösen megéri az árát Biusnál.

BiusMasszázs, felejthetetlen masszázs

  dgab

Egyeztetés

Biussal a régi időkre visszanyúló kapcsolatunknak köszönhetően az egyeztetés köztünk már a világ legegyszerűbb dolgának tekinthető. Az utolsó randinkat követően, pár hét elteltével, mondhatnám úgy is már kölcsönösen keressük egymást, dobjuk a privát üzeneteket oda-vissza közéjük biggyesztve persze a soron következő randink javasolt időtartamát, ami, mint eddig minden alkalommal mindkettőnknek mindig megfelelt. Aztán utána az elmaradhatatlan telefon, ugyanis Bius már a buja hangjával is elkápráztat, majd egy gyors VTR rögzítés és utána már csak a visszaszámlálás a várva várt nagy napig.

Megközelítés

Bius lakása nagyon könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt. A térkép pontosan mutatja a helyszínt. A ház előtt közvetlenül van parkoló, viszont szabad hely nem minden esetben található, de ez esetben a szomszédos utcákban biztosan le lehet tenni a járgányt. Több villamos is jár a lakópark mellett, amelyekre pl. a Móricznál illetve az Újbuda-Központnál is fel lehet szállni.

Helyszín

A XI. kerületi neves lakóparkjának egyik új építésű nagyon igényes háztömbjében van a lakás.
Az itteni helyszínen a legelső látogatásomkor tett bénázásom után már az eddig eltelt x számú randijainkat követően alaposan megtanultam, hogy melyik ház és annak melyik kapuja mögött találok az én gyönyörű szép, bájos kedvesemre. De azért nem kell aggódni, egyáltalán nem bonyolult a megközelítés, csak néha én vagyok egy picit nehéz eset  A Kapukódos belépést követően a ház belső udvari területén még egy pici park séta vár ránk, majd a házba belépve egy klassz lifttel lehet a lakást megközelíteni. Maga a lakás egy szuper kis kecó, nekem rendkívül tetszik, de a vendéglátója persze sokkal-sokkal jobban :) A lakás közepes méretű, a konyhával és a nappalival egybe van építve. A fürdő közvetlenül a bejárati ajtó mellett található. A lakás kialakítása nagyon praktikus, mert minden kézre esik, pár lépéssel egyik helységből a másikba jutunk. Bius egy szorgos háziasszony, az egész lakás a fürdővel együtt az ő rendszerető kezecskéinek munkájától ragyog. Patyolat tisztaság mindenhol. A fürdő egyszerűen pazar, tusfürdők és azok márkáinak tömkelege, plusz pont : a saját kedvencem is köztük van :) valamint többféle férfi dezodor és szájvíz is rendelkezésre áll, szóval tuti, hogy megtalálod a számodra megfelelőt. A zuhanyfülke viszont sajnos egyszemélyes, ketten már picit szűkösen férnénk el, pedig minden alkalommal méregetem, hogy tudnék ott Biussal együtt pancsolni, de hát az a zuhanykabin nem igazán akart eddig nagyobb lenni :)
A nappali végében van egy elszeparált kis szobácska, azaz az örömök birodalma, Bius kis erotikus kuckója. Benne egy faltól falig érő széles puha franciaággyal és persze a szépséges Biussal.

Hirdető külseje

Ez a cicalány egyszerűen káprázatos! Elfogultság, nem tagadom beszél belőlem, de aki Biust meglátogatja, biztos vagyok benne, hogy igazat fog nekem adni. A gyönyörű szexis idomai a nyár beköszöntével még vadítóbbak lettek, a selymes puha bőrét ugyanis tetőtől talpig lebarnította, csodálatos látványa belépésemkor szinte bénítóan hatott rám. Mindemellett pici gyöngyökkel díszített hófehér melltartóban és hófehér vékonyka csipkés bugyiban fogadott, Bius a gyönyörű barna szexis testével abban a hófehér fehérneműben egyszerűen mesés látvány volt a szemeimnek. Csodálatos közepes méretű duzzadó cicijeit szemeimmel szinte kicsalogattam már a melltartóból, minden második pillantásom csak rájuk irányult :) nem győztem velük betelni, szédítőek voltak.
Bius ízléses, de egyben nagyon vágykeltő sminkben fogadott, csillogó sötétbarna kerek cica szemecskéi szinte megbabonáztak. Gyönyörű szőkésbarna hajkoronája pici változáson esett át, azaz valamivel rövidebb lett, de így is bőven a cicijét cirógatja, mert Bius a haját mindig kiengedve hordja, így ezzel tündéri kerek pofiját még jobban kiemeli. Csodás csillogó puha ajkai egyszerűen meseszépek, folyamatosan csókot kívánva csábítanak el. Ahogy ezekkel az édes ajkaival kényeztet a kerek markolni való popsija pattanásig feszíti az idegeket. Hosszúkás formás feszes combjaival alkata nagyon kecses és roppant vágykeltő, összességében egy igazán figyelemfelkeltő nagyon kellemes megjelenésű, igen-igen szexis vadmacska. Határozott okos lány, mindig tisztában van azzal, hogy mit akar, szókimondó, véleményét nem is rejti véka, de emellett egy végtelenül kedves humoros csajszi, aki érti is a viccet. Egyszóval ő számomra egy tökéletes, csodálatos jelenség :)

Masszázs

Itt most megint bajban vagyok!!! Ha hiszitek, ha nem, masszázs ezúttal sem volt :)) Pedig én nagyon szeretem a masszt. igen jó hatással van az emberre és segít még közelebbi kontaktust kialakítani, de Biussal mi már azért másfajta közelséget részesítünk előnyben. Itt azonban megjegyezném, hogy Bius még a randink elején megkért, hogy majd masszírozzam át a testét, nagyon vágyik a gyengéd érintéseimre, de ez a huncut cicaszemű leányzó megint hatalmába kerített és nehéz volt kontrollálni magam és így a vágyaimat. Nem tagadom, megbolondít ez a lány :) , ezért sajnos a masszázs elmaradt. Édesem nagyon röstellem is magam emiatt, de ígérem a következő alkalommal ezt duplán hajthatod majd be rajtam ;)

A lakásajtóhoz érve, mint eddig mindig, most is kellemes izgalom lett úrrá rajtam, pedig már teljesen tisztában vagyok azzal, hogy ki és milyen élmény fog majd várni rám az ajtó mögött, de nincs mit tenni, Bius mégis ilyen hatással van rám. Mikor beléptem látványától rögtön kaptam egy szépségsokkot, pár másodpercig nem is tudtam, hogy mi van, aztán már azt éreztem, hogy ez a leány a puha ajkaival csüng az én számon és a két kezem pedig a kemény popsiját pásztázza. Szédítő fogadtatás…jujj nagyon élveztem és mellé már én is megkaptam rögtön a szájfényemet, de kit érdekel ez ilyenkor, ez csak hab volt a tortán :) Hosszasan ölelkeztünk, csókolóztunk egymással a viszontlátás örömétől szikrázott már köztünk a levegő. Kint is nagyon meleg volt, mellé meg ez az izgalmas dopping megtette a hatását, Bius már indította is a klímát. Átadtam gyorsan az ajándékomat, miközben kaptam egy jéghideg frissítőt, aztán kart karöltve összebújva a kanapéra csücsültünk. Sokat nevettünk, beszélgettünk, Biussal egyszerűen szárnyal az idő. A kommunikáció azonban egyre gyakrabban félbeszakadt, ilyenkor az ajkainkat mindig összetapasztottuk és egyre hevesebb csókokba, majd vad smacizásba kezdtünk. Közben Bius az egyik kezével még a nadrágomon keresztül a kis pajtásomat kezdte masszírozni, ami ilyen ingerek hatására egyre inkább fickándozni kezdett. Egyre jobban belemelegedtem, az italom már persze ekkorra elfogyott, ezt látván Bius felállt, hogy hoz nekem másikat, de kézen ragadtam, mondtam, hogy sehova… én ültem a kanapén Bius megállt előttem, két kézzel átkaroltam a derekát és magamra húztam. Széles terpeszben lovagló pózban rám csücsült… hát ez valami csodás volt, igaz a kanapé recsegett is alattunk rendesen, de rendkívül élveztem. Folytattuk a heves smacizást, nagyon izgató volt ez a póz, szépen belendültünk mind a ketten. Bius mámorító illata még tovább fokozta bennem a vágyakat, csókolgattam a pici nyakát a fülcimpáját és az édes ajkait, itt már nem volt megállj, teljesen elkábított… majd Bius levette a melltartóját és megkérdezte bekenném-e a cicijeit. Én már nagyon válaszolni sem tudtam, kezeim rögtön útnak indultak és finoman masszírozni, gyömöszölni kezdtem azokat a csodálatos izgató kebleket. Közben Bius a bugyiját a combjain át le is csúsztatta, majd csábító meztelen testét magamhoz húztam. Olyan gyönyörű volt, hogy ott álló helyben fel is tudtam volna falni :). Aztán szoros ölelésben visszatelepedtünk a kanapéra…

Kényeztetés

… Bius lecsücsült én pedig szemből előre dőlve szorosan hozzásimultam. Folyamatosan csókolóztunk, simogattuk kényeztettük egymást, mindketten már nagyon felfokozott állapotban voltunk. Aztán Bius ajkairól a számat a cicijeire tapasztottam. A bimbócskák keményre duzzadva hálásan fogadták a nyelvem játékát és Bius szexis sóhajtozásit hallva nekem is már kedvem volt tovább játszani és lassan csúsztam egyre csak lejjebb és lejjebb. Bius elé térdeltem, combjai megnyíltak és a számat gyengéden a belső combjait végignyalva a csupasz illatos puncijára csúsztattam. Belenyaltam egyszer, majd mélyebben még egyszer és máris éreztem azokat az isteni ízeket a nyelvemen, közben a combjai közül felnéztem Biusra, ő pedig a cica szemecskéivel huncut tekintettel nézett vissza rám és csak annyit mondott; „nagyon finom a nyelved, most felavatjuk a kanapét” Egy mozdulattal lerántottam magamról a pólómat, megmondom őszintén már bele is melegedtem a munkába :) és a számat újra a puncijára nyomtam. Ezután részemről egy több perces nyelves punci kényeztetés következett, amit Bius is egyre hangosabb tetszetős sóhajokkal fogadott. Ujjaival gyengéden cirógatta a fejemet, ezzel bennem a vágyakat még inkább fokozta, közben éreztem, hogy a sortomat belül már a kis pajtásom igen-igen feszíti és kiszeretne onnan bújni. Gondoltam magamban, ennyi „előjáték” után, ha többet akarok, ideje lenne már tényleg elmennem tusolni is :) A jó időt tekintve sok cucc ekkor már nem is volt rajtam, gyorsan ledobtam még a sortomat és a boxert és félig álló farokkal elviharzottam fürdeni.
Mikor végeztem Bius már az ajtóban várt. Immáron egyenlő feltételekkel, csupasz testünkkel összebújtunk és folytatódott a vad smacizás, mialatt Bius az egyik kezével a meredező hímtagomat kényeztette. Elképesztő ez a lány, egy másodperc alatt robbanásig feszíti az idegeket. Be is surrantunk gyorsan a szobába és Bius rögtön a hátára feküdt. Gyengéden rádőltem és a csókos ajkától indulva aprólékosan végigpuszilgattam testét a ciciken át egészen a puncijáig.
Ott újra a szexis combok közé fúrtam az arcomat és beindult a játék :) Lassú kényeztetéssel indítottam, de aztán egyre csak fokoztam a lendületet. Bius is teljesen átszellemülve élvezte a kényeztetésemet, két kézzel gyömöszölte a cicijeit, majd az egyikkel gyengéden cirógatni kezdte a fejemet, közben egyre hevesebben hullámzott a csípője, majd aztán elcsukló hangon kérte, hogy csúsztassam be az egyik ujjamat is és közben bíztatott, hogy… igen ott és gyorsabban és mélyebben csináljam. Lendületes tempóra váltva folytattam puncijának kényeztetését nyelvvel és ujjal egyaránt, amely ekkor már bőségesen nedvesedett és az íz világ megváltozásából éreztem is a csúcs közeledtét, aminek a vége egy óriási remegős orgazmusban végződött. Biusom a csúcs után még sokáig csak mozdulatlanul feküdt az ágyon én pedig gyengéd kényeztetéssel segítettem neki a „visszatérésben”.
Ezután melléfeküdtem és összebújva sokáig simogattuk egymást.

Nem siettem, hagytam Biusnak bőségesen időt, hogy teljesen kipihenje magát, ami után jelezte, hogy most aztán rajtam a sor :) Tetszett a gondolat, de Bius továbbra is feszítette a vágyaimat és mielőtt az én kényeztetésembe fogott volna, megkértem, hogy csücsüljön az arcomra. Nem 69-et kértem, hanem egy szemből történő arcra ülős punci nyalást. Ezt a pózt sosem hagyjuk ki, én nagyon szeretem, de szerintem Bius is, és már hopp lendítette is az egyik combját át a fejem fölött és az arcomra csücsült egy nyelves lovaglásra. Amilyen mélyen tudtam be is csúsztattam a nyelvemet, isteni finom és csodás érzés volt, közben a csípőjének lassú körkörös mozdulataival igazította punciját még szorosabban és mélyebben a számra. Biusnál itt a második csúcs azonban nem következett be, de így is nagyon-nagyon élvezetes volt a nyelvelésem számára…hát még nekem :)
Ezután leszállt rólam, de én nem bírtam magammal, hol csókot, hol pedig nyalást kérve fickándoztam az ágyon, mint egy partra vetett hal :). Bius nyugalomra intett, „most te következel” mondta és a mellkasomra tette a tenyerét majd visszatolt az ágyra.
Ugyan azzal a mozdulattal rám is dőlt és finoman csúszkálni kezdett rajtam, közben finom nyelves csókokat váltottunk. A csókok után picit lejjebb csúszott és az ajkaival a mellbimbóimat kezdte gyengéd harapdálásokkal tűzdelve finoman szopogatni. Egyik keze közben folyamatosan a farkamat ingerelte, majd csúszott is lassan a cél felé :) Az ágyékomat elérve Bius a combjaim közé helyezkedett és már a zacsimat nyaldosta. Nagyon gyengéden és lassan csinálta, fantasztikus volt, közben a gyönyörű nagy szemecskéivel fel nézve figyelte, hogy mennyire élvezem. Azt hiszem, minden az arcomra lehetett írva… ezután a fürge nyelvét a farkam tövére csúsztatta és alulról felfelé a makkom tetejéig végignyalta. Nyelve oda-vissza táncolt a farkamon, majd ismét a makkomhoz érve kezdett bele egy gyors vibráló mozgású nyelves kényeztetésbe. Brutálisan élvezetes volt az egész testemben végigszaladt az a szédületes érzés, amit Bius a nyelvjátékával kiváltott, aztán egy hosszú bőséges nyálcsíkot a makkomra engedve a szerszámomat mélyen a forró nedves ajkai közé vette. A lassan induló franciája egy ütemes, gyorsan bólogatós szopizásba váltott át, nagyon kellett tartani magam, hogy még sokáig élvezhessem isteni forró ajkait. A vákuumot és a szívás erejét is egyre csak növelte, ezt már nem csak a farkamon éreztem, hanem a szopizás közben Bius pofikáján megjelenő kis gödröcske is ennek a jelét mutatta. Többször éreztem, hogy robbanni fogok, de még ezt nem akartam, ekkor felültem és csókot kérve Bius száját a számra húztam. Kezével viszont ekkor tovább folytatta a farkam kényeztetését, így időt csak részben nyertem. Aztán folyamatos nyálcsíkokat engedve a farkamra azt újra a szájába veszi és lendületes, szinte kivégzés szerű szopással tovább repít egészen a beteljesülésemig. Nem kellett szólnom, Bius érezi a testem rezdüléseiből, hogy mikor robbanok, ajkait ekkor a kezeire váltja és minden idegvégződésemben megfeszülve, teljes testtel beleremegve élvezek egy bődületesen nagyot. Ahogy Bius megjegyezte, „kitört a vulkán” alaposan meglocsoltam mindent a környékünkön :) Ezek után percekig akkor én nem voltam magamnál, szegény drágámnak kellett a szétfröcskölt „lávát” rólam letakarítani.
A megtisztításom után nem is tudom egyszerre vagy két pohár folyadékot zúdítottam le, de Bius is közben pótolta az alaposan elvesztett folyadék mennyiséget.
Észvesztő kényeztetésen voltunk túl, az időm ekkorra már lejárt, de muszáj volt még az ágyon elnyújtózni, hogy az erőm teljesen visszatérjen.

Elszámolás

Biussal én mindig a jól bevált több órás randit szoktam eltölteni, de érzem, hogy néha még ez az idő is Biussal kevésnek bizonyul. Az elöltött órákat tekintve az értéket átlagosnak mondanám, de az átélt élményeket figyelembe véve pedig teljesen elfogadható és abszolút megéri kategória.

BiusMasszázs, felejthetetlen masszázs

  dgab

Egyeztetés

Hol is kezdjem a kis történetem… Kezdeném azzal, hogy az édes Biusommal a mi kis kapcsolatunkat már több évre visszanyúló igen mély és erős érzelmi kötelék tarja össze. Az első találkozásunk alkalmával mikor megpillantottam, azonnal éreztem belül, hogy ez a szépséges leányzó igen nagy hatással van rám, majd ezt követően a randijaink száma is egyre csak gyarapodott és gyarapodott, minden találkozó alkalmával egyre szorosabb kapcsolatba kerültünk egymással. Szinte egy másik dimenzióban éreztem magam, mikor Biussal kettesben voltam, felemelő és oltári kellemes, izgató érzés kerített hatalmába és Bius is hasonló képen érzett velem kapcsolatban. Számtalan Fergeteges és felejthetetlen élményekkel teli randikon vagyunk már túl és ezeknek Bius a majdnem két évvel ezelőtti távozásával sajnos vége szakadt. Hosszú és egyben nehéz idők jöttek ezután, de nagy örömömre azért alkalmanként tudtunk egymással beszélni telefonon. Aztán pár napja jött az igazán szenzációs hír… az én kis Biusom visszatért. Sajnos pont nagyon messze voltam tőle, de mikor megláttam az újra aktív hirdetését, távolság ide vagy oda, azonnal felhívtam telefonon. Szinte hihetetlen volt, hogy újra beszélünk, alig tudtam felfogni a történéseket!! Mivel mindketten őrülten vártuk már az újbóli nagy találkozást, nagyon könnyen találtunk is időpontot, melyet VTR-en is megerősítettem. Más már tulajdonképpen tényleg nem volt hátra, minthogy türelmesen várjak, míg elérkezik a mi igazi nagy napunk.

Megközelítés

Budapest egyik híres lakóparkja a XI.kerületben. Én a BKK járataival szoktam közlekedni, de a megközelítéssel nem volt gondom, mondhatnám úgy is, tökéletes. A villamos, ami a Budafoki úton majd a Móriczon és így tovább robog szépen végig, szinte a lakópark mellett áll meg és a megállótól egy perces sétára van a ház. Parkoló is szép számmal van közvetlenül a ház előtt, így aki a négykerekűjével érkezik, biztosan talál parkolót. Hogy azonban ezért kell-e fizetni? ….. fekete pontot érdemlek, ezt nem figyeltem meg :)

Helyszín

A helyszín tökéletes, minden nagyon rendben van az egész lakópark új építésű elegáns társasházak sorából áll. Mikor a kapuhoz értem megcsörgettem Biuskámat, hát, ha már éppen itt vagyok gondoltam, nagyon szívesen be is néznék hozzá :) de ez azért mégsem ment olyan egyszerűen. Megkaptam Biustól a kódot és miután bepötyögtem, észleltem, hogy valami azonban nem stimmelt, ugyanis Biusnál fent nem jelzett a kapunyitó. Hoppá… kiderült, rossz kapunál próbálkozok :) Na akkor Bius elnavigált, hogy menjek a rácsos kapuhoz. Én jó fiú lévén ezt megtettem, átbattyogtam a rácsos kapuhoz, de az a kapu előttem ott is zárva maradt, mert másodjára is rossz helyre mentem :) :) Mikor ez is kiderült, már mindketten nevettünk a telefonban, aztán végül is elindultam a másik irányban és nagy felfedezésemre, figyelve persze a számkijelzést meg is találtam harmadjára a megfelelő kaput :) Édesem ne haragudj, hogy egy kicsit bénáztam a bejutással, de már ismersz nagyon jól, tudod én néha ilyen is tudok ám lenni :)
Miután végre bejutottam még a belső udvaron egy kis navigáció után elértem a lifthez, aminek az ajtaja is egy kicsit makacs volt, ezek után nekem már miért ne lett volna az :) Bezáródott aztán visszanyílt, majd még egyszer és csak a harmadik záródás után indult el a lift. Ment azért minden, mint a karikacsapás :) de végül is már fent Biusnál minden úgy volt, ahogyan az meg van írva  sőt még annál is jobban!!! A kedvesem csodálatos kis lakásban fogadott, káprázatosan szép, nagyon ízléses hangulatos fényekben úszó kis lakás volt. Egy egybe épített kis konyha és nappali résszel egy közepes méretű pazar, patika tisztaságú zuhanytálcás fürdőszobával és a nappali végében egy kis visszaforduló után található Bius huncut kis erotikus búvóhelye egy óriási méretű széles tatamival.

Hirdető külseje

Bius egyszerűen észvesztő, sokkoló és magával ragadó. Mióta nem találkoztunk még bájosabb, szexisebb vonzóbb leányzó lett. Egy vékonyka fekete színű szexis selyem szerű köpenykében fogadott a dekoltázsát incselkedően szabaddá téve. A köpenyke alatt a vadítóan szexis cicijeit a fotóin látható piros színű nagyon erotikus cickótartóban rejtette el és az édes kis kincsét ugyancsak egy piros színű bugyika takarta. A csodaszép szőkésbarna hosszú haja kiengedve omlott le vállain és az ízlésesen sminkelt csillogó, gyönyörű sötétbarna szemei a kecses formás ívű szemöldöke valamint az édes kis szende gyönyörű pofikája belépésemkor olyan látványban részesített, hogy az első másodpercekben tényleg nehéz volt a levegővétel :) Bius magas lány, az adatlapon megadott értékek és az alkatát tekintve a közölt fotók teljesen a valóságot mutatják. Csepp formájú puha eredeti cicijei a közepes méretet picivel meghaladják, ideális tenyér mérettel bírnak a reagálásra határozottan keményedő bimbókkal. Alkata a tipikus homokóra forma, észvesztő szexis csípővel és hosszúkás feszes formás combokkal kerekded feszes simogatni való popsival. Bársonyosan puha illatos hibátlan bőrét élvezet érinteni, simogatni, imádom őt magamhoz húzni, megölelni, csókolgatni szinte el lehet veszni Bius csodálatos szexi idomaiban… egyszerűen imádni való leányzó :)

Masszázs

Ez most nem volt :)
A leghosszabb, sőt még annál is hosszabb időtartamra érkeztem most hercegnőmhöz. Nagyon hosszú idő telt el a legutolsó találkozásunk óta és a felejthetetlen emlékeket felidézve kellemes izgalommal érkeztem meg és léptem be a lakásajtón. Bius szépsége által kiváltott kezdeti sokkomat legyűrve egy szívet-lelket melengető mély öleléssel majd hosszú érzelmekkel teli szájra puszikkal köszöntöttük újból egymást. Átadtam egyik kedvenc virágát, amivel óriási mosolyt csaltam az amúgy is mosolygós tündéri pofijára. Nem tudom leírni, hogy a találkozás milyen mély érzelmi örömökben részesített, egyszerűen csodálatos érzés volt minden, Biust újra látni, megérinteni, megölelni, csókolni, érezni. Gyorsan levettem a kabátomat és a cipőmet, majd tovább folytattuk a szoros ölelkezést, úgy éreztem ott magunkat, mint két szerelmes pár, akik a nagy vágyak és örömök beteljesedése közepette újból egymásra találtak. Mondtam Biusnak, ha nem gond, akkor egy kis ünnepléssel készültem, „előrántottam” gyorsan a magammal hozott pezsgőt, ami tulajdonképpen már a második üveg volt, de most nem részletezném, hogy miért is, elég ha Biusom tudja ;) és mivel sajnos gyümölcsöt nem tudtam most vinni, így helyette még egy nagyon finom csokoládé desszerttel készültem. De még a koccintásunk előtt a drágámtól a felmelegedésemet elősegítve kaptam egy isteni forró zöldteát , majd egymás mellé szorosan leültünk a kanapéra és kéz a kézben, vállainkkal szorosan összebújva érzelmes és nagyon kellemes beszélgetésbe kezdtünk. Felelevenítettük a régi, több éves kapcsolatunkat, fény derült olyan közös élményünkre is, amelyekre Bius még nálam is jobban emlékezett, meg persze voltak olyanok is, amelyekre meg én. Nagyon élveztem, így közösen kiegészítettük a régi szép emlékeinket, egy igazán kellemes, nevetős önfeledt beszélgetés zajlott köztünk. Olyan jól elmerültünk egymásban, hogy hipp-hopp egy óra el is telt a randinkból, de természetesen már közben azért izgató simogatásokat, öleléseket és édes csókokat bőségesen adtunk egymásnak :)
Eljött a koccintás ideje is, vigyáztam azonban a gyönyörű lakásra, így a pezsgőnek esélye sem volt a durranásra, ott a randinkon csakis én „durranhattam” el, amiben Biusomnak és az ő észvesztő kényeztetésének igen hatásos szerepe volt :) … de erről egy picit később. A finom pezsgő mellé még nasiztunk egy kis csokoládét is, majd egymással szemben állva egyre csak közelebb kerültünk egymáshoz. Bius gyönyörű volt, olyan szép volt mint egy angyal, szinte szikrázott már köztünk a levegő. A poharak mielőtt eltörtek volna gyorsan a konyhapultra landoltak, majd szorosan összeölelkeztünk és én aprólékosan, de lassan gyengéd csókokkal körbe puszilgattam Bius pici nyakát, vállait, majd az arcát, aztán a szánk is lassan kezdett közelíteni egymáshoz. Mikor az ajkaink összeértek, mindkettőnkben már az érzelmektől heves vágyak szárnyaltak, amelyek érzéki és szenvedélyes nyelves csókolózásban törtek felszínre. Bius mézédes csókja egyszerűen megbolondított. Smaciztunk mindenféle módon, lassan-gyorsabban, ajkakon belül-ajkakon kívül, Bius mint egy kis vadmacska csókjával teljesen elkápráztatott, majd aztán finoman csak egymás ajkát harapdáltuk és élveztük oda-vissza az édes csókokat. A finom smacizás közben csak arra lettem figyelmes, hogy Bius már az ingem gombjait kezdi kioldani, viccesen meg is jegyeztem, drágám nyugodtan csak egy mozdulattal rántsd szét, utána majd örömmel varrogatok :) De ezt Bius mégsem akarta, így nagyon kedvesen és lassan elkezdte az ingemet kigombolni és rólam levenni. Nagyon édes volt… a többi ruhámat a kanapéra tettem és már szaladtam is volna Bius ölelő karjaiba, de előtte még gyorsan elmentem tusolni…

Kényeztetés

…mivel Bius lakása praktikusan nem olyan óriási méretű és a helységek elhelyezkedése is nagyon ideális, így tényleg csak pár lépéssel a fürdőből máris a szobába jut az ember. Mire végeztem a tusolással Bius a kanapén csücsülve várt, gyönyörű haját oldalt szabadon hagyva csak felül egy csattal összefogta, nagyon jól állt neki, gyönyörű szép volt, majd huncut mosollyal az arcán felállt a kanapéról és elém lépett, érzékien átölelt és összebújva a szobába mentünk. Elhelyezkedtünk a tatamin Bius levette a melltartóját és akkor ért a következő „sokk” a régen látott gyönyörű cicijei újra a birtokomba kerülhettek. Finoman elkezdtem simogatni majd csókolgatni őket a bimbócskák érzéki keményedéssel hálálták meg a szám és a nyelvem gyengéd érintését. Mivel Biusnál éppen most a csajos napok picivel hamarabb beköszöntöttek, így a bugyikája most a randink alatt fenn maradt, de erről a kis tündérkém nagyon figyelmesen már a randinkat megelőző napon időben tájékoztatott is. Ez természetesen egyáltalán nem befolyásolta a látogatási szándékaimat, az édes drágámat ennek tudatában is mindenképpen látni, köszönteni és újra érezni akartam. Mialatt Bius cicijeit kényeztettem, lenyúlva az egyik kezével el is kapta a szerszámomat és gyengéden húzogatni, kényeztetni kezdte. A finom gyengéd érintéseivel és a szédítően szexis kisugárzásával Bius nagyon hamar felizgatott, újra simogatni kezdtük egymást és szenvedélyes csókcsatába kezdtünk. Fantasztikusan indítottunk, gondoltam magamba, huhh mi vár még rám… Bius megkérdezte, hogy miként folytassuk, de én rábíztam magam, mondtam neki, „tégy velem azt drága, amit szeretnél…” :) Bius rögtön bele is ment a játékba és megkért feküdjek a hátamra. Párnát tettem a fejem alá és elnyújtóztam a matracon. Azt hittem mindenre felkészültem, de óriásit tévedtem… :) Bius gyengéden a cicijeivel az ágyékomhoz símúlt és onnan lassan haladva folyamatos szemkontakttal felcsúszott egészen a mellkasomig. Mikor felért hozzám a szánk újra összecuppant és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk, majd aztán feljebb csúszott és egyenként a cicijeit a számba adta. Fantasztikus volt, Biust a bal kezemmel szorosan magamhoz húztam a jobbikkal a popsiját masszíroztam közben élvezettel szopogattam cicijeit. Ezzel őrülten felhúzott Bius, teljesen a hatalmába kerített, szinte uralkodott felettem, minden úgy volt, ahogy ő akarta. A cicis kényeztetésem után lassan lejjebb csúszott és újra a szédítő nyelves csókjaival kápráztatott el, Bius egy igazi kis vadmacskává változott. Huncut mosollyal az arcán elkezdett játszani velem, ezzel tovább feszítve az amúgy is már magasban szárnyaló érzelmeimet. Smacizás közben többször huncut módon hirtelen elhúzta az ajkát a számtól a gyönyörű szemeivel mélyen a szemembe nézett, majd rám mosolygott és kacérkodva nyelvével villámgyorsan játékosan végig nyalta az ajkamat, aztán kacagott és figyelte a reakciómat. Alig bírtam kontrollálni magam, őrült módon felhúzott, kacérkodott velem ez a lány, eszméletlen módon tudja húzni tüzelni a férfiakat, igazi kis vadmacska volt. De a java csak ezután következett. Bius lejjebb csúszva nyelvével finoman elkezdte kényeztetni a mellbimbómat, csókolgatta hol az egyiket hol a másikat, majd lassan a lábaim közé térdelt. Ilyen ingerek és érzéki kényeztetés hatására a szerszámom már vigyázba is vágta magát. Először nagyon finoman és lassan körbe csókolgatta a területet, majd adott pár puszit a farkamra, aztán utána a zacsimat is gyengédet megpuszilgatta. Miután mindenhol megérezhettem puha csókjait, gyengéden a farkam szárát végig nyaldosva felért a makkomig aztán finoman az ajkai közé vette. Az örömérzettől a fellegekben jártam. Gyengéd, érzelem dús, ütemes franciát kaptam, rengeteg nyál használattal. Bius alaposan meglocsolta a farkamat, úszott szinte mindenem, őrült jó érzés volt, közben több alkalommal is a pálcám 3/4-t is elnyelte. Fantasztikus volt, pláne akkor, amikor az ajkain belül csak a nyelvével kényeztetett. Aztán kikerültem a szájából és csak a makkomat ingerelte a nyelvével, szinte fagylaltként bánt a szerszámommal, miközben folyamatosan a szemembe nézett, szinte megvadított a tekintetével. Majd puha ajkait megkívánva felültem magamhoz húztam és megcsókoltam, de Bius nyugalomra intett, a csók után a mellkasomra tette a kezét és visszatolt a matracra, csorgatott megint egy kis nyálat rá és újra a szájába vette. Az oldalt fel nem tűzött haja ekkor többször az ágyékomba hullott és hogy a gyönyörű haját megkíméljem az egyik kezemmel azt lófarokba fogtam, miközben Bius szédítően franciázott tovább. Hosszú-hosszú perceken keresztül élvezhettem puha forró ajkait, majd azután, amit még Bius nagyon-nagyon kedvel, egy nagyon izgató lingam masszázsba kezdett. Ehhez nagy terpeszben a lábaim közé csücsült, két lábát az én lábaimra tette és így kezdte rendkívül finoman, gyengéd fogásokkal masszírozni, kényeztetni a farkamat. Frenetikus érzés volt, Bius nagyon jól csinálta, rendkívül jól esett. Többször kerültem már majdnem a csúcs közelébe, de valahogy a vég nem sikerült, tényleg minden csak rajtam múlott. Aztán visszakértem Bius ajkait, ő pedig örömmel nyugtázta, hogy újra a forró ajkaira vágyom, finoman a testemre dőlt, felcsúszott hozzám és a számon a szexi nyelvjátékával nyalogatásaival újra kezdte húzni az idegeimet. Őrült huncut ez a lány, szinte megőrjíti az embert, nagyon imádom :) Aztán lábaim közé helyezkedett és újra elkapta a grabancom. Most már az előzőnél ütemesebb kényeztetést kaptam, forró nyálával újra beborította a kis pajtásomat és ettől kezdve már nem volt nekem kegyelem. Bius szédítő ajkai elhozták számomra a gyönyört, aminek a végén a kezecskéi között egy olyan erős remegéssel teli orgazmust élhettem át, amilyenre eddig még nem volt nálam példa. Sokkos szinte kiütött állapotban feküdtem még utána percekig a tatamin, miközben Bius a szédítő munkájának eredményét tisztogatta le rólam. Úgy éreztem magam, mint aki újjá született. A drága tündérem rögtön hozott nekem egy kis pezsgőt, hogy magamhoz is térjek, de igazából utána a tőle kapott édes csókjaitól tértem magamhoz teljesen :)

Elszámolás

A bővebb infó tartalmaz minden fontos tudnivalót az elszámolásra vonatkozólag! Régi törzsvendégként Bius fenntartotta nekem a lehetőséget, hogy extra időre mehessek hozzá, édesem ezt külön köszönöm Neked és így visszagondolva úgy látom, hogy ez is kevés volt :) Átlagos, vagy talán egy hajszállal magasabb az érték, de az élményhez képest, amiben Bius részesített, az összeg teljesen elfogadható.

BiusMasszázs, felejthetetlen masszázs

  Mr74

Egyeztetés

VTR-en és üzenetváltásban történt. Minden rendben és gördülékenyen ment

Megközelítés

Forgalmas csomópont közelében egy mellékutca, azonban jól megközelíthető. A parkolás ingyenes. Busz és villamos a közelben.

Helyszín

A 80-as években épült házban, egy emeleti nagy lakás. Tökéletes választás, a célnak pont megfelel. Ennél jobb nem is kell. A bejutás is nagyon diszkrét.

Hirdető külseje

Tökéletes alak, gyönyörű cicik és szép arc. Szóval minden meg van, ami kell!

Masszázs

Erről elég nehéz lesz sokat írnom, mivel a klasszikus masszázs kimaradt a programból. Volt ellenben csúszka teljes testtel és cicivel egyaránt, valamint olyan lingam, amiről nem is gondoltam, hogy létezik. A masszázs kimerült egy kis cicisimogatásban részemről, de arról csak azért érdemes szót ejteni, mert azokat a gyönyörű ciciket kár lett volna kihagyni. Javaslom mindenkinek, hogy ismerkedjen meg velük! Nehéz olyan dologról 500 karaktert írni, ami igazából nem is volt a randi során. De azért csak sikerült.....

Kényeztetés

Nos az egész randi egy merő kényeztetés volt! Még a levezető zuhanyzás is! Azt el kell mondanom, hogy ilyen lingam masszázst még életemben nem tapasztaltam! Tanítani való volt! Bővebben: Először megkért, hogy én masszírozzam meg a combjait, mert jól esne Neki. Ennek nem tudtam ellenállni, és foglalkoztam vele. Ezt követően Ő vett kezelésbe engem. Krémmel és olajjal vegyesen történt. Volt cicis csúszka, teljese testes csúszka, és egy professzionális lingam masszázs is. Klasszikus masszázsra nem került sort, végig az erotikus elemeket váltogatta. Sokáig sikerült élveznem a kezei munkáját, aminek igazán örültem, mivel szenzációsan csinálta. A végén hatalmasat és hosszan törtem ki! A program végén a kádban a közös fürdés során még folyamatosan kacérkodott. :)

Elszámolás

Utólag történt, az előre egyeztetettek szerint. A kapott élményért cserébe bagatell összeg!

BiusMasszázs, nagyon jó masszázs

  kiskos33

Egyeztetés

1 hete - a szabadsága alatt - írta az oldalon, hogy lehet időpontot foglalni hozzá erre a hétre. Mivel már jártam nála, sms-t írtam neki és hamar visszaírt, hogy részéről rendben a kért időpont. Szerencsém volt.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető a helyszín, akár BKV-val is. Parkolni is könnyű a ház közelében.

Helyszín

A lakás tökéletes, szépen kialakított és rendben tartott. A fürdő is igényes, teljes felszereltséggel. Minden adott egy kellemes masszázshoz. Egyedül a zuhannyal gyűlt meg a bajom, nehéz volt az ideális hőmérsékletet belőni. Szerencsére nem a zuhanyzás volt a fő attrakció...

Hirdető külseje

Ahogy beléptem, már izgultam, hogy milyen lesz. Nem azért ahogy első alkalommal, hanem pont azért mert tudtam, hogy már múltkor is leesett az állam hogy megláttam és kiváncsi volt, hogy majd' egy év után milyen lesz újra megpillantani. Hát nagyon jó volt. Lehet, hogy képei nem a legfrissebbek, de ettől még gyönyörű a jelenlegi Bius is :) Nagyon formás a külseje, nem nádszál, de hihetetlenül feszes mindenhol. Számomra hihetetlenek az adottságai.

Masszázs

Megérkezésem után elmentem zuhanyozni. Mikor visszatértem kérdezte, hogy mi legyen a menetrend. Azt majdnem elfelejtettem, hogy ekkor már nem volt rajta semmi, csak a szexi combfixe. De ez nála nem felhívás keringőre, csak egyszerűen ilyen laza. Én maradtam a hagyományos felállásnál és maradt a végére a kényeztetés. Legjobb rábízni, hogy mit hogyan csináljon. Nálam is eltalálta, hogy éppen mire van szükségem. Egy nagyon kellemes simogatós masszázsban részesített, ahogy egy pillanatra sem szűntek meg az érintései. Már ez is varázslatossá teszi. Talált valami nyomogatni valót, ott picit erősebb fogásokra váltott, de azért nem kínzott meg nagyon. Különlegesen jó érzékkel van megáldva, kellően laza és ezért nagyon könnyen megtalálja a megfelelő hangot bárkivel. Nekem bejön ez a könnyed, stílusa. Hamar oldott hangulatot tud létrehozni, szerintem bármilyen ember is feküdjön a kezei alatt.

Kényeztetés

Mikor végzett a kellemes masszázzsal, végre engedélyt adott a fordulásra. Jeleztem neki, hogy mivel a múltkor váratlanul gyorsan lett végem, kérem most óvatosabban vegyen kezelésbe. Megígérte és (spoiler) ezt be is tartotta. Először a lábaimat simogatta, majd lassan rátért a lényegre. Olajat használt aminek köszönhetően valóban lassabban haladtam a célom felé. Egyszer csak váratlanul rákérdezett: "no, nem is akarod megfogni a cicimet?" Ez az incselkedő leányzó, hihetetlen dolgokra képes. Valahogy úgy tud bánni a férfiakkal, hogy megőrjíti őket (jó értelemben). Felültem a padról, kezelésbe vehettem a gyönyörű formás kebleit. Aztán egyszercsak megfordult és a formás popsijával is hozzám dörgölőzött. Persze figyelt, hogy ne vigye túlzásba a dolgot, hiszen vigyázott, hogy nem legyen végem idő előtt. Aztán picit később visszrendelt a padra és folytatta a kezelést. Végül amikor eljött az ideje, tökéletes időzítéssel határozottabb mozdulatokkal eljuttatott a csúcsra. Ezután még kedvesen letörölgetett, majd elkísért a fürdőbe, ahol megmosta a főszereplőt és a hátam.

Elszámolás

Az oldalon is látható, hogy mik a tiszteletdíjai. A végén tettem az asztalkára, de végig nem is esett szó róla.

BiusMasszázs, nagyon jó masszázs

  momo7

Egyeztetés

Úgy gondolom nagyon népszerű lány, ezért egy két nappal későbbi időpontot kértem a VTR-en.
Bíztam a szerencsémben, de nem lepődtem volna meg ha nem sikerül.
Tényleg szerencsém volt, mint később megtudtam az aznapi utolsó szabad időpontot csíptem meg.
Mivel minden egyből ment, muszáj 5 csillagot adnom, de a kevesebb csillag is csak annyit jelentene, hogy mindenki vele akar beszélni.
Egyébként az egyeztetés után még váltottunk pár üzenetet, tehát kapcsolatba lehet vele lépni könnyedén.

Megközelítés

BKV-val mentem, könnyű odatalálni. Aki nem szeret sétálni az is megnyugodhat, csak pár perc a villamostól.

Helyszín

Minden szuper, rendezett lakás, fürdő. Friss törülköző, bőséges tusfürdő választék.
Se az épület környékén, se a lépcsőházban nem találkoztam senkivel, így a diszkrécióra se lehet panaszom.
A masszázs egy masszázspadon történik.

Hirdető külseje

Mindenki elhiheti, hogy az adatlapon feltüntetett adatok valósak.
Bár nem vittem mérleget, és centit, de van gyakorlatom a viszonyításban.
Nagyon szép az arca, és a többi a férfiak számára fontos jellemzők (cici, popsi) sem maradnak el mögötte.
Igaz, hogy nem is kerestem, de nincs olyan része Biusnak ami ne tetszene.

Masszázs

Nem igazán szoktam járni masszázsra, de egy problémám miatt muszáj volt felkeresnem egy profit.
Szóval nem lenne hiteles az én számból a technika és a szakszerűség értékelése, de én ilyennek képzelek el egy masszázst.
A masszázspadon kívül van egy ágy is a szobában. Ide lehet lepakolni a feleslegessé vált ruhadarabokat.
Egy kis beszélgetés után irány a fürdő. Visszatértemkor már csak egy fekete combfixet viselt.
Szólt, hogy nyugodtan ismerkedjek egy kicsit a testével, aztán feküdjek a hasamra.
A bal oldalamon kezdte a masszázst a lábon, lentről felfelé, majd a jobb oldalon. Ezután következett a felső test.
Mivel még nem tudtam hova tenni a dolgokat, egy kis csend ereszkedett közénk.
Aztán rájöttem, hogy nem kell a fejemet az erre a célra kialakított lyukba fordítanom, és a szemben lévő tükörben pompás látványban lehet részem.
Megtört a jég, elindult a beszélgetés, egyik téma szülte a másikat. Pillanatok alatt eltelt a masszázsra szánt idő.
Finom érintéseket, oldásokat kaptam.

Kényeztetés

Az elején tájékoztatott, az egyszeri és kétszeri kényeztetés közötti különbségekről, az előbbire esett a választás.
Fordulás után megkezdődhetett a lingam masszázs.
Nem sietett. Szép lassan, finoman, változatos mozdulatokkal kényeztetett, a vége előtt abbahagyva, hogy egy kis idő múlva újrakezdhesse.
Háton fekve lehetőség nyílt a kezeim használatára.
Most tudatosult csak bennem, hogy nem csak hogy a szemnek szépek azok a cicik, hanem, hogy milyen finom az érintése.
Nagyon feszes a bőr itt is, és a popsinál is. Egy élmény őket simogatni, csókolgatni.
Időnk vége felé közeledve szólt, hogy nyugodtan engedjem el magam. Kiment kezet mosni, majd engem is megtisztogatott.
A fürdőben még megmosta a hátam, aztán fájó búcsút vettem.

Elszámolás

Bius az átlag alatt dolgozik, és nem azért mert rosszul csinálja azt, amit csinál.
Az árak láthatóak, mindenki el tudja dönteni, hogy megéri e neki vagy sem, nekem megérte.

BiusMasszázs, nagyon jó masszázs

  Walterego

Egyeztetés

Üzenetet küldtem számára, hogy megtudjam, mikor tudnánk találkozni a héten. Szerencsére találtunk olyan időpontot ahová befért egy hosszabb randevú. VTR-en véglegesítettük az időpontot.

Megközelítés

BKV-val érkeztem. Tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető a helyszín minden irányból, mindenféle eszközzel. Úgy tűnt a pakolás sem okozna gondot, ha autóval érkeznék.

Helyszín

Egy korábbi beszámolóban írtam, hogy milyen tuti helyenszínen jártam. Ismételnem kell magam, Bius kuckója minden szempontból az egyik legjobb, amiben valaha jártam. Értem ezalatt a bejárati ajtóig való diszkrét eljutást, a lakás tisztaságát és igényességét, a fürdőt a zuhanyzóval, a törölközőt, a masszázságyat, mindent.

Hirdető külseje

Egyszerűen:
Gyönyörűséges.
Ahogy keresztül léptem az ajtón, rögtön megrészegültem a látványától.
2 óra hosszában egyeztünk meg online, de nem sokkal azután hogy megláttam, (és reméltem hogy jó benyomást tettem rá) megkérdeztem hogy maradhatnék-e 4 óra hosszát. Aztán persze eszembe jutott hogy nekem csak 3 óra fér aznap bele.
Szóval egyből elvarázsolt.

Bővebben:
Bájos arc, tündérszép szemek.
Formás mindenhol ahol csak kívánni lehet. Ámulatba ejtő mellek, csodás popsi. Finom, napbarnított, puha, selymes bőr. Ugyanakkor feszes, ahol feszesnek szeretjük a lányokat. Nem nádszál királykisasszony, hanem igazi, ellenállhatatlan, nagybetűs nő.

Kiegészítés:
Természetesen, mint a legtöbb nő, ő sincs megelégedve az alakjával. Én megvoltam. :)

Amiben fogadott:
Azért nem emlékszem kristálytisztán az öltözékére - csak az maradt meg, hogy nagyon szexi volt - mert ahogy a szemébe néztem, elvesztem mint a "csillagok között". Arra azért emlékszem hogy combfix, füző kombináció volt, de a színösszeállításra már nem mernék fogadni.

Masszázs

Zuhanyzás után, törcsi le, masszázspadra fel, és Biuson már csak combfix van.
Remekbeszabott svédmasszázst kaptam. Alulról haladt felfelé, mindent alaposan átgyúrva. A fájósabb részekre, kérésemre külön figyelmet fordított.
Egyértelműen érezhető, hogy tanulta, és szereti művelni a masszázst.
A kezelés alatt végig nagyon kellemes párbeszéd zajlott. Szuper beszélgetőpartner. Hála az égnek, bőven van idő az ismerkedésre. Sok témát érintünk, valamint Bius mellei is érintenek hol itt, hol ott, amikor behajol a távolabbi testrészek eléréséhez. Itt már azért kezd nagyon kellemessé válni a terápia.

Beszélgetés közben feltettem egy pár kérdést a prosztatamasszázsról, és miután jól megrágtam a válaszokat, úgy döntöttem kipróbálom.
Érdekes volt. Kellemes élmény. Bius ezt is tanulta. Végig nagyon lassú mozdulatokkal dolgozik és óvatosan bánik veled. Figyel rád és a reakcióidra.

Kényeztetés

Jöjjön hát Walter utazása a lingam birodalmába:

Visszaszámlálást megkezdeni!

10. Bius Walternak, megfordulhatsz...
9. Síkosítás megkezdése. Olaj bőséges eloszlatása mindenhol. Walter éledezik.
8. Gyújtás ellenőrzése. Bius felrakja combfixbe bújtatott lábát a masszázspadra Walter keze ügyébe, aki simogatni kezdi a csodás futóművet. A hőfok emelkedik.
7. A golyók is gyengéd kezelésben részesülnek, miközben a másik kéz a keménység fenntartásán dolgozik.
6. Behatolás megkezdése a prosztata megközelítéséhez. Bius Walternak, lazíts!
5. Walter közelít a csúcshoz, veszélyesen túlmelegszik. Bius közbelép, és visszavesz a tempón.
4. A prosztatamasszázs intenzitása emelkedik, kellemes, de a keménységen Walter esetében nem segít. Lehet nem is az cél?
3. Walter Biusnak, kérlek összpontosítsunk a lingamra. A prosztatamasszázs túl jó, órákig eltudnám viselni ebben a félkemény-kemény állapotban, de most nincs annyi időnk.
2. Bius Walternak. Vettem. Prosztatamasszázs vége, de ne agyalj annyit! Kapcsolj ki, és engedd el magad! Lazíts!
1. Hajtóművek bekapcsolása. A csavaró mozdulatok fokozódnak, a lassú mozdulatok, egyre gyorsulnak. Walter Biusnak, az oxigénszint vészesen csökken, elhomályosodik minden...

(F)elszállás: "És a legkülönösebb módon lebegek,
És a csillagok nagyon különlegesnek tűnnek ma"

Elszámolás

A végére hagytam. A prosztatamasszázs extra. Én addigra úgy kész voltam, hogy azt se tudtam mennyi kettő meg kettő. Hála Biusnak, megkönyörült rajtam, és segített a matekkal.
Maximálisan megvoltam elégedve mindennel.

BiusMasszázs, jó masszázs

  Peti1111

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam a hirdetését. 3 nappal előre egyeztettünk (szeretek előre tervezni). Nagyon kedves hangja volt már a telefonban.

Megközelítés

BKV-val mentem. Könnyedén odataláltam.

Helyszín

Rendezett lakás, higiénikus fürdő. Minden szuperül kikészítve, tusfürdők széles választékban.

Hirdető külseje

A képhez képest mintha valamivel teltebb lenne, de ez nem zavaró, ő egy gyönyörű NŐ.

Masszázs

Másfél órára mentem. Rengeteget tudnék írni erről a részről, de az egyszerűség kedvéért inkább csak röviden, tömören, ketté szedve:

1) Bius masszázsa:
Maximális odaadással és tehetséggel masszíroz. De ami ettől is fontosabb - és ez talán inkább a szubjektívebb tapasztalatok közé tartozik - azt éreztem, már a legelső érintésétől kezdve, hogy hatalmas energiákkal rendelkezik és ettől is fantasztikus az ő masszázsa Az is lehetséges, hogy az én testem is nagyon vágyott már az érintésekre és ezért ért is estek annyira jól az övéi. Szinte minden egyes érintése egy külön élmény volt. Mint elmondta, többek között rendszeres meditációval is tesz azért, hogy folyamatosan ilyen kiegyensúlyozott és energikus legyen. Egyébként ha jól értettem, a Shiatsu masszázson alapul részben, vagy egészben az ő technikája.

2) Az összhang kettőnk között
Amellett, hogy masszázs terén nagyon sokat kaptam tőle, az együttlétünk végére tudatosult bennem, amit Bius már a telefonos egyeztetés alatt látott, hogy nem voltunk egy hullámhosszon. Biusnak volt is egy nagyon őszinte - úgy vélem, nem rossz indulatú - kritikája felém, amiben egy saját kérdésemre kaptam választ tőle. A válasz pedig nagyon erősen elgondolkodtatott és próbára tette az egómat. De Bius ilyen, nem köntörfalaz. És általában ez a rövidebb út. Hozzá kell tennem, hogy amellett, hogy tudom magamról, hogy lenne hova fejlődnöm, elég keveset is aludtam az utóbbi napokban és hát ez se segített épp Bius aurájára hangolódnom. Olykor elég nehezen igazodtunk ki egymáson. Bár meg kell jegyeznem, hogy az a szolid beszólogatás, vagy szarkazmusféle, amit ő produkált a fentiek mellett és amibe picit én is beszálltam, kicsit élvezetes is volt :) , vitt valami közvetlenséget a levegőbe.

Kényeztetés

Egy élmény a kezei között lenni. Ebben a részben is nagyon kellemesek az érintései és ügyesen húzza a férfiagyat. Ha a masszázsa nem lenne, már csak ezért is megérné betérni hozzá. Bár itt azt hiszem, kicsit alábecsülte, amikor szóltam, hogy nagyon közel kerülök újra meg újra a véghez. Annyit válaszolt, hogy attól még távol állok. Hát nem voltam annyira távol. A végeredmény valami olyasmi lett, hogy ha jól sejtem, épp visszahűteni próbált, amikor az idegrendszerem azt mondta, hogy „csak azért is” – ekkor egy nagyon fura kettős érzés járt át, amibe az egész testem belerándult, talán még egy kisebb hidat is produkáltam a masszázspadon és úgy mentem el, hogy csak utólag vettem észre konkrétan azt, hogy elmentem. Szóval a vég(kifejlet) nem pont a tervezett módon és a tervezett időzítés szerint alakult, ellenben meglehetősen intenzív volt...

Elszámolás

Előzetesen történt, kis desszert kíséretében nyújtottam át egy borítékot.

BiusMasszázs, nagyon jó masszázs

  TiborX

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem vele időpontot egy másfél órás masszázsra, aztán ezt VTR-en is megerősítettem. Aznap reggelre ezen felül még kért egy megerősítést sms-ben is.

Megközelítés

Az utcában nehéz parkolni, de 1-2 saroknyira ez már nem probléma. Ráadásul az Allee is közel van, így nagyon jól megközelíthető bkv-val is.

Helyszín

A szobában masszázspad és egy széles ágy is, de ez utóbbit csak a ruháim tárolására használtuk. A fürdőben zuhanyzófülke, tusfürdőből kb. 10 féle. Tisztaság rendben.

Hirdető külseje

Képeknek nagyjából megfelel, talán egy kicsit teltebb, de a cicik elképesztően formásak és méretesek. Érződik a rendszeres sportolás a nagy, kerek és kemény popsin is. Fekete fehérneműben és combfixben fogadott, ez utóbbi végig fent is maradt. Kedves volt és mosolygós, néha viccelődve oldotta a hangulatot.

Masszázs

Még a telefonban felajánlotta a kétszeri kényeztetést, de én inkább egy hosszabbat kértem. Fürdésből visszajövet mégis közeledett hozzám, amin meglepődtem (de egyáltalán nem bántam), mert azt hittem masszázzsal kezdünk. Átöleltük egymást, finom illata volt. Aztán kérte hogy vegyem le a melltartóját, majd a bugyikát is. Aztán felkínálta a világbajnok melleket puszilgatásra, aminek örömmel tettem eleget. Már kezdtem ágaskodni, amikor úgy döntött, hogy kezdődjön a masszázs, és felküldött a masszázspadra. A lábam alatt henger volt a nagyobb kényelem érdekében. A talpaktól kezdte a masszázst, kérdezgetve, hogy megfelelő-e az erősség. Nekem pont kiváló volt, közepesen erősen csinálta, nem csak simogatás volt, hanem igazi masszázs, de nem a fájdalmasabb változat. Amikor végzett a lábakkal, volt egy kis lágy incselkedés, és ez a masszázs során később is előfordult még néhányszor. Lágyan érintette a belső combokat, enyhén izgatóan. Aztán haladt feljebb, megmasszírozta a hátam, derekam, majd a karokat is. Közben zene szólt. A végén még törölközőn keresztül megnyomogatott, majd felkért a fordulásra.

Kényeztetés

Fordulás után rögtön mondta hogy nyugodtan simogassam, akár puszilgassam a ciciket. Mivel a távolabbit nem értem el a 30 cm-nél rövidebb nyelvemmel, így felültem hogy megoldjam a helyzetet. Ekkor kicsit megijedt, hogy mire készülök, és visszaparancsolt fekvő helyzetbe. Én nem bántam, mert rögtön olajat csurgatott rám és kezelésbe vette a kispajtást. Kispajtásból hamarosan őrnagy úr, majd tábornok lett. Változatos fogásokkal dolgozott, hol a tenyerével, hol csak az ujjakkal, nagyon intenzív ingereket tudott kiváltani. Egy ponton kértem is, hogy kicsit lágyabban csinálja, és ő rögtön váltott finom érintésekre, ami nagyon jól esett. Egyik kezével időnként a zacsival is foglalkozott. Van egy speciális technikája, amivel a zacsit úgy rezegtette, mintha vibrátor lenne nála. Én közben hol a kemény popsit, hol a gombölyű ciciket simogattam. Hosszan kényeztetett, teljesen elvesztettem az időérzékem, de 20-30 percig is tarthatott ez a rész. A végén intenzív mozdulatokkal vitt el az orgazmusig, és óriásit élveztem kezei között. Utána még 1-2 percig lágyan simogatta a puhuló szerszámot, ami nagyon kellemes volt, és nagyon nagy figyelmesség, kevés lány tudja, hogy ez mennyire jó lehet ilyenkor. Miután magamhoz tértem, letörölgetett, majd a fürdőben a hátamat is lemosta.

Elszámolás

Utólag történt, nagyon korrekt ár, extrákról nem tudok.

BiusMasszázs, nagyon jó masszázs

  gen

Egyeztetés

Telefonon történt előző nap. Először nem vette fel, majd kb negyed óra múlva újra hívtam, már sikerrel.
Aznapra nem volt már időpontja, így a mai napot beszéltük meg, először d.u.2 órát lőttem be, de kérdezte, hogy lehetne e korábban? Fél kettőt mondtam, végül 13órában egyeztünk meg és, hogy másfél órára mennék.
Kérte, hogy reggel 9ig küldjek megerősítő SMSt.
Telefonbeszélgetés után még VTRben is lefixáltuk az időpontot

Megközelítés

Kocsival mentem, de a környéken van tömegközlekedési lehetőség is.
Parkolóhely is van, én kb 100m-re álltam meg egy másik kis utcában, hogy ha keresni kell parkolóhelyet, legyen rá idő. Sok kocsi van, de találni helyet.
A házszám egyértelmű
Odaértem, hívtam, felcsengettem, mondta, hogy liftből kiszállva merre. Hát nem is tudom miért, de pont a másik irányba mentem 😅 de egyből leesett, hogy hülye vagyok, megindultam a jó irányba, ekkor már nyílt is az ajtó.

Helyszín

A lakás egy nem túl nagy lakás, kb 2szoba van, meg nappali,amin keresztül mentünk a szobába, ahol voltunk. Végig kellemes félhomály és fények, előszobában, nappaliban is és a tetthelyen is.
A szobába beérve mondta, hogy pakoljak le nyugodtan, kerestem, hogy hova lehet van egy nagy ágy ami kb erre a célra van, a masszázs egy masszázspadon történik,nagyon kényelmes, hogy a fejnek lévő "luk" alatt van egy kis polcszerűség, ahova az ember teheti a kezét. Ilyet én még nem láttam.

Hirdető külseje

A lakásba belépve az ajtó mögött állt, mosolygott, hogy rossz irányba mentem :) Egy fekete köntösben fogadott, ha jól emlékszem, legalábbis a találkozónk végén abban kísért ki, gondolom akkor is abban volt, ezt nem jegyeztem meg, mert hirtelen elvarazsolt a hangjával, mosolyával. Nagyon jó alakja van, fel lehet ismerni a képek alapján, bár kis poci azért van, de ezt nem negatívum ként értem, nekem ez különösen tetszik. Arckitakarástól nem kell tartani.
Már az első perctől csak rám figyel, mosolyog, beszélgetünk, ismerkedünk.
Finom illatos, selymes, puha a bőre. Gyönyörű nő, kb le se bírom venni róla a szemem.

Masszázs

Elmentem zuhanyozni, mire kijöttem, már meztelenül állt a masszázspad mellett.Törölközőt ledobtam és közelebb léptem, de már ő is közelebb jött. Csak álltam és csodáltam milyen szép lány van itt előttem,mondta, hogy gyere ide, ismerkedjünk nyugodtan, kis simogatások, puszik között szemeim rá szegeződtek, csodáltam a ciciket, mondta is, hogy megfoghatod(vagy megpuszilhatod, erre nem emlékszem tisztán). Simogattam, pusziltam, félig letérdeltem és úgy folytattam, körbe forgattam őt, hogy mindenhol megnézhessem, közben ő mosolygott, kicsit nevetett is. Kérdezte, hogy hogy kezdjük, masszázzsal kezdtük, felfeküdtem a padra, a bokám alatt egy összetekert törölköző volt. Minden a vendég kényelmét, ellazulását szolgálja.
Kellemesen meleg olajjal dolgozik, a lábaimat masszírozza először, közben beszélgetünk, kellemes zene szól, a masszázst nagyon élvezem, nagyon jól esik. Mondta, hogy szóljak bármi van, erősebben, gyengédebben csinálja e, de pont jó volt, rá bíztam magam. Kérdezte, hogy a kényeztetés mikor legyen, most vagy később? Kértem, hogy most, ekkor megkért, hogy forduljak meg..
-
Folytatta a masszázst, a derekamra kent valamilyen gyógykrémet mert mondtam, hogy már egy jó ideje fáj. Leterített törölközővel és a hátam kezdte masszírozni, amikor egyik oldalról a másikra ment, közben végig rajtam a keze és lágyan cirógat. Nagyon kellemes érzés, a derekam is megmasszírozta, jobb is lett utána.
A hátam, vállam masszírozta, először a bal majd a jobb kezem, levette a kis "polcról" és az ujjaimat is masszírozta. Majd a vállam, a csuklyám, a lapockám.
Kérdezte, hogy hogy érzem magam. Mondtam, hogy nagyon jól, amikor a lapockámon dolgozott a lábam végig libabőrözött, kirázott a hideg a talpamig. Mondta, hogy nagyon le vagyok tapadva és ahogy oldódnak az izmok azért érzem ezt, mert minden összeköttetésben van, izmok, idegek.
Teljesen ellazultam, az időérzékem teljesen elvesztettem, kb azt se tudtam, hogy hol vagyok csak hogy nagyon jó a kezei közt lenni. Mivel tanulta, nagyon szakszerűen csinálta az egészet. A tarkóm és a nyakam is átgyúrta, nekem az a gyenge pontom, ott akkor én megszűntem létezni annyira jól esett minden érintése. A vége felé felhúzta rám a törölköző, így nyomkodott meg és valamennyire felitatta az olajat, utána pedig lehuzta és a lábaimról szintén.
Ezután kiment kezet mosni, amikor visszajött szólt hogy forduljak meg, kérdezte, hogy hogy vagyok. Szinte nem is tudtam válaszolni, teljesen ellazultam, kikapcsoltam.
Mondta, hogy örül neki, közben mosolyog, végig rám figyel és szépen az olajért nyúl, önt rám egy keveset, cirogógat és elkezdi a második kényeztetést..

Kényeztetés

-Tehát megfordultam, hozott az ágyról két párnát a fejem alá és elkezdett cirógatni és felhúzni.
Minden érintése jól esett, közben simogattam a fenekét, ciciket ahogy elértem. Kézi kényeztetés van nála, de az valami fantasztikus, éreztem, hogy nem bírom sokáig. Egyszer pont abbahagyta, még nem mentem el, de kb 10mp múlva nagyot élveztem. Rám is szólt viccesen, hogy hát mit képzelek én, még nem is kezdett "bedurvulni". Hát, mondtam, hogy sajnálom, de ha az embert rég érte már kellemesen erotikusan női érintés, hát sajnos akkor így alakul. Kiment kezet mosni, én addig levegőért kapkodtam. Amikor visszajött, ismét hasra fordultam.
-
A második kényeztetés a masszázs végén van, ismét fenekét, ciciket fogom, simogatom, közben el sem enged. Kis olajat csorgat rám és tekeri, csavarja, egyik kezével a másikhoz üti. Egyszer csak gondoltam felülök, ismét puszilni akarom a szép ciciket. Nagyon tetszik,odavagyok meg vissza, szembe szeretnék fordulni vele, de mondta, hogy nem-nem, feküdjek le, ő irányít.
Sajnos nem jutottunk a végkifejletig másodjára, de a lábam beleremegett az egész ténykedésébe. El nem, de élveztem az egészet, fantasztikusan csinálja.
Az végén a zuhanyzóban lemossa a hátamról az olajat, még itt is nagyon kellemes az érintés.

Elszámolás

Extrák nincsenek, vagyis nem került szóba.
Nekem az egész nagyon megérte, még így is, hogy a másfél órában kétszeri lehetőség van, de a második nem sikerült. Van amikor igen, van amikor nem. Talán majd legközelebb.
A virágszálakat a szekrényre tettem.

BiusMasszázs, nagyon jó masszázs

  AnakinS

Egyeztetés

Sokadszori próbálkozásom siker koronázta és sikerült eljutnom hozzá végre nem tudtunk időpontot egyeztetni vagy nekem vagy neki nem volt jó a megbeszélt időpont de megérte várnom !!!! A hirdetését az oldalon láttam meg és nagyon bejött , a telefont ő kezeli ezért is kitartónak kell lenni de rugalmasan kezeli az időket ha időben szól neki a kuncsaft .

Megközelítés

A parkolás nagyon könnyű rengeteg hely van a ház körül és mivel a Kelenföldi közel van rengeteg lehetőség van megközelíteni a helyet a GPS pontosan odavisz ha valaki autókázik inkább, a cím egyértelmű szerintem nagyon el sem lehet téveszteni.

Helyszín

Tízemeletes házra nem emlékeztető a lakás ahol van a randi helyszíne nagyon szép az előtér a fürdő és szoba ahol az akció történik a higiénia is tökéletes. A fürdőben bent van a WC is a kádnál 1 üveg elválasztó van hogy ne vizezzünk sokat mellé tusfürdő hegyek a kád környékén van választék bőven szájvíz a polcon pohárkával a törölköző kicsit szöszöl de jól szívja a vizet. A szobában csábos fények baldachin tatami ami nagyon hangulatossá teszi a szobát minden tökéletes 1 jó erotikus órácskához.

Hirdető külseje

Nagyon csinos a hölgy tudja mi áll jól neki , szépen sminkelve csinosan felöltözve kacérkodva puszival vár . Nagyszerű csodás mellei vannak és eredeti de nem kicsik ! Ezt látni kell mindenkinek hogy tudja miről beszélek nekem nagyon bejött a hölgyike.

Masszázs

A fürdőből visszaérve fehérneműben fogadott ami eszméletlenül jól állt rajta a szobába beérve mondta hogy vágódjak hasra és kezdetét vette a masszázs, megkérdezte hogy a talpamnál kezdheti-e de én a talpat nem szeretem masszíroztatni úgyhogy maradt a vádlis kezdés. Az elején kérdezte hogy elég erős-e vagy mehet erősebben de én jónak találtam és az erőssége is megfelelő volt nem a csonttörő masszázst szeretem de mégis hatékony legyen. A kezei el-el kalandoztak néha néha erre arra ami nagyon jól esett és már alig vártam hogy fordulhassak ami hamarosan be is következett mert jeleztem hogy inkább a hosszabb erotikus részt szeretem de a kezei nagyon jól és erősen dolgozták meg a testem ami nagyon jól esett . Szerintem fél időnél volt a forduló amit már meredező férfiasságom alig várt .

Kényeztetés

Én a kézi kényeztetésnél maradtam mivel anyagilag is így készültem első randiról lévén szó de megbántam mert mindent akartam volna amit csak lehet sokszor sokáig. A látvány ami fordulás után fogadott csodás volt hatalmas álló feszes meredező mellek amiket be is olajozhattam az egész testével egyetemben ami nagyon érzéki volt. Minden pillanatra figyel az érintések során lesi a reakciókat és újabbnál újabb dolgokkal kápráztat el a férfiasság masszírozása során a szemedbe néz végig és ahogy a vég közeledik egyre gyorsuló simogatásba kezd és a lelkedig lelát hogy mit kívánsz hogy érjen a vég. Ilyen kézimunkával még nem találkoztam a sok-sok év alatt és ilyen személyiséggel se aki a vendégnek él és megtesz mindent amit akarsz holott 1 szót se szólsz a gyönyörtől pedig ő mindent tud rólad hogy hogy szereted és mit akarsz.

Elszámolás

Nagyon korrekt és baráti amit nyújt leírhatatlan, szinte minden megbeszélhető vele az aktuson kívül, megéri még úgy is nagyon, mert ilyen szerető gondoskodó lánnyal nem mindig találkozik az ember, ajánlom mindenkinek.

BiusMasszázs, jó masszázs

  Johnny1992

Egyeztetés

Biust itt az oldalon kerestem fel először üzenet formájában, miután a bővebb infóban olvasottak (valamint a bemutatkozása, képei és beszámolói) meggyőztek engem arról, hogy őt kell meglátogatnom az ilyenfajta szüzességem elvesztése érdekében.
Az üzenetben feltett kérdéseimre is készségesen válaszolt, ezután telefonon is leegyeztettük az időpontot és a helyszínt.

Megközelítés

Autóval mentem, az Allee-hoz közel található a helyszín. Könnyen találtam parkolót, de Bius említette, hogy néha nehéz parkolót találni, ezért kicsit előbb mentem.

Helyszín

A helyszínre érve kaputelefonon csengettem, Bius ajtót nyitott, a telefonon keresztül közben pedig tájékoztatott: harmadik emelet, balra az első ajtó.
Gyalogszert mentem fel, de egyébként lift is van. Fent kicsit elbizonytalanodtam, mert néhány másodpercig semmi sem történt, talán kicsit hamarabb értem fel az átlagnál :)
De aztán, valóban balra az első ajtó kinyílt, és egy nagyon kedves hang az ajtó mögé bújva beinvitált.
Eléggé zavarban voltam, makogva átadtam a Mozart csokoládét. Boldog új évet akartam kívánni, de nem is tudom hogy ez végül kicsúszott-e a számon.
A lakás nekem tetszett, a fürdő- és masszázs szoba is szépen, igényesen fel van újítva.

Hirdető külseje

Amire a beszámolók alapján következtettem, azt kaptam.
Gyönyörű a nézése, az arca, a haja. Valóban nem csontkollekció, de én sem vagyok az, ráadásul szerintem nagyon vonzó lány, hihetetlen kisugárzása van.
Pontosan nem tudom, hogy miben fogadott, ugyanis eléggé zavarban voltam és amúgy sem vagyok az a végig mérős fajta. Az biztos hogy érkezéskor volt rajta melltartó, bugyi és combfix, rendkívül szexi volt. Zuhanyzásom után a melltartó lekerült, talán a bugyi is. De mivel tudtam hogy az a része tabu, ezért nem is térképeztem föl.

Masszázs

Zuhanyzásom után hozzám lépett, és finoman elkezdett simogatni. Közben tudtomra adta, hogy nyugodtan simogassam meg én is, a fenekét, mellét is. Meg is tettem, adtam csókot a nyakára, és a ciciket is nyalogattam egy kicsit.
Ezután felinvitált a masszázs padra, hanyatt fekve. Kértem még az elején, hogy legyen két kényeztetés, ugyanis tapasztalatlanságom miatt nem igazán tudtam, meddig fogom az első kört bírni.
Bius megöntözött forró olajjal, és elkezdte simogatni először a combjaim, mellkason, hasam, majd ezután szépen lassan, finom érintésekkel áttért a férfiasságomra is. Nagyon sok féle technikát bevetett, de ekkor még a gyors mozdulatokat igyekezett kerülni. Közben előfordult, hogy a fejem mellé, illetve mögé sétált, és a melleit a számba adva kényeztetett. Hihetetlen érzés volt, és már ekkor csodálkoztam, hogy nem durrantam még el, ugyanis végig úgy éreztem hogy nagyon a közelében vagyok. Bius egyszer csak rágyorsított, és elővette azt a csavarós különleges technikát, amit előttem már jó néhányan megénekeltek. Ekkor biztos voltam benne, hogy itt lesz a vége az első körnek, már befeszült minden izmom, de Bius váratlanul abbahagyta, és valami csoda folytán a magömlést is bennem tartotta. Azt nem mondom hogy magömlés nélküli orgazmusom volt, de ilyet még nem éreztem. Bius egy kacér és önelégült mosoly kíséretében tudtomra adta, hogy még "szenvednem" kell. Az volt a legjobb az egészben, hogy őszintén látszott rajta, hogy ő ezt nagyon élvezte. Ezután újra finoman elkezdett simogatni, és ekkor megkértem Biust, hogy inkább legyen csak egy kényeztetés majd a végén, mert ezt a szenvedést nem lenne méltó idő előtt abba hagyni, majd egy második levezetésnek neki állni. Ez a szenvedés annál nagyobb volumenű dolog volt, a végére akartam hagyni a katarzist. Ami inkább legyen egyszer, de akkor felejthetetlen.
Tehát miután megbeszéltük, hogy folytassuk a masszázzsal, hasra feküdtem és Bius a lábaktól végig a nyakamig alaposan, kellő erővel és hozzáértéssel átgyúrt. Bevetette szerintem a könyökét is, de nem láttam mert a fejem a masszázs padban volt elsüllyedve. A csomókat a vállam, lapockám környékén kitapogatta és alaposan kimasszirozta. Néhol kicsit kellemetlenül, de ebben éppen az a jó ha kicsit kellemetlen.

Kényeztetés

Miután a masszázzsal végeztünk, felajánlotta Bius a fordulást.
Hímtagomat ismét pillanatok alatt merevvé varázsolta, és az első kör forgatókönyve szerint haladtunk nagyjából. Nagyon változatos, bő olajos lingam masszázsban volt részem. Ismét eljött egy olyan pont, amikor már nagyon közel voltam a végkifejlethez, de ismét lassított egy kacér mosoly kíséretébenen. Ekkor nagyon erotikusan azt mondta, hogy szeret minket (férfiakat) szenvedni látni, majd finoman párszor neki ütögette egyik kezével a másiknak. Még ez is rendkívül izgató volt, mint minden amit Bius művel a kezeivel.
A kiállt próbák miatt bátorkodtam Biust megkérdezni, hogy lenne-e kedve egy kicsit a mellei közé venni. Kicsit mintha meglepődött volna, lehet hogy nem sokan kérnek ilyet, ekkor még nem is gondoltam hogy onnan élve már nem szabadulok :)
De aztán azt láttam rajta, hogy élvezettel eleget tesz kérésemnek és melleit körbe masszírozza farkammal, ezt is változatos technikával. Innen nem is kellett már sok, az eddigieknél is szexibb hangnemben engedélyt adott a kilövellésre, és egy fokozatosan gyorsuló, csavaró technikával a mellei közt immáron nem kegyelmezett (vagy éppen megkegyelmezett?) és életem egyik legjobb orgazmusában részesített.
Megtörölte magát majd engem is. Vízzel kínált, ugyanis figyelmeztetett, hogy ilyen mennyiségű tár ürítés után fontos a folyadék pótlása, tehát rendkívül figyelmes ilyen téren is Bius.
Felajánlotta, hogy segít lemosni a hátamról az olajat, majd miután ez megtörtént, az elölről történő megmosdást is felajánlotta. Természetesen elfogadtam, bár valamiért ekkor eléggé zavarban voltam, valószínűleg a nem teljesen kidolgozott testem miatt. De Bius még itt a zuhany alatt is adott egy néhány másodperces lingam masszázst egy megmosdással egybekötve. Ekkor már (még) nem voltam merev, de így is nagyon jól esett.

Elszámolás

Extrák nincsenek, de Biussal nem is hiányoznak. Így tökéletes, ahogy van :)
A bővebb infóban megtalálhatóak az anyagiak, szerintem ár érték arányban nagyon jó, bár ez volt az első masszázs élményem, nem sok más lánynál érdeklődtem.
A legvégén adtam oda neki az összeget, illetve az ülőkére tettem le. Meg sem számolta, megbízott bennem. Mint ahogy én is ő benne. Belépéstől kilépésig 105 percet voltam nála, tehát a zuhanyzás időt tényleg ajándékba adja :)

BiusMasszázs, nagyon jó masszázs

  Torta69

Egyeztetés

Biust itt láttam természetesen.
Magamnak fejben mint profi masszázs tettem kedvencekbe. Hetek óta ott volt; gondoltam most jött el az ideje.
Könnyen ment, valószínű szerencsém volt. Egyik délután röviden hívtam. Majd aznap este VTR foglaltam előre szombatra, amit hamar leokézott!
Meg is lepődtem.. Hiszen érdemben nem beszéltünk..
Hát, kedves tagok és kollégák, egy top hirdetőnél ennyit számít a VTR ;)
Köszönöm a bizalmat még egyszer.

Megközelítés

Allétól pár perc séta, csendesebb lakó utca. Van BKK, parkoló is bőven.
Rácsörögtem a kapuhoz közel, megtudtam hogy jutok föl.

Helyszín

Igényesen felújított lakás! A fürdőszobában a zuhany designja nekem jól adta - szállodafíling. (plusz minden felszerelés megvan)
2 kisebb szoba meg olyan elosztásban, hogy körbejárható - ettől pedig otthonos. Sok a puha szőnyeg, hamar 'megérkezünk'.
A tetthelyen van masszpad és franciaágy.

Hirdető külseje

Beléptem a lakásba, és mikor becsukta az ajtót láttam meg Biust. Először meglepődtem, aztán megszeppentem :-)
Paramétereket nem tudtam, így váratlanul magas volt! (kisebb lányokhoz szoktam)
Bemutatkozás , puszi. Elindultunk beljebb a lakásba, és ezalatt az 1 perc alatt már a kiállása, kisugárzása szintén átjött. Sokáig nem tudtam semmi értelmeset mondani.. egy 'úgy nézel ki mint a képeken' jött ki -bocsi utólag!
Bius rendkívül elegáns, egy jelenség! Nagyobb teremben nők tömegeiből is az elsők között vennénk észre.
2 részes fehérnemű és combfix volt rajta. A cicik gyárilag ilyen szuperek.
Arca nagyon szép, egy darabig emiatt nem mertem a szemébe nézni..
Átlag férfinak ilyen nője (tartós párként) minimum 2 másik élet múlva lehet!
És itt áll előttem! Értékes időtöltésnek ígérkezik

Masszázs

Aztán oldódott a légkör.
Biusnak van egy alapból erotikus hangtónusa! Amin elkezd beszélni a vendéghez. Itt már biztos lehetek hogy jó helyen vagyok.
Odaadtam a kis ajándék édességet, örült neki! Utána a belépőt a szekrényre tettem, legyünk túl az elején.
Végül elővettem a kedvenc relaxa teámat, amit masszázsok előtt szoktam. Így teljes tudott lenni az ellazulásom :-)

Kezdés előtt szabad némi ismerkedő testkontaktot. Sőt ő kezdeményezi! És hagyja magát viszont simogatni, nagyon jólesik mindkettő.
Közben beszélgetünk, kellemes légkör alakul.
Egészen nyugodtan fekszem föl a padra.

A masszázs ahogy vártam szakszerű. Érezni hogy Bius régóta műveli, és szereti csinálni.
Az érzékenyebb pontjaimra ráérzett, tudott mit tenni rajtuk. Teljes test, lentről fölfelé haladva. Ma ezt a szöveget írva is tart még a jótékony hatása!

Persze nemcsak Á-ból Bé-be megmasz, hanem vannak ám szünetek közben.. amikor Bius csodás testét simogatom, puszilgatom, finoman harapdálom. Harapni való :D

Kényeztetés

Amennyire tőlem tellett udvariasan megérdeklődtem nem-e-lehetne-e-egyebeket is mint az adatlapon kiírt kézi mechanika ?
Bius végig mosolyogva és kedvesen; egyben határozottan tájékoztatott. Hogy sajnos nincsen Kánaán, a nagyközönség számára a kezei elérhetők.

Ezt nyilván tudtam, ebben a tudatban mentem. Amit az ő élő jelenléte garantáltan felülír, mert megjön a kedv minden máshoz :-) Persze rutinos ő, tudja kezelni a vendégeket. (mindkét értelemben, ja :D
Tehát: franciás dolgok nincsenek az étlapon.

Ám mire odáig eljutunk, régóta megvan a közös hullámhossz, és nagyon jót dumálunk! Röhögcsélés, komoly témák egyaránt működnek.
A szexi hangját imádom hallgatni. És élvezni ahogy a lényével körülölel.. Messze több mint vendéglátó!

Mire eljutunk a kézi kényeztetésemig, már érzem hogy nem sok időnk maradt. A tervezett 1,5 órából. Ha első lendületből (pár percen belül) nem sikerül produkálnom, akkor gondban lehetek.. Ééééés lettem is, úgy tűnik lankad a fegyelmem. Aztán váratlanul megint szerencsém lesz:
Az inspiratív légkörben magától jön az ötlet: bővíthetnénk 2 órára?
És Igen, lehet! Annyival később jön utánam a kolléga, hogy plusz fél óra bele tud férni. Mert Bius bőven hagy időt 2 vendég közé, kipihenni magát (meg engem :-)

Na ekkor új felvonás kezdődik. Néha én is besegítek, időnként mellekkel a számban! Kedvesemnek is jön ötlete: van olyan jó, és elmesél egy szeksz történetet, ami vele esett meg :-) Ettől újra és igazán erőre kapok.. mikor átveszi, már csak párat tud húzni rajtam.. beterítem magam.
Romeltakarítás majd második zuhi, ő mossa meg a hátam.
Elkezdem a felöltözést.

A simik, ölelések ezután sem fogytak el. Tulajdonképp végig szeretgetés volt az ottlétem alatt.. Köszönöm Drága!

Elszámolás

Látható a lapon, igencsak vendégbarát a belépő mértéke!

BiusMasszázs, jó masszázs

  Bambamarha

Egyeztetés

Többször próbáltam már hívni, de most szerencsém volt és felvette. Sikerült 1,5 órára időpontot kapnom

Megközelítés

Kocsival mentem , és parkoló is volt. A bejutás kicsit nehézkes a kapun, de leküzdöttem

Helyszín

Régi bérlakás, de tisztaság és rend honol. Fürdő szép, türcsi jó, a masszázságy is megfelelő.

Hirdető külseje

Nos a képek nem csalnak, de élőben sokkal szebb lány. Csodás alak, és a cicik azok egyből vonzzák a tekintetét a férfiembernek.

Masszázs

Tusolás után, fel a masszázspadra és megkezdődött egy számomra tökéletes masszázs. Lábaknál kezdi ahogy illik, és sikerül a számomra megfelelő intenzitást egyből megtalálnia. Érintése csodálatos, nemcsak az izmokat, hanem az egész lényed maszírozza. Végighaladt szépes a felsőtesten, kezek, egy kis nyak, csodás volt.

Kényeztetés

Majdan fordulás és elég sok krémmel megindult a kézi kényeztetés is. Közben simogattam a csodás melleket, amit a számba is adott egy kicsit.
A lingam masszázsa kellemes volt, sokáig élvezhettem kezét, majd azért csak kilőttem a tárat.

Elszámolás

Az árak láthatóak, és szerintem nagyon megérte.

BiusMasszázs, jó masszázs

  Laurel

Egyeztetés

Az ismeretségünk Biussal még tavaly decemberben köttetett, úgyhogy már ismertük egymást. Azóta többször is szerettem volna hozzámenni, de ezek olyan aznapi próbálkozások voltak, nem sok sikerrel, mivel Ő egy népszerű lány, nyilván okkal. Aztán egyszer időben egyeztettünk, akkor meg sajna nekem kellett lemondanom. Na de nemrég rácsörögtem, szerencsém volt, egyeztettünk és már semmi nem állhatott találkánk útjába.

Megközelítés

Bius már nem a régi kecójában fogadja vendégeit, hanem egy kicsit beljebb, szintén a XI. kerületben, nem messze az ismert bevásárlóközpont tőszomszédságában. Autóval nem gond a parkolás, jelenleg ingyen van. Bkv csak úgy ontja járatait a szerjózsa minden irányából. A házszámot nem nehéz megjegyezni, arab számokkal jelölik.

Helyszín

A lakás egy szépen felújított 2 szoba összkomfortos, praktikus beosztású. Az előszoba tágas, ebből nyílnak a szobák és a többi helység is. Bius a nagyobbik szobába invitált, aminek az első fele egy kis társalgónak volt berendezve TV- vel, kanapéval, stb., másik fele volt maga a kezelő rész. Itt egy nagyon profi masszázspad és mellette egy matrac volt. A szobából nyílt a fűrdő, aminek az előszobából is volt egy bejárata. A fürdőszoba tipp-topp, minden mi szem szájnak ingere, zuhanykabin, sokféle tusfürdő. Száraz, puha-pihe törölközök, száraz kilépő, több féle szájvíz, szóval havaj-dizsi. Még egy nagyon fontos pozitívum, a diszkréció mind a lakásig, mind a lakáson belül *-os 5-ös!

Hirdető külseje

Bius megjelenése, szerintem olyan mint a képein. Nem egy hurkapálca típus, a rubensi nőtípust testesíti meg, annak minden előnyével. Nagyon kedves sexi arc, gyönyörő mellek, karcsú derék, gömbölyű hátsó, igazi vénuszi idomok, selymes bőr. A külső mögött egy igazi nő lakozik hatalmas kisugárzással, amivel biztos levesz a lábadról. Miben fogadott, nem emlékszem, az arcát néztem, valami kétrészes volt asszem.

Masszázs

Amikor végeztem a tisztálkodással Biuson már csak egy combfix volt, az állam meg a földön. A Bius masszázs az egy profi, jól koreografált masszázs, amit valszeg saját maga alakított ki, az egyénre szabva.Hasra feküdtem erre a profi asztalra, jó széles, komoly fejtartóval, alul kéztartóval, szóval igencsak kényelmes. Megkérdezte, hogy szeretem, de nem kértem, hogy változtasson rajta, ráérzett. Alulról felfelé haladt, vádlik, combok és így felfelé. Előszőr a bal oldalamon serénykedett, nem hagyott ki egyetlen letapadt részt sem. Kezei szinte sugároztak, időnként már egy-egy finomabb érintés is tudtomra adta, lessz ez még jobb is. Általában beszélgetni szoktam massz. közben a lányokkal, de most teljesen elvarázsolt Bius a kezeivel. Egy idő után a jobb oldalról kaptam meg ugyanazt a törődést, amitől eddig is elaléltam. Az erotikusabb részek azért már jelen voltak közben is, de ez már inkább a kényeztetés kategóriába tartozik. Ja, egyébként meg lövésem sincs mit használt a masszírozáshoz, de az biztos, hogy később felrugtam, szóval valami olaj.

Kényeztetés

Bius már masszírozás közben is végigsimított fenék és combtájam azon részein, amik már igen közel voltak egyes erogén zónákhoz. A simitások egyre beljebb irányultak télapó puttonya felé, amiben én is partner voltam. Megemeltem az alsó testem, hogy Bius keze jobban hozzáférjen hímtagomhoz. Na, de ekkor még hason feküdtem és Bius még nem bíztatott fordulásra. Elölre ment a fejemhez és testével többször rámhajolt, úgy simogatta hervadt testemet, miközben kemény bimbói a hátamon játszadoztak. Imádtam már ezt a részt is. Ezután már fordulhattam és elkezdődött a terápia azon része ami miatt nem csak ,,sima" masszázsra járunk. Bius lingamot vállal levezetésként, de azt mesterfokon űzi, a nagyon intim helyeket kivéve engedi, hogy megérintsd, a határokon belül mindent megtesz, hogy jól érezd magad. A másfél órába egy kiadós profi masszázs + kellő erotika is belefért. Két levezetést nem kértem és nem is ajánlott fel, gondolom hajlott korom és az egészségem megőrzése érdekében. Nagyon figyelmes csajszi, megmosta a hátam, közben előre nyúlt huncutkához. Lehet, hogy ez lett volna egy plussz őröm? Hiába, öregszem, már sosem tudom meg.

Elszámolás

Bius szerintem, még a vállalásához képest is igen kedvező csokrot fogad el. Szuper környezet, szakszerű masszázs, profi happy finish.

BiusMasszázs, jó masszázs

  Rufio

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk és megbeszéltünk egy mindkettőnk számára ideális időpontot. 1,5 órára mentem.

Megközelítés

Allee-hoz közel egy kis utcába kellett menni. Sok villamos és busz, sőt még metró is 3-5 perc távolságra elérhető. Én kocsival mentem, ami fizetős de csak 17:00-ig azt hiszem, így a parkoló óra nem hátráltatott.

Helyszín

Utcáról nyíló kapu, becsöngetsz, nyitja az ajtót amit nekem nem sikerült kinyitni, több percig próbálkoztam benyitni, valahogyan beszorult vagy nem tudom, már majdnem elmentem de végül nekifeszültem és betoltam erővel, elég kellemetlen volt... Aztán lifttel fel és már nyílt is az ajtó, ahol szexi fehérneműben várt. Cipőt le, kaptam 2 arcra puszit, és bevezetett a masszázságyhoz. Levetkőztem, mellette a fürdő, ahol lecsapattam magam egy kis hideg vízzel mert úgy éreztem most az kell. Tiszta és rendezett minden, sok tusfürdő meg ami kellhet... Aztán törölközés és irány a szoba, hasra feküdtem a tandem ágyon. Halk lassú zene, félhomály.

Hirdető külseje

A képekhez képest kerekebb mindenhol. A cicik is nagyobbak, a pici pocak is nagyon szexi. Arca szép, igaz sminkben volt és félhomály, de jól össze van rakva a hölgy. Egy combfixet viselt a találkánk során, semmi mást.

Masszázs

Megkínált vízzel majd hasra feküdtem. Bokától haladt felfele. Combokat és feneket jól átgyúrta. Néha simogatott és kacérkodott, hogy fent tartsa az "érdeklődésem" amit hason nehéz tartani (kellene oda is egy lyuk). Aztán a hátamat gyúrta át. Kérdezett végig és kérte, hogy szóljak ha erős vagy gyenge, ügyes keze van és jól átgyúrt. Beszélgettünk is, és nem volt erőltetett, sikerült ellazulnom a masszázs alatt. Értelmes és jó gondolkodású a hölgy és tudja mitől döglik a légy.

Kényeztetés

Jött a kérdés, hogy: "letöröljem a hátadról az olajat". Mondtam, hogy engem nem zavar és megfordultam. Bő olajjal neki esett a férfiasságomnak. Simogatta a combom a hasam és a mellbimbómat is néha. Közben én is ahol értem. Popsit, cicit és combokat. Nagyon puha bőre van, meg is említettem neki. Volt mikor a fejemhez sétált és a számba adta melleit úgy kézimunkázott közben, majd ismét mellém állt. Mikor már körbe sétált mondta, hogy ne tartsam vissza ha menni kell nehogy ne sikerüljön a dolog, de mivel nem tudok olyat szerintem így rámarkoltam a fenekére és néztem a szép melleit, ettől ki is tört belőlem minden is... beleremegtem rendesen. Kérte, hogy még feküdjek nyugodtan, kezet mosott majd jött letörölgetni. Itt már csak 10perc maradt a randiból. Felültem, kicsit szédültem ami nem csoda. Megittam a maradék vizet a pohárból, és elmentünk a fürdőbe. A hátam bekente tusfürdővel és kérdezte, hogy elől is lemosson vagy én szeretném, aztán behúzta a függönyt és hagyott zuhanyozni.

Elszámolás

Zuhany után az ágyon ült és várt, letettem mellé a rózsákat. Felöltöztem és ki kísért. Kaptam egy ölelést és 2 puszit még mielőtt elbúcsúztunk.

BiusMasszázs, jó masszázs

  eatme90

Egyeztetés

Ez az első beszámolóm evör, az első masszázs-élményemről, ami a beszámoló minőségén is szinte biztos, hogy érződni fog (utólag visszaolvasva, igen, érződik). Jó ideje nézegetem a hölgyeket a háttérből, és Bius az elsők között keltette fel az érdeklődésem a képeivel és a szimpatikus bemutatkozójával. A korábbi beszámolók írói sem gondoltam, hogy a semmire szórták el a 'felejthetetlen/istennő' plecsniket. Amikor végre eldöntöttem, hogy Biusra van szükségem, lőttem neki egy VTR-t, amire pár percen belül válaszolt is, hogy hívjam fel, hogy kiderüljön, hogy megütöm-e a minimum szintet. Miközben sikeresen megtévesztettem, teljesen levett a lábamról a kedves hangja és közvetlen viselkedése. Összefoglalta, hogy mire számíthatok, és a részletekben megegyeztünk üzenetben. Rugalmasan kezelte, hogy kétszer is változtattam, mire lefixáltunk mindent.

Megközelítés

11. kerület, állítólag sokak által ismert része. Szép, újépítésű házakat kell keresni az uszodától pár percre gyalog (GPS odavisz-e). Az átellenes sarkon lévő szupermarket parkolójában ingyenesen lehet parkolni (legalábbis engem nem büntettek meg). A liszttel és egyéb tartós élelmiszerekkel megpakolt bevásárlókocsikat kerülgetve, 5 perccel érkezés előtt felhívtam, és kedvesen, és türelmesen (ez fontos) elmagyarázta, hogy hol van a bejárat. Jó júzer módjára, két dologból csak egyet sikerül elsőre felfognom, így a jelző + bejárati ajtó összetételből a jelzőt figyelmen kívül hagyva próbáltam meg bejutni egy másik ajtón, ezzel felhívva a figyelmet magamra egy idős házaspár által, akiknek nagyon igyekeztem kerülni a tekintetét, mert éreztem, hogy csak annyi választ el attól, hogy megkérdezzék, hogy kihez jöttem. Amikor bejutottam a megfelelő bejáraton, és mentem végig a belső udvaron, eszembe jutott, hogy az egyik beszámoló író említette, hogy Bius felhívta a figyelmét a szép zöld növényzetre, ennek tudatában aranyos volt, hogy nekem csak annyit mondott, hogy "még mindig esik az eső, igaz? ehh..." :)

Helyszín

Kapukód, emelet, ajtó, Bius mindegyiket elárulta, így egy pillanat alatt fent voltam nála. Kezdeti zavaromat nem oldotta a tény, hogy az ország legbarátságosabb lépcsőházáról van szó, ahol minden szembejövő hangosan, előre köszön, miközben én próbálok a lehető legméltóságteljesebben láthatatlan maradni. Nagy levegő az ajtó előtt, és már nyílik is egy kedves invitációval együtt. Az ajtó szép, a lakás tiszta és rendezett, valószínűleg egyszobás, kicsi konyhával, masszázspaddal a tér közepén. Innen nyílik a kis, zuhany kabinnal szerelt fürdőszoba. Minden tiszta, sehol egy haj/szőrszál. A turfürdők száma "huhh", a mosógépen két, tiszta, száraz törölköző várt.

Hirdető külseje

Bius nagyon szexi és szép lány. Egy fekete, kétrészes ruhában fogadott, ami nagyon jól állt neki. A hangja és a hozzáállása nagyon kedves. A mosolya és a nagy szemei gyönyörűek. Szerintem a képekhez képest egy kicsit talán husibb, de nem okozhat csalódást senkinek. Szerintem magasabb is, mint amit az adatlapjára kiírt, de könnyen lehet, hogy volt rajta magassarkú, vagy én mentem össze zavaromban...

Masszázs

Mert - oh boy - milyen zavarban voltam. Ahogy beléptem a lakásba, Bius az ajtó mögött bújkált, és onnan irányított, hogy betaláljak. Puszi és bemutatkozás után leültünk az ágyra, és próbált velem könnyed csevegést kezdeményezni, de olyan szintre csökkent a szókincsem, mint amikor általánosban kellett a lányokhoz szólni. Viszont végig kedves volt, és igyekezett oldani a hangulatot. Lágyan hozzáért a vállamhoz, vízzel kínált, majd elküldött zuhanyozni. Amikor kiléptem a fürdőből, már meztelenül várt, és közelebb invitált magához. Pár apró simi és puszi után abban állapodtunk meg, hogy bevezető kényeztetést követi majd a masszázs, és utána, a második körben végez velem.

A masszázs... észveszejtően jó volt! Bius nagyon tud! A vádlitól kezdte, végigment a combok hátsó részén, majd az ülőgumókon. Nehezen tudná eltitkolni, hogy tanulta, és hogy évek rutinja van mögötte. Erős és határozott keze van, amikor arra van szükség, és nem fél használni. A hátam is alaposan végigmasszírozta, a lapocka-váll részen jól elidőzve. Amikor végzett, az egész testem egyszerre volt felfrissülve, ellazulva, és feltöltődve. Legalábbis úgy gondoltam. Aztán javasolta, hogy folytassuk háton egy pohár víz után.

Kényeztetés

A kényeztetés első részével kezdtünk. Melegített masszázsolajat, rácsorgatta a hasamra, majd lassú, érzéki mozdulatokkal elkente a térdem és a mellkasom közötti területen. Nagyon kellemes érintése van, gyorsan összeszedte a feszültséget a testemből, és a farkamban koncentrálta. Lendületes és profi mozdulatokkal dolgozott, és pillanatok alatt elérte, hogy hangosan sóhajtozzak az élvezettől - amit abba sem tudtam hagyni a következő szünetig. Változatos technikával gyúrta, csavarta a brém, és a golyókat is izgatta, amivel olyan érzéseket váltott ki belőlem, amiket még nem éreztem. Aztán egyre lejjebb tévedt az ujja, és végül egy párperces prosztata masszázsban részesített, mielőtt kidőltem volna, és vagy pihenőt kértem, vagy csak gondoltam rá, de a lényeg, h átment. Olvastam több véleményt a pm-ról, de nehezen tudtam elképzelni, hogy ha nem is kellemetlen, legalább nem tolakodó érzés. Hát nem az. Legalábbis, ahogy Bius csinálta, úgy hihetetlen élmény volt.

A második kényeztetésre a masszázs után tértünk rá, vagyis leginkább Bius. Volt némi kétségem affelől, hogy hogy fogja átfordítani azt a mély ellazulást, amit a masszázs okozott, az ellenkezőjévé, de megint csak tévedtem. Hason fekve olyan módon simított végig a hátamon, fenekemen, combomon, hogy fél perc után beleborzongtam. És ezután jöttek csak a combtőbe benyúlások, aminek hatását leírni nem tudom. De ha megpróbálnám, akkor azt mondanám, hogy minden mozdulatnál élvezet hullámok futottak fel a gerincemen, melyek összeadódtak, és fokozódtak.
Ezután megfordultam, és belekezdett a végső technikába, amikor minden mozdulatot folyamatosan váltogatva használt, és egyre növekvő intenzitással vitt egyre feljebb és feljebb. A csúcs előtt tartott egy lélegzetvételnyi pihenőt, majd egy olyan golyszipörgettyűs technikát alkalmazott, amitől nyűszítve, a fenekét és a masszázspad szélét markolva, magamból kikelve élveztem el olyan erőteljesen, ahogy talán még soha. A következő pár percben még folytatta a levezetést kellemes, lágy simításokkal, miközben a testem folyamatosan remegett az élvezettől.
Gondoskodó mozdulatokkal letörölte rólam a srácokat, óva intett minden hirtelen mozdulattól, amíg visszafolyik a vér a testem többi részébe is, majd elkísért zuhanyozni, ahol segített lemosni a hátamról az olajat.

Elszámolás

Öltözés után, az elköszönés előtt adtam át a bővebb infóban szereplő rózsaszálakat a másfél órás találkára. Nem sikerült túl diszkréten a művelet, de amilyen bénán viselkedtem egész végig, ezen már szerintem Bius nem nagyon akadt fenn, csak kedvesen mosolygott. Extrát nem vettem igénybe, mert nincs. Ennek ellenére a kérdést feltettem egy ponton, hogy esetleg folytatná-e franciául a műveletet, de kedvesen elmondta, hogy ilyesmi már nincs az étlapon. De nem is hiányzott, annyira jó volt az összhatás. Kifelé menet még ellátott egy rövid instrukcióval arra vonatkozóan, hogy hogy tudom elhagyni a lépcsőházat, amit sikerült is abszolválni, miközben még négyen rámköszöntek kifelé menet. (de látszott rajtuk, hogy nem sejtenek semmit)

BiusMasszázs, jó masszázs

  borombail

Egyeztetés

A kiírt kezdési időpontban hívtam telefonon. Azonnal jelentkezett a csicsergő hangján. Bemutatkozás és a részletek tisztázása után megegyeztünk a találkozó időpontjában. Maximálisan rugalmasan, kedvesen tudatta velem az elérhető időpontjait. Semmi sürgetés, semmi félreértés. Maximális elismerésem az időmenedzsment terén.

Megközelítés

A megadott cím pontos volt, érkezés után telefonáltam, hogy megérkeztem. Bájos hangján elmerengtem és ő teljes természetességgel navigált végig a kicsit bonyolult útvonalon, amíg elérkezhettem a kuckóhoz. Külön felhívta a figyelmemet, hogy csodáljam meg a zöld területeket, amik beborítják a hozzá vezető utat.

Helyszín

A kuckó lenyűgöző volt. Kicsi, de elegáns. A tér legnagyobb részét a masszázspad uralta, mintegy előrevetítve a későbbi történések sejtelmét. Érkezésemkor a kanapéra invitált, hogy beszélgessünk. Nagyon precízen érezte, hogy kicsit régen voltam ilyen intim helyzetben, és ezt oldotta a csevegéssel. Megkínált kávéval, teával, üdítővel, de maradtam a víznél. Nagyon tiszta, precízen előkészített a lakás. A fürdőszobában rengeteg tusfürdő csatasorba állítva, szájvíz, tisztaság. szárazra törölt zuhanykabin, illatos törölköző. Nagyon respektáltam. Külön ki szeretném emelni, hogy az akció utáni zuhanyzáskor új törölközőt biztosított. Nem gyakori dolog.És felajánlotta, hogy megmossa a a hátamat. Na az egy óriási plusz pont!!!

Hirdető külseje

Egy kombidresszben fogadott. Érdekesség, hogy váltakoztak a fekete, és bőrszínű részletek, első pillantásra nem is tudtam eldönteni, hogy rafinált átvágás áldozata vagyok-e, ha azt hiszem, hogy a bőrét látom kivillanni. Nagyon szexi volt. És természetes.
Mindemellett azt kell mondanom, hogy nagyon szép a teste. A cicik nagyon formásak, és feszesek. Annyira jó volt megfogni és megpuszilni. Teljes természetességgel nyújtotta őket kényeztetésre. Mindenhol borotvált, nőies alkat. Én ezt nevezem "NŐ"-nek.

Masszázs

A masszázson érezhető volt, hogy tanult. A lábaknál kezdte, mindkét oldalt jól átdolgozta. A lapockáimnál jelezte, hogy most lehet kicsit fájdalmasabb lesz, mert a munkámból adódó feszültségnek fizikai megnyilvánulásait kellene kicsit kimozgatni. Nagyon jól érezte, hol kell lágyan, hol kell erősebben megdolgozni. Közben azért a huncutkodásra is szakított időt, apró érintések, félreérthetetlen simítások váltakoztak. A kezének érintése hol lágy volt, cirógatott, hol pedig masszívan megdolgozta az izmot. Folyamatosan kommunikált, hogy hogyan szeretném, hogyan lenne jó nekem.

Kényeztetés

Kézi levezetés volt. A masszázs programba építette bele olyan módon, hogy harmonikusan illeszkedjen a folyamatba. Amikor deréktájra érkezett a masszírozással, kérte, hogy forduljak a hátamra, és elkezdte a kényeztetést. Mindezt olyan koncentrációval, hogy látszott, hogy minden gondolata az körül forog, hogyan teheti még élvezetesebbé számomra azokat a pillanatokat. Engem elvarázsolt. Amikor kellett lágy volt, amikor harci tánc indult, mozdult vele ő is. Ha most az eszemre hallgatok, akkor azt kell mondjam, szerintem inkább ő irányított., :-) Figyelt minden rezdülésemre.
A végén rövid tisztogatás után újra hasra fordultam, és megkaptam a masszázs folytatását, ami teljesen ellazított. Régen nem tudtam ennyire kikapcsolódni.Mennyei volt.
Egy idő után megkérdezte, hogy akarok-e még egy kényeztetést, mert akkor úgy igazítja a masszázs végét. Szerettem volna, de az ezredes is ellazult, így miattam ez meghiúsult. Semmi futószalag érzésem nem volt, én voltam a középpontban. Teljes egész volt végig a program, nem alakulhatott volna jobban.
A pornós feelinget azért hagyom ki, mert soha nem is kerestem ilyen helyen.

Elszámolás

A telefonban megbeszélt virágszálakat a fürdés előtt a nappaliban a TV szekrényre helyeztem. Szóba sem került egész ottlétem alatt. Korrekt, pontos, amit ír, az van. Nem próbáltam feszegetni a határokat, nem az én stílusom. Nekem nagyon bejött.

BiusMasszázs, felejthetetlen masszázs

  Master102

Egyeztetés

Itt az oldalon írtam rá üzenetben. Konkrét napot és időpontot kérdeztem tőle , hogy esetleg szabad e. Szinte rögtön jött a válasz hogy igen. Küldtem VTR-t is nyomban. Elkérte a számomat , hogy azért majd csörgessem meg hogy halljuk is egymás hangját. Így is tettem. A rendi előtti napon felcsörgettem és egy nagyon kedves cserfes hang válaszolt a telefonban. Megbeszéltük amit meg kell és elbúcsúztunk egymástól. Az olvasottak alapján nehéz őt elérni , amit így utólag teljesen megértek , de úgy látszik nekem hatalmas szerencsém volt , hisz az álltalam javasolt időpont megfelelt mindkettőnknek.

Megközelítés

A Kondorosi Lakópark a maga minden előnyével és hátrányával. Ha jó lenne a közlekedés az M0-án szinte gyerekjáték lenne nekem vidékről érkezőnek, de így botrány. Az oda út még sima volt a Könyves Kálmán felől, de mire túl voltunk a randevún cca fél 6 magassága , és haza felé vettem volna az irányt minden beállt a környéken. A nullás felé alapból esélytelen most a közlekedés , a város felé pedig 40 perc volt a Lurdy ami cca 4 Km. Úgyhogy a délutáni közlekedés arra felé autóval a jelenlegi helyzetben hétköznap elég gyatra. A parkolás szintén kicsit nehézkes , érdemes miatta előbb indulni. Kevés a hely a ház előtt és általában tele van . Van a közelben egy OMW kút ahol egy 500 ft fejében a kutas kollégák egy mosoly melett szívesen vigyáznak az autóra egy órácskát . :)
A tömegközlekedésről sajnos nem tudok nyilatkozni , de a környéket elnézve jóval egyszerűbb lehet mint autóval parkoni

Helyszín

A kapukód megadása után végig kell sétálni a belső udvaron , mert a kély kuckó a hátsó épületben található. Itt ismét kód az ajtónál majd lifttel fel a megfelelő emeletre. A lakás tiszta rendezett. Egyedül fogad benne minket Bius. Fürdőben nagy zuhanykabin , millió tusfürdő , szára nagy törölköző és kilépő a kínálat. A nappaliban klíma , és egy kanapé ahova érkezésem után leültünk egy kicsit beszélgetni , egy másik helységben pedig ami egy légtér a nappalival csak egy fal mögé bújtatva , található a francia ágy a tettek helyszíne . Célnak maximálisan megfelelő szép kulturált igényes lakás.

Hirdető külseje

A képeken látható hölgy Bius nem vitás. De élőben még sokkal vonzóbb mint a képeken. A képek nem adják vissza cserfes mosolyát , és közvetlenségét amivel engem rögtön levett a lábamról. Hosszú szőkésbarna haja frissen mosott és illatos volt . Az arca gyönyörű , és folyamatosan mosolyog. Keblei eredetiek , pont tenyérbe illők , pici bimbóval és udvarral amik kiválóan reagálnak a kényeztetésre. Feneke feszes kemény , bőr szép sima és illatos . Baba puncija egyszerűen mesés. Szűk, puha finom és édes , imádtam kényeztetni , egyszerűen fenséges volt. Összességében az kapod amit a képen látsz , csak igaz hogy közhely , de élőben még sokkal vonzóbb.

Masszázs

A masszáz a randi második része volt. Miután kellően feltérképeztük egymást kezdődött a masszáz.Hasra fektetett majd kérdezte hogy olajjal vagy krémmel szeretném e , én mondtam hogy teljesen rábízom magam. Kezdte a talpnál majd vádli comb és fokozatosan haladt felfelé , szakszerű , pont kellő erősségű volt a masszáz , mikor a hátamhoz ért könyökkel kezdte szétnyomkodni az összeállt csomókat , jól megdolgozott vele szegény de nagyon jól esett. Közben végig beszélgettünk , nagyon nagyon kelemse társaság.
Miután ugyanezt végigcsinálta a másik oldalamon is kérte én is kenjem be őt. Így is lett , fordultam és bekrémeztem mindenhol , lassan aprólékosan a cicket, a hasát , a combjait , közben mindig lopva egy egy csókot tőle. Csuszka masszáz befejezésre készültünk , de Lingam lett belőle. Ő ajánlotta fel , én meg még sosem próbáltam , hát így utólag kár lett volna kihagyni. Szépen a lábaim közé ült és kézzel szépen óvatosan lassan másodszor is a csúcsra juttatott. Nem kapkodott , nem egyszerűen csak kiverte , hanem szépen lassan , hol erősebben szorítva hol gyengéden masszírozva , mind a tövét , mind a golyókat a csúcsra juttatott. Végig figyelt rám, leste a reakciókat , nekem hogy jó. Végig a kedvemben járt.

Kényeztetés

Bebocsájtásom után , üdvözlő puszik , majd átadtam az ajándékot amit neki szántam. Leültetett a kanapéra beszélgettünk pár szót. Egy fehér fehérnemű kombó volt rajta meg egy kis semmiség köpeny. Körbevezetett a lakásban és már a francia ágy mellett egymásba gabajodtunk , elcsattant az első csók , nem puszi , igaz csók , nyelvel oda vissza. Kiszabadítottam a melltartóból és falni kezdtem a melleit , csókoltam a nyakát a fülét símogattam az ágy mellett állva ahol csak értem . Ő ebben partner volt folyamatosan , sőt úgy vettem le élvezte is , kilépett a bugyijából. Simiztem a punciját , nyaldostam a melleit , ekkor már tudtam hogy nagyon jó helyre jöttem , csak azon tűnődtem miért nem előbb :)
Nagy neheze ki tudtam engedni a kezemből és elhúztam tusolni , igaz alig tudtam levetkőzni , úgy állt a farkam. Gyors tusolás után , ringott végig előttem a nappaliban , igyekeztünk a ágyra , ám egyszer csak félúton megállt megfordult és huncut mosoly mellett csak annyit mondott bekaphatom? :)
Mit lehet erre mondani ? Már ereszkedett is térdre és franciázni kezdett , lágyan finoman pont ahogy szeretem , közben gyönyörködtem benne símogattam ahol csak értem , kis idő múlva felállt , magához húzott és csokolóztunk tovább . Valahogy az ágyra keveredtünk és én kezdtem kényeztetni. Először csókoltam a száját , majd a nyakát , elérve a cicikhez , ahol elidőztem jó sokat. Miután beton keményre szopkodtam a bimbókat , irányba vettem a punciját , elször csak finoman nyelveltem , majd egy idő után ahogy nedvesedni kezdett ujjazni is elkezdtem. Addig ténykedtem folyamatosan míg Bius a csúcsra nem jutott, úgy zárta össze a combjaival a fejem hogy majdnem szétroppantott. Én csak közben puszilgattam édes nedves kelyhét.
Miután lenyugodott ő következett. A hátamra fektetett , kaptam a fejem alá egy párnát é francia óra következett. Nyalta a rudat , a golyókat végig egy oldalon , majd le a másikon , változatosan kéz nélkül pont ahogy imádom.
Majd jött egy kérdés a semmiből , "ráülhetek a szádra" ? persze rögtön igent mondtam. Ő fölém térdelt és így kezdtem nyalni ismét édes punciját. kis idő múlva 69-be fordultunk , markolásztam harapdáltam közben a fenekét.
Éreztem nagyon közel a vég ezért az ágyra álltam ő elém térdelt és ütemesem szopni kezdett , majd remegő lábakkal a melleire élveztem . Fernetikus kényeztetés volt , az gondoltam ezt nem lehet überelni , de a masszáz alatt sikerült neki.

Elszámolás

Teljesen korrekt pesti átlag. Maximálisan megérte minden rzsaszál , amit érezésem után rögtön kitettem a konyha pultra , mivel első randink volt . Többet szóba sem került . Maximális érték arány.

BiusMasszázs, felejthetetlen masszázs

  Macika-

Egyeztetés

Mikor Bius ismét hirdetni kezdett rögtön a képei hatása alá kerültem. Kedvencekhez tettem, és kis idő múlva hívtam Őt. Nagyon kellemesen elbeszélgettünk, és itt még nem időpontot kértem, csak kíváncsi voltam, milyen kommunikációt kapok a vonal túlvégén. Nagyon megfogott Bius, és pár hétre rá már az időpontot fixáltuk. A telefonját Ő kezeli, és minden csatornán elérhető. Okos Lány, már a telefonban határozott, intellektusa fülnek zene, hangja kedves, nevetése elvarázsol, és ez csak a telefonos beszélgetés volt..!

Megközelítés

A térkép pontosan mutatja, én kocsival mozogtam mint általában. Átszegve a várost időben érkeztem, parkolás kis szerencsével megoldható. Ismert volt a háztömb, jelenleg sikerült nem fizetős helyet kifognom, de van amikor sétálni kell, ha a környező kis utcákban találsz helyet. A tömegről fogalmam sincs, de, ha azzal szándékozol érkezni Bius biztos elmondja a legpraktikusabb megközelítést!

Helyszín

Egy új építésű háztömb igényes kis lakása. A lakáshoz lift repít, amin belépve kis előtér, majd egy nagy konyhával egybekötött nappaliban találod magad. Itt van elválasztva egy külön rész ahol egy nagy ágy található, és az előtérből nyílik egy szép fürdő. Praktikus az egész bérlemény ahol Bius egyedül rendel, tisztaság, és pedantéria minden szegletében, nekem nagyon tetszett, fürdő is minden jóval felszerelt, semmi ok nem lehet panaszra!

Hirdető külseje

Biust a képei jól tükrözik, mind a magasság, mind a súly valós. Se nem vékony, se nem molett a Kisasszony, nekem pont az ideálom. Feszes bőr, csodás cicik, kerek popsi, hosszú combok, arányaiban szépen eloszlik alakja, megjelenése roppant vágykeltő. Ahogy a képek is elegánsak, és nem kitárulkozóak, Bius személyisége is hasonló. Egy színes egyrészes nyári miniruciban fogadott, mely szépen kiemelte ciciket, illetve formás alakját, nagyon tetszett! Arca nagyon szép, csodás szempár, szép arc, istenien csókoló ajkak, hófehér szabályos fogsor, kecses nyak, és a hajkorona, na az egy másik csoda, ápolt, dús, hosszú...mint ami a képeken látható. Mindez a vizuális gyönyör, mert Bius egy nagyon kellemes, határozott, jól kommunikáló okos csaj, aki mindezeket tudja is magáról....ez a legveszélyesebb kombináció. Nagyon jót lehet vele beszélgetni, sokat viccel, nevet, persze érti is a viccet, és őszintén megmondja, ha valami nem frankó. Összességében minden téren nagyon egyben van a Hölgy, csodás jelenség!

Masszázs

Nos volt masszázs is de nem sok. Fürdőből visszatérve vendéglátóm egy csodás fehérnemű szettben pompázott. Mosolygott, és az ágyra invitált. Mielőtt eldőltünk volna finoman simogattuk egymást, kicsomagoltam Őt, majd ölelve elcsattantak az első csókok. Nyakát csókoltam, hátulról öleltem, majd megfordulva ismét csókok. Én hasra feküdtem, és Bius gyúrni kezdett. Derekam, hátam, vállaim gyúrta krémmel, majd egy helycserét javasoltam, hiszen én is szerettem volna átgyúrni csodás testét. Örült felajánlásomnak, és előttem hasalt én meg csak néztem, dicsértem szép formáit. Sokat beszélgettünk, krémmel kérte ténykedésem, amit én szétkenve alapos mennyiséget használva finoman gyúrni kezdtem. Valamikor régen tanultam egy kicsit, Bius ezt érzékelve dicsérte kezeimet, amik szépen szorgoskodtak minden porcikáján, hiszen Őt bárhol érintve maga a csodás vágyakozás beteljesülése! Majd kezdett elkalandozni mind a kezeim, mind a gondolataim. Finoman simogattam combjai belsejét, kicsit megnyitva lábait teret adva kezeimnek, besimítottam puncihoz, majd popsit simogatva már nem bírtam magammal, és csókolva popsit fordulásra kértem Biust.

Kényeztetés

Fölé hajolva finom csókok, és itt már keveset beszéltünk. Én csókoltam nyakát, haladtam cicikhez, amik istenien szépek, azokat megszeretgetve tovább a hasán keresztül délre csuporka irányába. Leérve nagyon szép zárt punci várt, én nyalogattam combjai tövét, simogattam hasát, ciciket, majd finoman megízleltem punciját. Komótosan, mélyen belekóstoltam, íze mennyei, majd kezdtem szorgoskodni. Nyalogattam, finoman elkapva Bius ritmusát mi is jó neki határozottan ténykedtem. Isteni volt Őt kényeztetni, összekulcsolva szorította kezem, csípőjét emelgette, nyögdécselt. Én balfasz nem vittem végig a nyalakodást, gondolva még lesz időnk később, felkúsztam Bius csókjaiért, de jelezte, hogy egy nagyon kicsin múlt csak. Majd mosolyogva helycserét eszközölt, hogy most Ő szeretne ténykedni.

Én hátamon, Bius csókolt, én simogattam popsit, ciciket gyúrtam, vendéglátóm haladt délnek. Megállva csókolta mellkasom, visszakúszva csókolt, majd csúszkálni kezdett. Ahogy támaszkodik mellkasomon, punci siklik kemény farkamon leírhatatlan érzés. Mosolyog, átszellemülve élvezzük egymás mozgását, Bius kiegyenesedve nyögdécsel, majd farkam a popsijához teszi, és ismét mozog csípőből....őrület volt. Majd ez félbemaradt, és Bius lecsúszva cicik közé vette cerkám, ott kicsit csúszkáltam, majd hamarosan éreztem forró ajkait. Finoman nyalogatta, egyre mélyebbre került cerka, majd teljesen eltüntetve isteni francia vette kezdetét! Nagyon finoman kezdődik a kényeztetés, közben simogat, haját kibontva azt oldalra hajtva folyamatos szemkontaktus, én csak sóhajtozok a gyönyörtől. Fogom haját, Bius jelzi fogjam rendesen, hogy ne legyen krémes, én két kézzel összefogva Ő csak kényeztet egyre intenzívebben. Itt már pattanásig feszültem, egymást néztük, én tartom szép hajkoronáját, majd utódok elindulnak én jelezve ezt Biusnak, ajkaival elenged, és cicikre irányítja kis szökevényeket, én remegve robbanok. Finom simogatásokkal levezeti utolsó remegéseimet, csodás volt! Kis romeltakarítás, összebújunk, cirógatás, beszélgetés, jól érezzük magunkat, majd időm lejárt, öltözöm, illatfelhőt vinni akartam, csókokkal búcsú..majd lépnem kellett.

Elszámolás

Telefonon rákérdeztem, és annak megfelelően a végén vázába tettem csokromat. Kicsit magasabb a másfél órás vendégségért mint az átlag, de egy-két virágszállal csak, ami teljesen korrekt. Nagyon megérte nem is vita tárgya,...eme csodás szépségért maximálisan!

BiusMasszázs, jó masszázs

  Garfield37

Egyeztetés

Reggel hívtam, egy csicsergő hangú tündér szólt bele. A számomra alkalmas időpontra tudtunk egyeztetni.

Megközelítés

A környéken sok szolgáltató található a Kondorosi úton. Újépítésű lakópark, könnyű parkolni és bkv-val is egyszerű odajutni.

Helyszín

A kuckó egy kis garzon, nagyon igényesen berendezve, legény/leány lakásnak is elfogadnám. A fürdő tele tusfürdővel, igényes zuhanykabin, összetekert törölköző hegyek. Ilyen kis lakást ennyire jól berendezve régen láttam. Nincs is szükség nagyobbra.

Hirdető külseje

Nem arccal hírdedt, kár. Csodás, huncut szemek. Egy fekete bodyban fogadott. A látvány elbűvölt. Hosszú combok, dús cicik, derékig érő hajzuhatag, és a mosoly... Amint beléptem azonnal itallal kínált. Kicsit dumcsiztunk aztán irány a fürdő.

Masszázs

Fürdés után már megszabadult a szexi fekete bodytól. Tátva maradt a szám. Ilyen formás, méretes álló ciciket ritkán látni. Hasra fekve kezdtük. Fogadkozott, hogy kicsit hideg a keze, de nem volt zavaró, sőt kb 2 másodperc múlva már kellemes meleg kezek kényeztettek. A masszázs pont olyan volt, amire vágytam, nem túl erős, de érezni, tudja mit csinál. Kb félóra után hátamra fordított és puszik csókok jöttek és kezelésbe vettem az ikreket.

Kényeztetés

Azt hittem jön a csuszka, de a velem egyidőst kezdte kezelésbe, illetve forró ajkaival. Meglepetés volt, hogy ilyen gyorsan jött, de szépen, türelmesen vette kézbe, illetve szájba a velem egykorút. Megkértem hadd kényeztessem isteni cickóit, azonnal arcomba találtam. Kőkemény, feszes teste hozzámsimult, csókok, puszik, erre már az ezredes is felébredt, de jelezte csak egy fér bele. Jeleztem, hogy szívesen kényeztetném, aztán javítottam magam, esetleg legközelebb, maradjon valami legközelebbre is. Erre felcsillantva szeme és kajánul mosolygott. Nem bánom, mert így biztos visszamegyek.

Elszámolás

Az alap egy kicst magas, de benne van minden, ami nekem fontos. Az elején nem kérte én magamtól letettem a végén.

BiusMasszázs, jó masszázs

  dgab

Egyeztetés

Bius, Kedvenc masszőzöm lágy, finom erotikus érintései, szexis, izgató kisugárzása és az eddig vele töltött csodás, erotikus együttlétünk újból arra sarkallt engem, hogy ismét egymással összebújjunk.
Az utóbbi napokban azonban sajnos ritkábban volt elérhető itt az oldalon, nem tudtam miért, gondoltam minden féle dologra, ezért privátban írtam neki és Bius azonnal válaszolt is.
Amitől egy picit titkon tartottam sajnos beigazolódott. Egyenlőre úgy néz ki, hogy Kedvenc Masszőzöm itt az oldalon már nem lesz elérhető velem együtt sokunk sajnálatára.
Privátban azért én, mint egyik kedvenc vendége kaptam tőle időpontot egy újbóli szexis huncutkodásra.
Ennek nagyon megörültem és le is egyeztettünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
Mivel Bius már az oldalon nem elérhető, arra gondoltam, hogy eme találkozónkat most itt megosztom.

Megközelítés

(Már sajnos nem aktuális csak a rend kedvéért, mert erről is kell írni…)
Forgalmas helyen, autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen könnyen megközelíthető….

Helyszín

(Már sajnos nem aktuális csak a rend kedvéért, mert erről is kell írni…)
Egy régebbi építésű ház emeleti szintje. A Lakás a fürdő és a massz.szoba nagyon tágas, hangulatos ízlésesen van berendezve.

Hirdető külseje

Mint már előző beszámolóimban is megírtam, számomra Bius volt a SZUPER. Szőkésbarna mindig kiengedett hosszú selymes haja csodásan kiemeli rendkívül szép pofiját, szexisen sminkelt nagy barna kacérkodó tekintetű szemei magával ragadóak. Csodás testéről, alakjáról írásomban még említést teszek :)

Masszázs

Megérkezésemkor bementünk a hűvös szobába, leültünk szorosan egymás mellett egy pici kanapéra, és Bius megkínált frissítővel. Biuson egy rózsaszín egyrészes testre simuló mini ruhácska volt mely szexisen kiemelte a formás ciciket és a ruhája rövid alsó része pedig szépen engedte, hogy a formás, izgató combjaiból is minél többet láthassak és persze tapinthassak, mert a kezemnek ekkor már nehéz volt megálljt parancsolni. Így, még mindketten ruhában beszélgettünk, Bius kifejtette a jövőre vonatkozó döntésének az okait, drágám megerősítelek és teljesen egyet értek veled, biztosan én is hasonlóan döntöttem volna…
Miután a részleteket is alaposan megbeszéltük kaptam egy friss illatos törölközőt, majd Bius a fürdőbe kísért és megnyitotta nekem a fürdővizet.
A pancsi után már az ajtóban várt egy szexi rózsaszín tanga és melltartó kombóban majd a kezemet megfogva a szobába kísért. A szexi ruhadarabok bent a szobában rögtön le is kerültek, Bius a tatamira invitált és elkezdett a lábaimmal foglalatoskodni. Finoman bokától felfelé masszírozott. Nem volt erős a masszázs, inkább olyan barátnős, gyengéd érintéseket kaptam, időnként finoman a körmeivel cirógatva, melynek hatására szinte a hideg szaladgált végig a testemen, annyira jó érzés volt…

Kényeztetés

… majd lassan a fenekemhez érve Bius becsücsült a lábaim közé és gyengéd érintések közepette a legérzékenyebb testrészemet is a kezecskéi közé vette. Ezek az érintések nálam tipikusan a kommunikáció megszakadását, a fonal elvesztését idézik elő, de ezzel semmi gond nincs, ezek rendkívül kellemes, szexis és izgató érintések voltak Biustól.
Ezután bőséges olajfürdőt vettünk mindketten és Bius a csodás izgató testével csúszkálni kezdett a hátamon. A cicik finom izgató érintései, melyeket sokszor egészen a tarkómon is éreztem, közben Biustól a szexis sóhajok, finom puszik, édes csókok, gyengéd fülharapdálás, az izgalmi állapotomat kezdték a csúcspontra vinni.
De mivel én nem csak kapni, adni és kényeztetni is szeretek, pláne egy ilyen szexis csodás tündérnek, mint Biusnak, megkértem feküdjön hasra a tatamin és a számára már nem ismeretlen masszázstudományommal finoman kezdtem őt kényeztetni. A bőre nagyon finom, selymes, combjai és popsijának érintései izgatóak, puszilgattam csókolgattam mindenét.
A masszázsom végezetével Bius megfordult, hanyatt feküdt a tatamin, terpeszbe helyezte lábacskáit és így a csodás baba puncija elém tárult. Én a combjai közé helyezkedtem és a belső felületeknél kezdve puszikkal csókokkal kezdtem Bius kényeztetését. Fokozatosan haladtam befelé a fő cél irányába, majd célba érve a finom, illatos édes punciját nyelvemmel kezdtem kényeztetni, közben egyik kezemmel a combját a másikkal a ciciket simogatva igyekeztem Biusnak édes perceket szerezni.
Bius lehunyt szemmel, halk sóhajokkal csípője ritmikus hullámzásával nyugtázta tevékenységemet.
Ebben a pozícióban viszonylag sokáig kényeztettem Biuskámat, amikor is eljött az én kényeztetésemnek is az ideje.
Hanyatt feküdtem a tatamin, Bius nagy terpeszben becsücsült immáron szemből a lábaim közé és lábait az enyéimre helyezte. Bőséges olajjal egy finom izgató, olykor az egész testemet bizsergető lingam masszázst kaptam. Nem csak a férfiasságomat, hanem alaposan a környékét is, a golyókat és a zacsit is rendkívül finoman, izgatóan kényeztette.
1.5 órára mentem, de az időnk nagyon gyorsan repült, így megkértem Biust, hogy a végén még huncutkodjunk egyet 69-ben és így fejezzük be a szeánszunkat. Bius rám csücsült, nedves punciját
a számmal izgattam, nyelvemet többször is kéjbarlangjába bedugva kényeztettem, eközben kezecskéivel finoman vitt fel a csúcsra engem, aminek a végén egy óriásit durrantam.
Ezt követően Bius gondosan letisztogatott, magunkhoz vettünk még egy kis frissítőt majd közösen elmentünk fürdeni.

Távozásomkor adtam át Biusnak a hozott ajándékomat, majd lekísért a lépcsőházban a kapuig.
Hosszasan, érzékien búcsúztunk egymástól, finom gyengéd csókokat kaptam a számra, és így ezekkel a szuper felejthetetlen érzésekkel, élményekkel távoztam Istennőmtől.

Elszámolás

Utólag történt az elszámolás, 1.5 órás együttlét amit pici ajándékkal megtoldottam.

BiusMasszázs, jó masszázs

  dgab

Egyeztetés

Az elmúlt hetekben felmerülő kötelező elfoglaltságaim miatt egy időre sajnos, távolságban messzebbre kerültem Biustól, hiánya kezdett egyre fokozódni bennem, a gondolataimban gyakran vele voltam és miután a kötelező köreimet lefutottam, mondhatnám úgy, a kötelezettségeim alól felszabadultam, ismét Bius a látótávolságomba került, nyúltam is rögtön a telefonomhoz és tárcsáztam a mentett kedvencek első helyén lévő telefonszámot, és a kapcsolat elsőre létre is jött. A vonal másik végén Bius tündéri csilingelő hangon köszöntött engem, mindketten örültünk a viszont hallásnak, jól elcseverésztünk és az általam javasolt időpontban, ami Biusnak is megfelelt, le is tudtuk egyeztetni soron következő randinkat.

Megközelítés

Egy picit elszámítottam a délutáni budapesti tömegközlekedést, késéssel ugyan nem, de pont időben érkeztem célba. Mivel már jártam Biusnál az új címén is, nagyon nem kellett előre tájékozódnom, a célba jutás nagyon egyszerű, a K. Dezső tértől pár perc séta. A környék utcáit most az útépítők egy picit túrják, de autóval is könnyen megközelíthető a helyszín, ingyenes parkolóban lehet a négykerekűt leállítani.

Helyszín

Bius kis kuckója, ami lényegében nem is olyan pici, egy régebbi építésű ház lépcsőházas, emeleti szintjén található. Nyugis, diszkrét környezet, nekem nagyon bejön, akár rögtön oda is tudnék költözni.
Bius elmondása alapján, szinte még ő is ritkán találkozik a szomszédokkal. Ami számomra érdekes volt, az az, hogy amikor távoztam a kijáratnál összefutottam egy lakóval, aki előre köszönt nekem, hát ez azért ugye Bp-n annyira nem jellemző, talán inkább vidéken.
A lakás tágas, Bius csak egy kolleginával dolgozik együtt, nagyon kényelmesen elférnek, a logisztika szuper, az ott léted alatt, persze a vendéglátódon kívül, nem futsz össze senkivel.
A fürdő nagyon topp, megtalálsz benne mindent, ami a higiénés állapot eléréséhez szükséges.
Az előző látogatásommal ellentétben a szobában most egy massz.pad is rendelkezésre állt, amit most használatba is vettünk. A padon kívül az erotikus huncutkodásra a jól bevált tatami adja meg a lehetőséget, oldalt és a fej részénél tükörrel felszerelve, amelyekből, nem csak érezni, hanem, ha úgy kívánod nézni is tudod a nem mindennapi és egyben felejthetetlen együttlétet.

Hirdető külseje

Bius természetessége, közvetlensége szerintem nem csak rám, mindenkire, aki szerencsés volt és találkozott már vele, nagy hatással van, rendkívül szép, mosolygós teremtés, szinte barátnőként viszonyul hozzád, figyeli mire van szükséged, próbál mindig a kedvedben járni, egyszóval, édes Biusom számomra Te vagy a SZUPER. Biuson minden eredeti, és ezt tényleg így van, erről tapintással vagy már százszor meg is győződtem. Csodás, kézbe illő, masszírozni való cickók, fantasztikus combok és popsi, huh… teljesen kész vagyok az érintésüktől, formás vállak, csodás ívű hát, imádom Őt a lábacskájától egészen a feje búbjáig.

Masszázs

Érkezésem után átadtam Biusnak az általam hozott kedvenc virágát, amivel dupla mosolyt csaltam az amúgy is mosolygós édes arcára, majd egymást átkarolva, incselkedve vonultunk be a szobába. Gyorsan ott megszabadultam ruháimtól,majd ezután Bius elkísért a fürdőbe, ahol is a kötelező tisztálkodásomat letudva rögtön szaladtam is vissza, hogy mielőbb egymás karjaiban bontakozzunk ki. Bius már a kis feszes egyrészes mini rucijától megszabadult, és egy pici bugyiban és melltartóban várt rám. Kezdésképpen Biusom a massz.padra parancsolt engem és mondta, hogy egy kellemes, igazi masszázzsal készült nekem és valóban egy rendkívül alapos, mindenre kiterjedő, hol erősebb hol pedig gyengédebb, változatos fogásokból felépülő masszázsban részesített. A fehérnemű a masszázs alatt végig fenn maradt Biuson, de itt lényegében a szeánszunknak ez a része nem az erotikáról, hanem a kellemes masszázsról szólt. Ilyen jellegű, mármint padon történő masszázsban csak kevés alkalommal volt részem, így mindenképpen újszerű élményekkel lettem gazdagabb. A lábaimnál, pontosabban a bokámnál indult a masszázst, majd a vádlik és combok következtek majd hosszasabban a fenék masszázsával történt a folytatás. Finom érzéki érintésekkel, tenyérrel és sok esetben alkarját is bevetve lettem alaposan átgyúrva. A hátamnál és a vállaimnál sok időt eltöltött Bius, nagyon ügyesen kitapogatta a gyenge, kezelést igénylő pontokat, szinte mindenhol a vérkeringést felpezsdítve tudott új erőt ébreszteni testemben. Már lassan a padon fekvés kezdett kényelmetlenné válni, amikor örömömre Bius a fülembe súgta, hogy térjünk át a tatamira, mert úgy érzi, (és ez valóban így is volt), hogy már igazán szeretnék hozzá közelebb kerülni…

Kényeztetés

… Bius szinte számomra észrevétlenül le is vette a már felesleges fehérneműket és a tatamin kérésemre hason fekve elhelyezkedett és én a lábacskái közé kuporodva kezdtem csodás testével foglalatoskodni. Nagyon finom, selymes, illatos krémmel a lábait combjait és a csodás popsiját masszíroztam, simogattam majd közelebb hajolva gyengéd puszikkal és csókokkal kényeztettem. Ekkor Bius a combjait nagyobbra tárva a popsiját picit megemelte, közelebb tolta hozzám, hogy a csodás puncijához is hozzáférhessek. Nem akartam először rögtön a lényegre térni, a combjai belső részét kezdtem simogatni, csókolgatni, majd ezután puncijának külső részét körkörösen kényeztettem, Biust így lassan tűzbe hozva. Hogy még azonban ne tudjunk igazán lángra lobbanni, feljebb csúsztam, Bius megkért, hogy nyugodtan üljek rá a combjaira, ezt óvatosan meg is tettem majd a formás hátát, szép vállait és a kezecskéit kezdtem masszírozni. Bius mondta nekem, hogy annyira kellemesen csinálom, hogy ettől még a hideg is kirázza, majd a drágám nevetve azt mondta, hogy legszívesebben a kezeimet megtartaná magának, hogy ezentúl mindig „kéznél” és a testén legyenek. Ezen mindketten egy jót nevettünk, hát picit nehéz lett volna úgy eljönnöm, hogy a kezeim ott maradnak, de drágaságom ígérem, hogy sokáig gyakori látogatód leszek, hogy ezeket a kellemes érzéseket, érintéseket megadjam Neked. Masszázsom által úgy éreztem kezdünk mindketten felfokozott állapotba kerülni, visszacsúsztam popsijához, melyet Bius rögtön ismét picit megemelt és már nyelvemmel az édes punciját kezdtem kényeztetni. Ekkor Bius felajánlotta, hogy inkább megfordulna és háton feküdve nekem jobb hozzáférést biztosítana a kényeztetéshez. Így is tettünk és a lábacskái közé helyezkedve mindkettőnk kényelmére kezdtem nyalni-falni édes kelyhecskéjét.
Hosszasan kényeztettem így drága Biusomat, közben teljesen el is elvesztettem az időérzékemet, de őszintén ott és akkor nem is akartam igazán mással foglalkozni, csak hogy Biusnak örömet szerezzek és csúcsra juttassam, ami szerintem ekkor sikerült is. Csípője ritmikusan hullámzott, combjai remegtek, szinte körbe zárták két oldalt a fejemet, közben mélyeket sóhajtott, erősen megfogta a kezemet és szinte tejesen magához húzott úgy, hogy ne tudjak a combjai közül még véletlenül se szabadulni, de őszintén nekem ebben a helyzetben, az édes punciját nyalogatva, csiklóját szopogatva, eszem ágában sem volt onnan szabadulni. Majd később Bius csípője elernyedt, kezecskéinek szorítása is kezdett alább hagyni és lassú mély sóhajok közepette halkan annyit mondott, ez nagyon jól esett és most ő vesz engem kezelésbe.
Hanyatt feküdtem a tatamin és a megfelelő viszkozitás biztosítása után Bius rám hajolt és őrjítően csúszkálni kezdett rajtam. Amikor egészen felcsúszott az arcomig a számmal kezdtem ismerkedni a számomra már amúgy sem ismeretlen bájos, kézbe illő csodálatos cicikkel. A keményedő bimbókat mint egy tejre éhes csecsemő, úgy szopogattam, nyalogattam körbe-körbe. Közben finom, erotikus puszikat és csókokat kaptam Biustól viszonzásul, néha-néha fülemet is finoman harapdálta. Majd férfiasságomat a combjai közé vette és csípője finom ritmikus mozgásával, az érzést tekintve, szinte egy szeretkezést sikerült produkálnunk. Miután Bius testével testem minden pontját csúszkával átjárta a lábaimnál elhelyezkedett és olajos kezecskéivel egy őrjítő lingamos kényeztetést kaptam.
Biusnak, az eddigi találkozásunkat tekintve, most sikerült a legjobban felhúzni, izgalmi állapotba hozni engem, és szerintem ezt ő is megérezte, szinte egyszerűen felfaltam volna őt egyben. Érezte, hogy még mi hiányzik nekem és felajánlotta, hogy a lingamos kényeztetésemet, ha szeretném folytathatjuk 69-ben. Hát persze, minden vágyam ez volt, 69-be is fordultunk, Biusom rá csücsült az arcomra. Nyaltam faltam édes punciját, csiklóját a nyelvemmel hosszasan izgattam, majd amilyen mélyen csak tudtam a kéjbarlangjába is bedugtam nyelvemet. Nagyon finom, ízletes volt, szinte a mennyekben jártam, közben éreztem, hogy Bius csípője ismét lassan remegni kezd, szinte ritmikusan hullámzott az arcomon, punciját édes nedve újra teljesen átjárta, egyszerűen vonaglani kezdett rajtam. Ezt érezve a nyelv csapásaimon gyorsítottam, és Bius már ekkor édes hang hatásokkal is jelezte, hogy csúcson van. Nagyon örültem, úgy éreztem másodjára is sikerült. Ekkor azonban már nekem sem volt sok hátra, Bius szorgalmasan dolgozott rajtam ott lent, leírhatatlan érzéseket okozva, olykor a cicik közé is bekerültem, de néha tényleg azt sem tudtam, hogy a férfiasságom merre van, volt amikor Bius haját is cirógatva éreztem a lágyékomon, miközben még édes punciját kényeztettem, elért a vég és a kezecskéi között egy óriásit durrantam. Letisztogatott, barátnősen hagyott lenyugodni, de szerintem ez a pihenés mindkettőnkre igazán ráfért, enyhén remegő lábakkal a fürdőbe mentünk.
Közös fürdésünk is csillagos ötös volt, Bius engedte, hogy mindenét, de tényleg mindenét én tisztítsam meg, ezt most itt nem részletezem, szerintem ti is tudjátok mire gondolok.
Tisztálkodásunk után visszamentünk a szobába, felöltöztünk és már kezdtem is rögtön sajnálni, hogy ennek a felejthetetlen, csodás együttlétünknek vége van. Hosszasan álltunk még a bejárati ajtóban, átöleltük egymást, hosszasan búcsúztunk egymástól, ezek valóban nehéz percek voltak, csókokat is váltottunk, szinte a szánk majdnem egymásba fonódott, Bius nagyon édesen, barátnősen csókol.
Majd búcsút intettünk egymásnak a mielőbbi találkozásunk reményében.

Elszámolás

Bius a tiszteletdíjat, legalábbis nálam, hogy mással hogy van azt nem tudom, sosem kérte tőlem előre, utólag rendeztem.

BiusMasszázs, jó masszázs

  dgab

Egyeztetés

Bár a kis tündérkém igaz VTR-enkeresztűl is elérhető én mégis úgy gondoltam telefonon fogom őt megkeresni, hogy a kisebb kihagyásom után először ismét a bájos hangját halhassam telefonon.
A telefonos kapcsolat egy picit döcögősen indult. Hívtam, nem értem el, utána Bius hívott, engem én nem voltam elérhető, ez még így ment vagy kétszer, de a végén, hurrá ismét egymásra találtunk. Nagyon örültünk egymásnak az újbóli találkozásunk reményében, az időpont egyeztetés simán, gördülékenyen ment, Bius is ráért és másnap délutánra meg is beszéltük a randinkat.

Megközelítés

XI. kerületben, forgalmas helyszín közelében, pár lépésre egy kis mellékutcában található Bius immáron új fellelhető helye. A parkolás a ház előtt megoldható, bár amikor ott jártam egy szabad hely sem volt, de szerintem egy kis keringővel szabad helyet biztosan lehet találni.
Én szokásomhoz híven BKK-val mentem. Villamos és Buszmegálló is tényleg csak pár méterre van a háztól.

Helyszín

Egy nem mai építésű házban van a randi helyszíne. A kis utcácskában míg a kapuhoz értem, nem találkoztam senkivel, tehát így kívülről nagyon diszkrétnek tűnt az egész környezet. A kapuban hívtam Biust telefonon, kaptam is rögtön tőle a bejutáshoz szükséges instrukciókat és a drágám közben halkan suttogta a fülembe, hogy az emeletről lejönne elém. Ez egy nagyon szívet melengető gesztus volt, de ezt egyben felül is múlta a drága Bius elbűvölő személye, amikor a belső udvaron állva megpillantottam a lépcsőház ajtajában. Óriási mosollyal és nagy puszikkal immáron régi ismerősként köszöntöttük egymást, majd ezután egy emeleti lakásba mentünk, a diszkréció házon belül is maximális.
A lakás kimondottan tágas, a bejárattól jobb kéz felől egy nagy konyhával, tőle balra nyílik a fürdő, melyben úgyszintén kényelmesen lehet mozogni, minden szükséges dolog megtalálható benne, szájvíz, tusfürdők, dezodor, tehát választási lehetőség van bőven. Szemben a bejárattal van egy szépen berendezett nagy szoba melyből balra nyílt egy kisebb, ez volt a mi kis szeánszunk helyszíne. A szobában a huncutkodásra egy tatami szolgáltat kényelmi funkciót, fent a fej részénél és bal oldalon tükörrel kiegészítve, melyek nagyon jó rátekintést engednek a tatamin történő események követésére. Halk zene, hangulat világítás, egyszóval minden tökéletes volt.

Hirdető külseje

„Mivel Bius arckitakarással hirdet emiatt az elején a találkozás miatt picit izgultam……” EZ CSAK VICC VOLT :-) ….. Tudom már bájairól sokat meséltem, de Bius valóban egy csodaszép tündér. Előző találkozásunk óta semmit sem változott…,de.. bocsánat rosszul mondom, szebb lett a drágám mint volt. Sőt bájos szépségét még jobban kiemelte a számomra új környezet is, melyben megpillanthattam Őt. Selymes hosszú, szőkésbarna haja van, mely ki volt engedve, így fogadott, arcocskája csodaszép, kacérkodó tekintetű szemei gyönyörűen kisminkelve. Rózsaszín egyrészes testre simuló ruhában fogadott, mely szépen kiemelte a tökéletes alakját.

Masszázs

Nehéz lesz külön a masszázst kiemelnem, mivel lényegében a randink teljes egészében mondhatom a kényeztetésről szólt.
Bius bevezetett a szobába, ahol randink végezetéig egy kevés masszás kivételével egy igazán szenvedélyes, erotikus kényetetésben volt részünk.
A ruháimat a szobában egy kis kanapéra tettem le, majd a fürdőbe mentünk. Ami számomra nagyon kedves volt, az az, hogy Bius mindig megnyitja nekem a fürdővizet, ez így történt most ezúttal is, és ezután megkérdezte tőlem segítsen-e a tisztálkodásban. Valahogy ezt a részt, a közös tisztálkodást, szeretem az együttlétünk végére hagyni és így mondtam Biusnak, hogy pár perc alatt végezni fogok és máris a karjaiban leszek. Kedvesen mosolygott és mondta, hogy felkészülve fog rám várni.
A tusolás után visszamentem a szobába, amikor is már csak egy pici bugyi és melltartó volt Biuson.
Persze ezek sem sokáig, rögtön ki is bujt belőlük. A drágám megkérdezte tőlem, hogy hogyan szeretném a továbbiakat és mivel én már nagyon vágytam gyönyörű testének érintésére, csókjaimmal való kényeztetésére, felajánlottam, hogy én kezdenék. Kezdésképp rögtön először kézbe majd a számba is vettem a csodás ikreket, utána finoman simogatva be is olajoztam őket, majd Bius hason feküdt a tatamin és én a terpeszben lévő lábacskái közé helyezkedve kezdtem neki a masszázsnak. Bokájától felfelé haladva a combok külső-belső felületén át a formás popsijáig haladva mindenhol átmasszíroztam …

Kényeztetés

... Biusnak nagyon finom selymes bőre van, rendkívül jó érzés volt tapintani érinteni, és ez az érzés kezdett engem komoly izgalmi állapotba hozni. A belső combokat érintve éreztem, hogy ez Biusnak is jól esik, kaptam egy picivel nagyobb terpeszt és így kezeimmel már a punciját is masszírozhattam.
Majd ezután Bius ebben a terpesztett pozícióban megemelte a popsiját és egészen hozzám tolta.
Ekkor picit én is a jobb hozzáférés miatt helyezkedtem és már is a nyelvemmel kényeztettem tovább forró kelyhecskéjét. Bius eközben halkan megjegyezte, hogy oldalt a tükörben ez nagyon izgató látványt is nyújtott egyben. Ez nekem is nagyon tetszett és próbáltam Bius kényeztetését minél hosszabban és intenzívebben elnyújtani. A kezdeti nyelvleckém után a drágaságom hátát vállait és kezecskéit is átmasszíroztam. Próbáltam a még picit hideg tenyereit az enyéimmel felmelegíteni, és eddigi ténykedésem hatására hamar mindketten forró hangulatba is kerültünk. Időnként azonban többször visszacsúsztam a popsijához, nyíltak is rögtön a combjai és ismét bekerültem az édes háromszögbe.
De az a fránya idő csak szaladt, Bius a masszázsos kényeztetésem után hozzálátott az én kényeztetésemnek, hasra vágtam magam és elkapta a grabancomat. Kellemesen meleg olajjal végigmasszírozta a lábaimat, combomat és a fenekemet is. Majd teljes testtel és a csodás cicikkel csúszkált szinte minden irányban a hátamon, közben csókolgatta a nyakamat, finoman harapdálta a fülemet, majd többször rajtam keresztben úgy helyezkedett, hogy az oldalsó tükörben a domborodó popsiját is minél jobban láthassam. Ezután Bius lassan lejjebb csúszott és a terpeszbe helyezett lábaimnál hosszasan a fenekemet, majd csípőmet picit megemelve, a férfiasságomat, nem kihagyva a zacsit és a golyókat rendkívül finom érintésekkel, lingam elemekkel kényeztette. Iszonyat jó érzés volt, szinte az egész testemet átjárta az a csodás erotikus energia, amit Bius érzéki érintései váltottak ki, de az a fránya idő ismét csak szaladt.
Kivételesen én kértem, hogy hadd fordulhassak meg, mert szerettem volna már mindezeket az érzéseket , csodás érintéseket, csókokat szemből is. Egymást szorosan átölelve, csókolgatva, simogatva kényeztettük egymást. A csodás cicik többször is a számba kerültek, szopogattam a keményedő bimbókat, csodás érzéseket átélve, közben férfiasságom Bius combjai közé került, ritmikusan így mozgott föl s alá. Majd ezután nagy terpeszben, jó belátást biztosítva nekem, elhelyezkedett a lábaimnál és kezdetét vette a program csúcsát jelentő, egy hosszan tartó, változatos fogásokból felépülő lingam masszázs.
Szeánszunk vége felé szerettem volna még Biust ott lent alul még egyszer megkóstolni, melyre édes válasza az volt, hogy ha szeretném, akkor nagyon szívesen megtehetem, de előtte még azért felül az ikreket se hagyjam szabadon, finoman rám hajolt, felkúszott az arcomig és folyamatos csókok között a csodás cicik közé temettem magam. Ezután Bius kérésemre hanyatt feküdt a tatamin és terpeszbe helyezett lábai közé helyezkedtem. Csókjaimmal először combjai belső részét kényeztettem, majd haladtam fokozatosan a fő cél irányába. Puncija nagyon forró és finom, ízletes volt, nyelvemmel hosszasan kényeztettem. Ténykedésem hatására Bius csípője átváltott pici remegésbe, majd combjaival két oldalt finoman rázárt az arcomra…huh ez egyszerűen felejthetetlen érzés volt…, és ezekből a jelekből és az édes nedvesedéséből ítélve szerintem jó úton jártam és a drágaságomnak is jól esett.
Kalandunk végén még pár percig egymás mellett feküdtünk, kaptam frissítőt, pár csókot leheltem még a cicikre és együtt elmentünk fürdeni.
A tisztálkodás is nagyon erotikusra sikeredett, egymást simogatva tisztítottuk meg az olajtól, külön öröm volt számomra, hogy a ciciken kívül még a combjait és a teljes lábacskáit is én tisztíthattam meg.
Majd fordulás után Bius a popsiját többször is az ágyékomhoz dörgölte, szinte olyan helyzetbe kerültünk, ami majdnem már kényeztetésbe fordult át, csak a vízcsobogás és a tusfürdő jelezte, hogy már a randink végén járunk.
Tisztálkodásunk után még egy igazán kellemeset beszélgetve mindketten felöltöztünk, majd ismét közelebb bújtunk egymáshoz, és a ruhán keresztül még egyszer végigsimítottam testének csodás domborulatait, búcsúzásul átöleltük szorosan egymást és édes csókocskát lehelt a számra.

Elszámolás

Ez sohasem került köztünk szóba, az átélt és egyben felejthetetlen élményekért az amúgy sem magasat megtoldva a kis szekrényre helyeztem.

BiusMasszázs, jó masszázs

  dgab

Egyeztetés

Nemzeti ünnepünk napjára terveztem látogatásomat Bishoz, és mivel szerencsémre nem volt ünnepi programja és persze szabad is volt az általam megjelölt időpontban, könnyedén meg is tudtuk beszélni randinkat 15.-én délutánra.

Megközelítés

A randi helyszínének a megközelítése nagyon egyszerű mind autóval mind tömegközlekedéssel egyaránt. A Kelenföldi pu.-hoz közel lévő ház. Az autóval érkezőknek a parkolás a ház körül könnyen megoldható, ami ráadásul nem utolsó sorban ingyenes is egyben.

Helyszín

Egy új építésű magas panel épületet keressetek, amelynek az xx emeletén van a tett helyszíne. A lakás nagyon szépen, hangulatosan berendezett, rend tisztaság mindenhol. A fürdő is nagyon rendben van, minden megtalálható benne, amire szükség lehet, a választék széles skálán mozog, tusfürdők, dezodor, szájvíz, stb. A kádban a ki és belépéskor picit óvatosan kell mozogni az esetleges megcsúszás elkerülése végett, de ez klasszul megoldható. A kád egy picit keskeny, de a végén, nem is gondoltam volna, Biuskával ketten egész jól elfértünk, na de erről majd később. A szoba nagyon hangulatos, fényekkel, led sorokkal díszítve, masszázspaddal és tatamival felszerelt.

Hirdető külseje

Az arc kitakarás miatt senki férfi embernek nem kell izgulnia, hogy ki fogja az ajtóban fogadni, ugyanis bombasztikusan szép a hölgyemény. Kiengedett szőkés barna hosszú hajjal, szépen sminkelve,(ismételten) nagyon kedvesen puszival fogadott. Nem alacsony, arányosan magas, tökéletes, kecses alkattal rendelkezik, az eredeti cicik is nagyon formásak, egy szóval nagyon dekoratív a drága. Nem csoda hát, hogy másodszor látogattam meg.

Masszázs

Jókedvűen fogadott, nagyon örült a látogatásomnak, be is mentünk gyorsan a szobába, beszélgettünk és finom teával is megkínált. Miután a ruháimat levetettem elkísért a fürdőbe. Ha jól emlékszem, kis könnyű egyrészes testre simuló, nagyon rövid nyárias ruciban fogadott. Előttem mélyre hajolva nyitotta meg a fűrdővízet, a csodás popsija szinte kiesett abból a kis rövid ruhácskából. Szuper látvány volt, Bius nagyon tudja, hogy mi kell egy férfinak.
A tusolás után visszamentem a szobába, ahol már a zene és hangulatfények beállítása után fehérneműben várt rám. Nagyon édes volt, ahogy fogadott és ott állt előttem, puszit váltottunk
még egyszer és szorosan megöleltük egymást. Úgy éreztem, mintha a barátnőm fogadott volna, nagyon csodás volt, majd le is vetette a bugyit és a melltartóját.
Már jártam Biusnál és előzőleg mondtam is neki, hogy majd szeretném én is őt megmasszírozni, így a szokásos forgatókönyvet az én kérésemre felborítottuk és én kezdtem neki Bius masszírozásának.
Immáron teljesen meztelenül hasra feküdt Bius a tatamin és a masszázs most csak rám várt. Nagyon szép látvány volt a drágám, neki is láttam masszírozásának.
Nagyon jó volt érinteni finom bőrét, csodás testét, a talpától egészen a pici nyakáig mindenét átmasszíroztam. A combok belső felületénél bevallom picit elkalandoztak a kezeim, de persze nem akartam tiszteletlen lenni. Az időnk fogytával helyet cseréltünk, majd én kerültem a kezecskéi közé. Nagyon ügyesen kimasszírozta a pici csomókat a lapockámnál és a hátamnál.
Először a lábaim következtek, majd a kezeim és már a cicikkel ingerelt, csúszkált a hátamon, nagyon klassz, bizsergető érzés volt.
A fordulásom után alaposan beolajoztam a ciciket, majd hanyadt feküdtem és ő finoman rám hajolt. Lassan mozgott, vonaglott rajtam, bejárta testem minden porcikáját. Mindketten élveztük egymás testének érintését, illatát. Majd a cicik közé kerültem és így kezdődött a kényeztetés.....

Kényeztetés

A masszázs után megkérdezte, most már jöhet-e az ő lingamos "kínzása". Ilyenkor mi mást tudna az ember válaszolni....
Lecsúszott a lábaimhoz és elkapott kezecskéivel ott lent is. Sok-sok lingam elemet váltogatva, hosszasan finom mozdulatokkal kényeztetett, fokozta az izgalmakat, de közben ismét feljebb csúszott, cicikkel egészen a számig, ölelkeztünk, puszilgattuk egymást, éreztem kellemes meleg sóhajtásait,
finoman harapdálta a fülemet csókolgatta az arcomat és a nyakamat.
Teljesen elvarázsolt, csókolgattam én is minden porcikáját ahol elértem. A csúszka alatt többször a combjai közé véve nemesebbik testrészemet és így csúszkált rajtam, szinte szeretkeztünk, az őrületes érzéseket fokozva így ért véget a mi csodálatos együttlétünk. Az időnk szinte egy pillanat alatt elrepült, és így Biuskámnak sajnos a kényeztetésemet nem tudtam kivitelezni, drágaságom, ezt majd neked legközelebb a szeánszunk korábbi idejére fogom tervezni.
A randink végezetével Bius elkísért a fürdőbe, ahol közösen, igen emlékezetes módon megfürdettük egymást, ami szinte már-már egy következő alkalom kezdetét jelentette, kezeimmel szinte már kényeztetve tisztogattam a ciciket és Bius egész testét az olajtól, ő pedig viszonzásul kérte, hogy ő szeretné megmosni a férfiasságomat, ami olyan jól sikerül, hogy ismét harci állapotba varázsolt.

Elszámolás

Bius nagyon korrekt. Mivel már ismerősek vagyunk, utólag rendeztem megtoldva a polcra helyezve.

BiusMasszázs, jó masszázs

  dgab

Egyeztetés

Már hetekkel korábban rátaláltam Biusra itt az oldalon, csak a kötelező tevékenységeim miatt nem találtam randira megfelelő időpontot, de ami késik nem múlik alapon végre erre is sor került. Telefonon hívtam, rögtön fel is vette és két napra rá hétköznap délutánra, ami Biusnak is megfelelt, leegyeztettük a találkát.

Megközelítés

SMS-ben kaptam meg a pontos címet. Bár az adott környéken eddig még nem nagyon forgolódtam, a megközelítés így is rendkívül egyszerű volt, BKK-val a Kelenföldi pu.-hoz közel, de autóval is nagyon egyszerű, a ház körül rengeteg ingyenes parkoló található. Autóm nincsen, így az előző opciót választottam.

Helyszín

Magas panelház, teljesen kitűnik a többi háztól, szépen fel van újítva, rendezett, nyugis környéken van mindez. Miután a bejutáshoz a kódokat megkaptam, lifttel irány a megadott szint. A lakásban kellemes fények és illatok fogadják a látogatót, tágas előtér, de mégis minden kézre esik, a szoba is rendkívül erotikusan, piros fényekkel, led gyertyákkal megvilágítva, tatamival és masszázspaddal felszerelve, de mi az előzőn tevékenykedtünk, de nem is baj, mert én a padot annyira nem szeretem. A fürdő is nagyon korrekt, tusfürdő, szájvíz, dezodor választási lehetőség bőven rendelkezésre áll.

Hirdető külseje

Már első pillantásra megfogtak Bius fotói, a fekete egyrészes ruhában picit visszafogott a leányzó, de mégis nagyon szexis és vonzó is egyben, nekem rendkívül bejött.
Alig szálltam ki a liftből és léptem a lakás ajtajához, az már lassan nyílt is és Bius az ajtó mögé bújva fogadott. Az első kellemes meglepetés akkor ért, amikor beléptem az ajtón és Biust életnagyságban is megláthattam. A csodálatos képei csak részben adják vissza azt, amit szemből szembe tapasztaltam. Egy bombasztikusan csinos lány fogadott, gyönyörűen kisminkelve, kibontott hajjal, valamilyen kis lenge ruhácskában volt, drága Bius elnézésedet kérem, ezt az ajtóban az engem ért kellemes meglepetés, a Te szépséges arcocskád és a teljes kisugárzásod hatására nem tudtam megfigyelni. Még az ajándékomat is elfelejtettem odaadni, de ezt a távozásomkor pótoltam, pici finomságot vittem, aminek Bius nagyon örült.

Masszázs

Bius bevezetett a szobába, többféle italválasztékkal kedveskedett nekem, beszélgettünk, közben már a ruháimat le is dobáltam egy kis heverőre a szobában. A fürdőből kilépve ért a második csodás meglepetés, a leányzó már az előszobában várt bugyiban és cicitartóban, mennyei látvány volt. Bius egy angyali teremtés, előttem kacéran lépkedve követtem őt a szobába.
Mondta, hogy feküdjek le kényelmesen a tatamira és megbeszéltük a masszázs részleteit, majd Bius le is dobta gyorsan a falatnyi fehérneműket. Hát azok a cicik igazán formásak, ott kerekednek ahol kell, dicsértem is őket becsülettel erre Bius jelezte, hogy később majd közelebb is kerülhetek hozzájuk, ami engem belül tényleg örömmel töltött el. A talpamat nem szeretem masszíroztatni, így azt kihagyva kellemesen előmelegített olajjal a lábaktól felfelé indult a masszázs. Voltam már pár lánynál erotikus masszázson, de Bius lágy, izgató érintései mélyen az ember lelkéig hatolnak, bizsergetnek, emiatt a beszéd is nálam többször elakadt.
A drágaság nagyon figyelt rám, kérdezte hogy jó nekem, miként csinálja, de minden szuper volt, nem kellett irányelveket adnom. Masszázs elején még hason fekve voltam, de már kezecskéi szépen elkalandoztak, a fenekemet is hihetetlen érzékiséggel kényeztette, majd csípőmet megemelve a nemesebbik testrészemet vette a kezei közé. Finom lingam elemekkel kényeztetett meglehetősen hosszan, majd ezt abbahagyva hátamon cicis, puncis csúszkába kezdett. Érzékien harapdálta a fülemet, puszilgatta a nyakamat, időnként szexis sóhajokat csókolt a fülembe. Majd ismét lejjebb csúszott a lábaimhoz és újból az őrületes lingam érintések, így „játszott” velem a drága felváltva és fokozta a jobbnál jobb érzéseket.
Aztán eljött az idő a fordulásra, ekkor tudtam igazán felfedezni Bius csodálatos testét.. Én ültem a tatamin, Bius elém térdelt majd tenyerembe csorgatta az előmelegített olajat és alaposan beolajoztam őt mindenhol. A ciciknek nagyon kellemes tapintása, érintése volt, bevallom itt időztem a legtöbbet, majd a pocija, combja feneke sem maradt szárazon, mindenhol bekentem, masszíroztam. Nagyon felhúzott a szitu, hogy egy ilyen csodálatos lánnyal vagyok, csókolgattam pociját, nyakát, vállait, mondtam is neki, legszívesebben magamra húztam volna, ami tetszett is neki, mosolygott, kacérkodtunk egymással. Többször visszatértem a cicikhez, amiket már a számmal is kényeztettem, a drága Bius ezalatt bájosan, kacérkodóan mosolygott, és figyelte minden kívánságomat. Miután Biust alaposan bekenegettem, rám feküdt és szemből kaptam a csúszkát. A Teljes kényeztetés és a lingam masszázs alatt, tartotta velem a szemkontaktust, figyelte a reakcióimat, szóval egy nagyon törődő cicussal volt dolgom.

Kényeztetés

Az egész idő, amit Biusnál töltöttem, az ő törődése, figyelmessége, masszázsa, kacérkodása volt az igazi kényeztetés, ami rendkívüli és felejthetetlen volt számomra. A masszázs végén mellém bújt, szorosan egymás mellett feküdtünk és kellemesen töltöttük randink utolsó perceit. A fürdőben kedvesen segített megszabadulni az olajtól, megmosta a hátamat, kezecskéi még itt is elkalandoztak rajtam.

Elszámolás

Nagyon korrekt, a telefonban megbeszéltek alapján történt. Először jártam nála, de a kialakult bizodalmunk és talán szimpátiánk egymás iránt oly mértékű volt," ami nekem is nagyon jól esett", hogy a végén történt, az ajándékot picit megtoldva a polcra helyeztem.

BiusMasszázs, jó masszázs

  gaborcola

Egyeztetés

Első hívásomra felvette a telefont, meg is tudtuk beszélni a találkozót.

Megközelítés

Kelenföldi pályaudvarhoz közel, hatalmas ingyenes parkolóval, sok a szabad hely. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Helyszín

Magas, felújított ház, lifttel mentem fel, nem szeretek lépcsőzni.
Mikor beléptem illatok, fények fogadtak, a konyhában még hangulatos karácsonyi gömbök lógtak, halk zenével a háttérben. A szoba pompás fényjátéka igazán egyedi, tatami található benne, mellette tükörrel, valamint masszázsfotel is van, ilyet korábban máshol még nem láttam. Ruhámat a kanapéra dobtam, aztán gyorsan fürödni mentem. Tusfürdők tömkelege fogadott, szájvíz, száraz kilépő, a tiszta rendezett fürdőben minden megtalálható, amire szükség lehet.

Hirdető külseje

Bius magas, nagyon szép arcú lány, formás és dekoratív. A képeknek teljesen megfelel, nem ért csalódás.

Masszázs

Megérkezésemkor rögtön közvetlen és jókedvű volt. Egy pohár meleg teával kedveskedett. Beinvitált a szobába ott megbeszéltük, hogy mit szeretnék. Egy órás programot választottam, gyors zuhany után rögtön kezdetét vette a relaxáló kényeztetés, ami igazán kedvemre való volt, mert meleg olajjal végezte. Korábban edzés után kaptam már sportmasszázst, a fogásokat felismertem, de ez merőben más volt. Nagyon jól csinálta, masszázs elemeket kombinálta finom érzéki mozdulatokkal, amitől libabőrös lettem.
Ezután jött az izgatóbb része..

Kényeztetés

Finoman elkezdte puszilgatni a nyakamat, gyengéden harapdálta a fülemet, lefelé haladva végig puszilt. Ezek után cicijeivel simult hozzám, én pedig mindeközben kezeimmel fedeztem fel minden porcikáját. Rátért a program igazi kényeztető részére... tényleg nagyon érzékien csinálta ( édes kínzás volt, ahogy Ő hívja ) Nem robotszerű, nem durva, hanem gyengéd, egész testet végigsimító mozdulatok, aztán már nem bírtam, végem lett.
A végén hagyott lenyugodni, majd hozott egy pohár frissítőt, amibe nagyokat kortyoltam. Odabujt hozzám nagyon jól esett, mondtam is neki, ezek az érintések sokkal többet árulnak el, mint a szavak.

Elszámolás

Délutáni órákban látogattam meg, rózsák száma átlagos volt, korrekt, kifogástalan.

BiusMasszázs, jó masszázs

  parker01

Egyeztetés

A hirdetés megjelenése másnapján már foglaltam is időpontot VTR-en keresztül, minden előzetes beszélgetést nélkülözve. Megfogtak a képei:)

Megközelítés

Kelenföldi pu közelében, az egyik magas ház. Autóval könnyen, ingyen lehet parkolni, BKK és MÁV is szóba jöhet.

Helyszín

Sajnos kötelező a lift, mert a lépcsőházhoz is kell külön kód, így a liftben egyébként szorongó MT-ak jó ha felkészülnek. Panel házban panel lakás, benne rend és tisztaság. Szobában slow motion diszkófény, macskanyávogásra hasonlító illatbefecskendező automatika, masszpad, tatami, előzőt pihentettük. Fürdő takaros, mindennel felszerelt, de a zuhany csaptelepről hónapokkal ezelőtt leszakadt a váltógomb, így szivsz, ha elzárod a vizet, mert visszavált, majd újra nyitásnál nem megy a zuhany. Nem értem az ilyen piti, ám rettentően bosszantó hibát miért nem lehet amúgy néhány forintból megszüntetni.

Hirdető külseje

Mint említettem, megfogtak a fotói. Szeretem a ruhás fotókkal hirdetőket(is). Fehérneműben és egy maga köré terített kendőben fogadott. Mosolygós leány, szép barna szemekkel, kerek idomokkal és telt, valódi cicikkel.

Masszázs

Pancsi után a tatamira terelt, szerencsére nem szeret a masszpadon billegni. Talp volt az első, majd vádli, comb. Ezután váratlan betét következett, lekerült a melltartó, majd kicsit csúszkált. A másik láb után megismétlődött eme kényeztetetési elem. Ezután fenék, hát nyak, majd lkerült a bugyingó is. A fogásokat a barátnőktől tanulta, tehát nem okleveles szaki, de nem volt az olyan rossz Bius! Sokat csevegtünk, tetszik az orgánuma. Hamarosan kérte, hogy kenjem össze olajjal a domborulatokat, majd neki/állt (meg nekem is) a csúszkának...

Kényeztetés

...csuszi után beolajozta, majd elkapta a grabancomat. Lingam elemeket váltogatott, néha a telt keblekkel cirógatta. Megkértem feküdjön hanyatt, ne csak alulról lássam a cickókat:) Feltérképeztem hegyet, völgyet, közben végig cívódtunk. Bebocsátást kértem és kaptam a combok közötti háromszögbe, majd rövidkére sikeredett nyelves kényeztetésemet cuki orgazmussal jutalmazta.
Az idő nagyon szaladt, hát én következtem. Kézi kielégítést kaptam, simizte a golókat is, valamint meg-meg érintette finoman az ánuszomat is, ezzel fokazva a közelgő kitörés élményindexét. Így is lett, lőttem össze vissza. Nagy nehezen magamhoz tértem, majd megtörölgetett, megitatott, megfürdetett.

Elszámolás

Írásban kaptam minden infót az elvárásokról, vannak extrák, általános rendszer. A végén adtam oda.